Şimdi Ara

Rengar Vs Kha Görevi'nin Hazin Sonu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görev bozuldu beyler Rengar öldürünce işe yaramıyor ama Kha öldürünce işe yarıyor

• Necklace almamışsındır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandraren

Necklace almamışsındır
    Necklace'ın full stack olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

full stack olmasına gerek yok kha+16 level olsun rengarda +16 ve kolyeye sahip olsun yeter ben çok yaptım daha 2 gün önce gene yaptım geldi khanın kellesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwsnake25

quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

full stack olmasına gerek yok kha+16 level olsun rengarda +16 ve kolyeye sahip olsun yeter ben çok yaptım daha 2 gün önce gene yaptım geldi khanın kellesi

Alıntıları Göster
    Full stack tı zaten olmadı ama
  • Rengar'da bug var maalesef. Yani forum sürekli öyle diyor hiç denemedim, bu yüzden kollarını Kha'Zix'e açmak zorundasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

Rengar'da bug var maalesef. Yani forum sürekli öyle diyor hiç denemedim, bu yüzden kollarını Kha'Zix'e açmak zorundasın.
    Kha karşıdayken kolyeyi alma gereği duymuyor nerde 4. evolve nerde kalıcı kolye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Kha karşıdayken kolyeyi alma gereği duymuyor nerde 4. evolve nerde kalıcı kolye

Alıntıları Göster
    aynen bndede olmadı rengarda bug var
  • Stack saçmalık yaa kha idim lane i ezdim(karşıda darius sözde) her yere gang attım rengar kolye almadı fişneliğine ama rengar kassq görev açılıyor kha iptal edemiyor görevi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçekbu -- 10 Ağustos 2013; 1:29:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçekbu

Stack saçmalık yaa kha idim lane i ezdim(karşıda darius sözde) her yere gang attım rengar kolye almadı fişneliğine ama rengar kassq görev açılıyor kha iptal edemiyor görevi
    asist olmadan yapılması gerekiyo diye biliyorum ama khazix yapınca asistte olsa tiklemiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

asist olmadan yapılması gerekiyo diye biliyorum ama khazix yapınca asistte olsa tiklemiyo

1ws1 yaptık yanlız sadice botlar ve biz vardık
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodibas9988

quote:

Baron önü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

quote:

quote:

Baron önü?

Aynen issizlik herşeyi yaptırığı insana :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

quote:

quote:

Baron önü?

Aynen issizlik herşeyi yaptırığı insana :D

Alıntıları Göster
    Rengar buglu oldugu için asistle falan alakası yok istersen asist yap yinede alman gerek rengar buglu

• quote:

Orijinalden alıntı: tristnam

Rengar buglu oldugu için asistle falan alakası yok istersen asist yap yinede alman gerek rengar buglu

Alıntıları Göster
    Kha yı iki kere aldım Gorev geldıkten sonra (Normal Game) yinede gelmedı kellesi. Kha bi kere ignate ile aldı evolve hakkı geldı
  • Aynen rengar buglu ben adamı 3 kere aldım saymadı adam beni asist olarak aldı görv ona gitti

• Benfe gorev rengar acisindan pek yararli degil kha in isine daha cok yariyor .Hic ugrasamam kha ij kellesiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

Benfe gorev rengar acisindan pek yararli degil kha in isine daha cok yariyor .Hic ugrasamam kha ij kellesiyle
    Rengar veya khazix birbirini öldürürken tüm takımın hayatta olması lazım bunu göz önünde bulunduruyormusunuz bug falan yok
  • Özel itemini almamışındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyetli Tibbers

Özel itemini almamışındır.
    Bug var gerçektende bugün benim başımada geldi zaten sinir oldum hemmen riota ticketimı attım ballandıra ballandıra anlattım belki rp verirler dedim,umut.avi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.