Şimdi Ara

Rengi atan ya çıtalara ne yapılır????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pasta cila yaptıralım dedim, pişman oldum. Kaporta üzerindeki plastik aksam (yan çıtalar vb.) renk attı ne yapılabilir?? Acil yardım....

• Çıtaları kapatmaları gerekirdi, nereye yaptırdınız ?

Plasti dip uygulanabilir. Ya da boyanacak.
  • Bursa'da yeşil-beyaz oto yıkama diye bir yer. Kampanya yapmışlardı bin pişman oldum açıkçası. Plasti dip dayanıklı değil diye şikayetler var. Folyo kaplama olmaz mı, boyama işi nasıl oldur ne marka-tür boya yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Tatar.

Çıtaları kapatmaları gerekirdi, nereye yaptırdınız ?

Plasti dip uygulanabilir. Ya da boyanacak.

Olmaz,arabayı komple değiştirsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 17 Temmuz 2013; 21:04:04 >
  • hakanmarsan H kullanıcısına yanıt
    Sorumluluk onlara ait neden aracı kabul ettiniz ? Pastayı cilayı biliyorlarda plastiği kapatmayı bilmiyorlar mı ? Boyayı kendiniz yapamazsınız korkarım. Yanlızca yan çıtalar ise 80-100 liraya sanayide boyatabilirsiniz.
  • 15-20 liralık karbon kaplama al,biraz uğraşla kendin halledebilirsin.çokta şık olur :)
  • Söktür çıtaları boyat araç rengine hocam bunda büyütecek ne var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Folyo olabilir gibi, umarım sağlam olur
  • Boya yapmak çok zor değil, sökün, iyice zımparalayıp plastik sprey boya ile boyayın. Önemli olan zımpara. Elinizden iş geliyorsa çok rahat yapabilirsiniz.
    Fakat öncelikle şunu deneyin, en ince zımpara ile plastik yüzeyi hafifçe zımparalayın. Sonrasında plastik parlatıcı cilalar var, onunla bir kat geçin. Eskisinden güzel olabilir.
  • Kardeş,hiç heyecan yapma çözümü elbette var.Hem de bir sürü çözümü var olayın.Bu çözüm yolları;plastik parlatıcılar,torpido sütü,sıcak su-arap sabunu uygulaması,ayakkabı parlatmak için kullanılan süngerler ve hepsinden güzeli silgi

Benim tavsiyem öncelikle ıslak bezle çıtayı silip kaliteli bir silgiyle o kısımlara müdahale etmen.En etkili ve zararsız çözüm yolu budur.
  • Citanin bir fotogrfi var mi?
    Yuzeyde kalinti mi kalmis yoksa boyayi mi yakmislar onu gormek lazim. Eger boya yanmissa citanin tekrar boyanmasi lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • plastik ise çıtalar süt sürmeyi deneyin (torpido ön göğüs plastik sütü) , yada boyata bilirsiniz araç rengine, aynı şekilde plasti dip ile kaplayabilirsiniz
  • Herkese teşekkürler, silgi derken? Nasıl bir silgiden bahsediyoruz onu anlamadım. Sökme işi zor tekrar yapıştırma falan sıkıntı yaratabilir. Önce sıcak su arap sabunu işini bir deneyeyim bakalım ne olacak. Silikon (süt) de denenebilir sanırım. İnce zımparayı önce yapıp sonra silikonu öyle mi yapsam?
  • SejanRuby kullanıcısına yanıt
    Sökmeden etrafını bantlayıp sprey boya ile boyasam nasıl olur? Hangi boyayı almalıyım sizce?
  • işinin ehli ustaya reklam ustasına götürün folyo ile kaplasın.. ben kendi arabama krom folyo yaptım herkes metal sanıyor çıtaları :D
  • Folyo olabilir tabii. Ama önce bir boya deneyeceğim sanırım. Ama hangi sprey boyayı kullanmalıyım ona karar veremedim. henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanmarsan

Sökmeden etrafını bantlayıp sprey boya ile boyasam nasıl olur? Hangi boyayı almalıyım sizce?

Sökmezseniz zımpara da zorluk çekersiniz. Sökmeniz sizin için daha faydalı olur. "Akçalı" markasını hemen hemen her boyacıda bulabilirsiniz. Siyah ya da mat siyah alın. Sadece 2 kapıyı boyayacaksanız 1 kutu almanız yetecektir. Yerine göre 6-10 TL arası fiyatı var.
  • Tekzende sonaxın lastik parlatma köpüğü var. 20tl ye onu alıp küçük bir süngerle uygulayabilirsiniz. Memnun kalacağına garanti verebilirim.
  • İnce zımpara ile zımparaladım (sökmeden). Torpido sütü sıktım ama memnun kalmadım. Amway'ın silikon cilası vardı onu sürdüm kısmen iyi oldu ama beğenmediğim yerler var. Sprey boya ile girişeceğim. Bulunduğum yerdeki nalburda akçalı marka boya yoktu edineyim sprey boya ile dalacağım çıtalara :-)
  • hakanmarsan H kullanıcısına yanıt
    Keşke fotoğraflandırsanız konuyu, sonucu merak ediyorum doğrusu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.