Şimdi Ara

RENK SEÇİMİ YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısmetse bugün yada yarın araç için siparişte bulunacağız. Kararsızlık kötü bir şey renk seçimini hangi yönde kullansam diye düşünüyorum.

ALACAĞIMIZ ARAÇ PREMIUM...Ve iç döşemeyi siyah düşünüyorum.

Beyaz.. Malum gösterişli ve çok spor. Babam ve ben kullanacağım için aklımızdaki renklerden biri. Fakat boya hassasiyeti ve metalik görüntüsü olmayan ve en ufak boya atmasında altınsan siyah astar gözüken bir renk. Birde Camları siyah olmadan çok boş duruyor. Artı sanruf da yok. Zamanla beyaz Renkten sıkılırmıyım oda cabası.

Siyah... Çok asil duruyor fakat bakımını yapamayacağız. Acıkca söylüyorum.

Gri... Önceki arabamız gri idi artık bıktık acıkcası...

Bronz metalik... Düşünülebilecek renklerden ve ağır duruşu ile civic e oturmuş.

Füme.... Aklımızdaki ağırlık kazanan renk. Fakat gösterişi sanki biraz donuk kalıyor. İleriye dönük düşünelim ,bıkmayacağımız bir renk olsun diyoruz fakat gerçekten seçmek zor.

Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler... Allah olmayan arkadaşlara en güzelini nasip etsin..

Örnek Resim Sadece ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakbay -- 3 Aralık 2010; 0:12:17 >

• kardeş o kadar para verip benzinli araba almayı biliyosunuzda,renginde mi karar kılamıyosunuz..Allah kolaylık versin ne diyeyim..füme çok güzel bir renk sıkılmazsınızda ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatriotTeam -- 3 Aralık 2010; 0:49:37 >
  • Füme bencede iyi seçim olur. Ama bakımı siyah kadar olmasada neticede bu renkte koyu. Bunuda düşünün derim ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso614300

kardeş o kadar para verip benzinli araba almayı biliyosunuzda,renginde mi karar kılamıyosunuz..Allah kolaylık versin ne diyeyim..füme çok güzel bir renk sıkılmazsınızda ;

doğru söylüyorsunuz fakat bu arac için alacağım indirim beni 3 senede benzinli - dizel farkı olarak amorti ediyor. birde dizel alacağım diye 5000 lira en boş araca fark vermek mantıksız.
    SİZİN HONDA TAKINTINIZI BİLİYORUM FORUMDAN... ARKADAŞLARDA UYARMIŞTI ZATEN AMAN ISO4300 GELİRSE KAÇ DİYE...
    YİNEDE İLGİNE TEŞEKKÜR EDERİM AMA BENZİNLİ ARAÇ ELEŞTİRİSİ YAPMANIZ İÇİN YANLIŞ MARKA VE MODEL FORUM BÖLÜMÜNDE YAZIYOSUNUZ... DEMEK İLGİNİZ VAR CİVİC'E... SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakbay -- 3 Aralık 2010; 2:36:12 >

• apartmandan beyaz bir civic var. çok güzel duruyor.
  • Kesinlikle beyaz, 20 gün önce siyah civic hatchback almıştım. Hatchback almayıp sedan alsaydım kesin beyaz rengini seçeçektim. Beyaz renk sedan civice çok yakışıyor.
  • Al beyaz bak keyfine dostum. En açık tonundan birde film çektirirsin.
    Ahh bide elegance olsaydı..
  • bakbay biye öyle dedin kime ne yapmışım ben :) bende bir ara elegance için uğradığımda biraz uğraştan sonra 41 e kadar indirmşilerdi.
  • Arkadaslar bugün kararımızı yüzde 75 verdik. Satılan araçların teslim edilişinde 4 tane beyaz civic gorunce dedim keramet beyazda. Beyaz olsun 2 numara cam film boya koruma ve park sensör dahil edip teslim süresini bekleyemek üzere bayiden ayrıldık ama yollarda gözümüz bir yandan füme ye de takılmıyor değil. Ama fumedeki tek sorun araç sanki kayboluyor herseyiyle gözümüzde. Beyazda babada çok spor olacak tahminim. :)
  • ne kadara alıyorsunuz?
    ben premium otomatiği 41250'ye indirebildim ancak, daha almadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Al beyaz bak keyfine dostum. En açık tonundan birde film çektirirsin.
    Ahh bide elegance olsaydı..

aman elegance olmasın.
    sunroof'un gürültüsü, derdi..

gerenk yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozturan

ne kadara alıyorsunuz?

39,900
    park sensörü, motor ve boya koruma, 2 numara lumar cam film. Premium versiyon. Aynı özelliklere sahip Ekstra 2000 lira için sanrouflu model elegance istemedik.
    Yurdışından da navigasyonlu ve tv özellikli media teyp siparişi de verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakbay -- 11 Aralık 2010; 23:38:55 >
  • Füme renk iyidir, benimki de füme renginde... Bence Civic'e en yakışan renklerden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakbay
    quote:

ne kadara alıyorsunuz?

39,900
    park sensörü, motor ve boya koruma, 2 numara lumar cam film. Premium versiyon. Aynı özelliklere sahip Ekstra 2000 lira için sanrouflu model elegance istemedik.

Otomatikse muthis fiyat!
  • bölgelere göre,satılan hondaların farklılık göstermesi dikkatinizi çekti mi hiç..istanbul ve çevresinde satılan hondalarda hep bir sorun var ama insanların saydığı bu sorunlar eskişehir ve çevresindeki yerlerde olmuyo,ve duydukalrındada hayrete düşüyolar..bu neden böyl oluyo acaba..en basitinden sunrooftan örnek vermek gerekirse,sorun yaşayan hiç yok gibi birşey..bu nasl iştir anlayamadık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bakbay
    quote:

ne kadara alıyorsunuz?

39,900

Otomatikse muthis fiyat!

benim aldığım düz vites. Fakat çok kastırdık bu fiyatı görene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakbay -- 13 Aralık 2010; 21:28:12 >

• 2 adet gümüş 1 adet beyaz aldım ben.
    beyaz en güzeli bence.
    siyah da tozlu bir şehirdeysen kafayı yersin
    diğerlerini renkten saymıyorum.
  • ben bronz aldım... çok memnunum.
  • Ben bej aldım memnununumda ama şimdi olsa beyaz alırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.