Şimdi Ara

Renkleri Anlaşılamayan Elbise Fotoğrafı[Çözdüm Beyler] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
8
Favori
12.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mavi siyah görenler ekranlarin isigini acsinlar. Yine de olmazsa akillarini basina alsinlar :) bi de kendilerini ustun görmezler mi fitil ederler adami

Aslinda bunlar renk degil. Hatta elbise ve fotograf da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 28 Şubat 2015; 4:34:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahverengi ve mavi. ilk gördüğümde de böyleydi şimdi de.
  • Altın sarısı beyazdı mobildeyim orjinal fotoyu gördüm yukarı kaydırdım mavi siyah oldu sürekli tekrarlamayan gif mi yaptılar nedir yoksa bizi birşeyler mi dürtüklüyor ?
    Edit Sarı beyaz oldu sonra aynı şekilde mavi elbiseye bakınca mavi siyaha döndü.
    Yeni edit
    OLAY ÇÖZÜLDÜ millet mobilden girince fark ediliyor fotoya alt yarısından bakarsanız mavi siyah oluyor üst yarısından bakarsanız sarı beyaz oluyor. Yani mıbildekiler fotoyu yukarıdan aşşağı kaydırın beyaz aşşağıdan yukarı kaydırın siyah oluyor. fotoğrafa ilk neresinden baktığınıza bağlı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redesus -- 28 Şubat 2015; 7:14:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redesus

Altın sarısı beyazdı mobildeyim orjinal fotoyu gördüm yukarı kaydırdım mavi siyah oldu sürekli tekrarlamayan gif mi yaptılar nedir yoksa bizi birşeyler mi dürtüklüyor ?
    Edit Sarı beyaz oldu sonra aynı şekilde mavi elbiseye bakınca mavi siyaha döndü.

Aynısı

• Abi ilk başta beyaz sarı görüyordum artık mavi siyah görüyorum. Eski halini bir daha göremeyecek miyim

• Benimki iyice karıştı ya. Ama bir süredir hep altın- beyaz görüyorum. Değişiyo hep yani.
  • Arkadaşlara da söyledim buraya da yazıyorum. Bildiğiniz sarı ve beyaz var. Sabahtan beri bakıyorum ara ara gene aynı şeyleri görüyorum. Sarı ve beyaz.
  • Oha az once altin sarisi-beyazdi nasi lan

• quote:

Orijinalden alıntı: vurran

Beyler şöyle ki fotoğrafı ilk bakışta mavi-siyah ve beyaz-altın sarısı görenler var ki ben de 2. söylediğimdenim .Ama yaklaşık bir saat sonra fotoğrafı mavi siyah görmeye başladım ve benim gibi olan bir çok kişiye sordum mavi-siyah gördükten sonra tekrar başka renklerde gören yok.Bu da demek oluyor ki tumbIr'e fotoğraf yüklenirken fotoğrafın kalitesini düşürmek için fotoğraf ayarlarıyla oynanıyor ki bu renkler içinde geçerli olabilir.Bu oynama yüzünden insanlar ilk başta fotoğrafı gold-beyaz görebiliyor ama bu beynin doğruyu görmesine kadar sürüyor.Bakın beyler bu da elbisenin oynanmamış hali.Yani mavi-siyah harici görmeyenler merak etmeyin sonunda beyniniz doğruyu bulucak ve herkes doğruyu görmeye başladığında da kimse tartışmamaya başlıcak.
     Renkleri Anlaşılamayan Elbise Fotoğrafı[Çözdüm Beyler]

Ben ilk önce beyaz-altın sarısı olarak gördüm.
    Daha sonra mavi-siyah, bir kaç saat önce tekrar beyaz-altın sarısı olarak gördüm fakat kısa zamanda mavi-siyahta karar kıldı gözlerim.

bu şuna benziyor.
    http://www.vidivodo.com/video/optik-iluzyon-renkli-siyah-beyaz-fotograf/468222

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

önce beyaz sarı görüp sonra mavi siyah görenlerde kişilik bozukluğu mevcutmuş.

Aptal aptal açıklamalarla milleti kandırmayın. Millet de kanmaya dünden razı, 14 kişi artılamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

Arkadaşlara da söyledim buraya da yazıyorum. Bildiğiniz sarı ve beyaz var. Sabahtan beri bakıyorum ara ara gene aynı şeyleri görüyorum. Sarı ve beyaz.

Hocam samimi söylüyorum bende dunden beri sari beyaz görüyordum simdi Noldu anlamadım mavi siyah oldu

• saka mi bu altin sari ve beyaz dunden beri ayni rengi goruyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

saka mi bu altin sari ve beyaz dunden beri ayni rengi goruyorum

Merak etme sen de bir gün gerçeği göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

quote:

saka mi bu altin sari ve beyaz dunden beri ayni rengi goruyorum

Merak etme sen de bir gün gerçeği göreceksin

6 kisiye sordum 4 kisi sari-beyaz 2 kisi mavi-siyah dedi yarim saat tartistik sonunda onlarda sari beyaz gormeye basladim siyah degil dedi anlamadim gitti

• Yılın troll konusu

• Telefondan, tabletten, laptoptan,
    PCden, plazmadan, projeksiyondan
    baktım SARI-BEYAZ Yetmedi
    printerdan çıkardim yine SARİ -BEYAZ !

• quote:

Telefondan, tabletten, laptoptan,
    PCden, plazmadan, projeksiyondan
    baktım SARI-BEYAZ Yetmedi
    printerdan çıkardim yine SARİ -BEYAZ !

https://store.donanimhaber.com/7b/98/61/7b9861ed62baa4a56c96a886d16fcd3b.jpg
     Renkleri Anlaşılamayan Elbise Fotoğrafı[Çözdüm Beyler]

• 21 yaşındaki sosyal medya kullanıcısı Caitlin McNeill’in Tumblr hesabına yüklediği bir fotoğraf. Paylaşım linki bu:

http://swiked.tumblr.com/post/112073818575/guys-please-help-me-is-this-dress-white-and

Fotoğrafın altına “Lütfen yardım edin. Bu elbisenin rengi beyaz-altın mı, mavi-siyah mı? Ben ve arkadaşlarım bir türlü karar veremiyoruz ve kafayı yemek üzereyiz” yazmış.

Ben daha ilk baktığımda mavi-siyah demiştim yani. Doğru yani. Ama bunu derken de kendimden şüphe etmiştim Farklı sesler de çok olduğu için.

Elbisenin üreticisi İngiliz tekstil markası Roman Originals ise, yaptığı açıklamada çok tartışılan elbisenin mavi olduğu, beyaz-altın versiyonunun ise istek olması halinde üretilebileceği belirtildi.

İngiltere’de her ürünün çok düşük fiyatlara satıldığı Kara Cuma’dan beri ilk kez böyle satış yaptıklarına dikkat çeken Roman Originals yetkilisi, durumu şaşkınlıkla takip ettiklerini belirtti.

• Bu elbiseyi siyah görenleri doğru göz doktoruna danışmayı öneririm.

• Sabahtan beri bu is sacmaligin daniskasi diye inaniyordum dedim ki sacmalik bu yine birisi bisey atti ortaya kimse cikartamiyo diyodum ki konuyu gorene kadar.

Fotografi altin sarisi beyaz gordum resmini ve altini okumaya basladim. Dedim heralde iki resim var milleti yemisler diye xD sonra asagiya doru okuyarak indim. Alttaki resmi gordukten sonra beyniniz normal algiliycak dedi hadi yea nasil yani dedim az yukari ciktim ve elbise eskiden de gosdugum gibi mavi olmus tekrar xD su anda soktayim xD

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.