Şimdi Ara

renkli kartuşa siyah mürekkep doldurmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar, hadise bu. hp d1360 yazıcım siyah kartuş hatası veriyor.

Yazıcı Kartuşu/Kartuşları Sorunu

Yazıcı Kartuşu Sorunu
    Aşağıdaki yazıcı kartuşunda sorun var:
    Kartuş Sağda
    Yazıcının belgelerine bakın.

sürekli bu hatayı veriyor. yazıcı çalışırken, yani pc açıkkken siyah kartuşu bi sebepten çıkardım, geri taktığımda bu hatayı vermeye başladı. sanıyorum ki siyah kartuşum bozuldu.

temizledim, üfledim, içindeki mürekkebi boşalttım geri doldurdum, yine de bi gelişme yok.

bunun yanında sadece renkli kartuş takılıyken bi sorun yok, çalışıyor, çıktı alabiliyorum.

şimdi mesele bu arkadaşlar, bu soruna nasıl çare bulabilirim. (yeni kartuş almak dışında, kaldı ki alsam bile kesin düzelir mi bilmiyorum) ?

bir ikincisi başlıktaki gibi renkli zaten çalışıyor, benim işim daha çok siyah ile. renkli ile işim pek yok, o yüzden diyorum ki renki kartuşa siyah mürekkep doldursam olur mu?

ne yapmalıyım sizce?

teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kirmiziwinston

evet arkadaşlar, hadise bu. hp d1360 yazıcım siyah kartuş hatası veriyor.

Yazıcı Kartuşu/Kartuşları Sorunu

Yazıcı Kartuşu Sorunu
    Aşağıdaki yazıcı kartuşunda sorun var:
    Kartuş Sağda
    Yazıcının belgelerine bakın.

sürekli bu hatayı veriyor. yazıcı çalışırken, yani pc açıkkken siyah kartuşu bi sebepten çıkardım, geri taktığımda bu hatayı vermeye başladı. sanıyorum ki siyah kartuşum bozuldu.

temizledim, üfledim, içindeki mürekkebi boşalttım geri doldurdum, yine de bi gelişme yok.

bunun yanında sadece renkli kartuş takılıyken bi sorun yok, çalışıyor, çıktı alabiliyorum.

şimdi mesele bu arkadaşlar, bu soruna nasıl çare bulabilirim. (yeni kartuş almak dışında, kaldı ki alsam bile kesin düzelir mi bilmiyorum) ?

bir ikincisi başlıktaki gibi renkli zaten çalışıyor, benim işim daha çok siyah ile. renkli ile işim pek yok, o yüzden diyorum ki renki kartuşa siyah mürekkep doldursam olur mu?

ne yapmalıyım sizce?

teşekkürler.

tek başına renkli kartuş takılı iken siyah çıktı alabilirsiniz içindeki 3 rengi karıştırarak siyah rengi yazacaktır.
    renkli ihtiyacınız olduğunda da renkliyi bozmadığınız için kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: etimola
    tek başına renkli kartuş takılı iken siyah çıktı alabilirsiniz içindeki 3 rengi karıştırarak siyah rengi yazacaktır.

evet abi, doğrudur, tek başına renkli takılı iken siyaha yakın bi renkte çıktı veriyor. fakat renkli kartuş bittiğinde ne yapacağım?

renkli mürekkebim yok, sadece siyah mürekkebim var. siyah kartuşum bozuldu gibi görünüyor. ben de renkli kartuşa siyah mürekkep doldursam mı acaba diyorum?

böyle bi şey yapılır mı? renkliyi de bozmayalım durduk yere.

yada problemi başka türlü nasıl çözebiliriz?
  • quote:

quote:

evet abi, doğrudur, tek başına renkli takılı iken siyaha yakın bi renkte çıktı veriyor. fakat renkli kartuş bittiğinde ne yapacağım?

renkli mürekkebim yok, sadece siyah mürekkebim var. siyah kartuşum bozuldu gibi görünüyor. ben de renkli kartuşa siyah mürekkep doldursam mı acaba diyorum?

böyle bi şey yapılır mı? renkliyi de bozmayalım durduk yere.

yada problemi başka türlü nasıl çözebiliriz?

renkli mürekkepler dye bazlıdır siyahlar ise pigment bazlıdır, ayrıca siyah mürekkep içinde karbonda vardır yanlış biliyorsam düzeltin, dolayısıyla renkliler ve siyahlar birbirinden farklıdır, mümkünse mürekkep temin edip renkli kartuşu doldurarak kullanın

• quote:

renkli mürekkepler dye bazlıdır siyahlar ise pigment bazlıdır, ayrıca siyah mürekkep içinde karbonda vardır yanlış biliyorsam düzeltin, dolayısıyla renkliler ve siyahlar birbirinden farklıdır, mümkünse mürekkep temin edip renkli kartuşu doldurarak kullanın

yani renkli kartuşun içine siyah mürekkebi basarsam renkliyi de kaybetmiş olacağım öyle mi?

hay allahım ya, durduk yere 30 tl verecez siyah kartuşa şimdi.

bu kartuşların ikinci eli var mıdır piyasada? satılıyor mu? muadilleri var biliyorum, onlar nasıldır acaba?
  • quote:

quote:

yani renkli kartuşun içine siyah mürekkebi basarsam renkliyi de kaybetmiş olacağım öyle mi?

hay allahım ya, durduk yere 30 tl verecez siyah kartuşa şimdi.

bu kartuşların ikinci eli var mıdır piyasada? satılıyor mu? muadilleri var biliyorum, onlar nasıldır acaba?

evet renkli kartuştan da olabilirsin.
    Siyah, renkli ve Foto kartuşlarının mürekkepleri birbirinden farklıdır (tecrübeyle sabit denenip olumsuz sonuç alınmıştır ) .

Muadil kartuşu önermiyorum, ikinci el kartuşutaki sıkıntılar; kaç defa doldu, doldumu, ne kadar zamandır bekliyor, kafa tıkalımı, iade edebilirmisiniz vb. gibi nedenlerden dolayı tavsiye etmiyorum.

Arzu ederseniz, elimde şu an kullanmadığım fazladan 4 paket 21 numaralı orjinal pakedi açılmamış siyah kartuş var, kargo size ait olmak kaydıyla 1 tanesini 20 TL den gönderebilirim, eğer kartuş almak isterseniz özel mesajdan görüşelim.

iyi günler,

• merhaba

sorununu giderdinmi bilmiyorum ama .ben kartuş alım satım dolum yapıyorum. 21 nolu kartuş 20 tl istanbul bağcılardayım ihtiyacın var ise.
  • @erdemz.z

@etimola

arkadaşlar öneriler için çok teşekkürler ama ben izmir'deyim. şimdi kargo benden olsun siz yollayın desem aynı fiyata gelecek.

izmirde bu işle(kartuş) ilgilenen arkadaşlar varsa ve onların önerileri olursa onu değerlendirebilirim.

yada benim bu kartuş sorunu hakkında başka fikri olan var mı arkadaslar?
  • quote:

@erdemz.z

@etimola

arkadaşlar öneriler için çok teşekkürler ama ben izmir'deyim. şimdi kargo benden olsun siz yollayın desem aynı fiyata gelecek.

izmirde bu işle(kartuş) ilgilenen arkadaşlar varsa ve onların önerileri olursa onu değerlendirebilirim.

yada benim bu kartuş sorunu hakkında başka fikri olan var mı arkadaslar?

kargo size ait en son fiyatım 15 TL veya kargo bana ait 20 TL ?? hangisini isterseniz ?

sıfır, kutusunu daha ilk sizin açacağınız 21 siyah orjinal Kartuş.
  • @etimola

sagol arkadasım, düşünecem.

başka önerisi olan yok mu arkadaslar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.