Şimdi Ara

Renkli Lazer Yazıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forum içerisinde bayağı bir sayfa okudum fakat kafam iyice allak bullak oldu ne nedir ne değildir en iyisi bir başlık açıp sorayim dedim.
    Haftada 100 ile 200 sayfa arasında renkli grafik çoğunluklada foto baskısı alıyorum daha önceden Epson R320 kullanıyordum fakat artık ömrü doldu sayılır mürekkep püskürtme uçları tıkanmaya basladı. Bu yazıcı ile birlikte sürekli besleme sistemi kullanıyordumki gerçekten çok ekonomik oluyor ama dediğim gibi çok baslı alıyorum ve bu baskılar gerçekten iyi mürekkep çekiyor bir süre sonra sisteme mürekkep doldurmak işgence halini aldı ve uçlarıda tıkanınca yeni yazıcı almaya karar verdim.

Daha önce hiç lazer yazıcı kullanmadım ve renkli baskı olarak kalitesi ne bilmiyorum ama bir lazer yazıcı almak istiyorum sizce Epsondaki gibi baskı alabileceğim yazıcılar nelerdir birde tonerinin dolum yapılabilir olması lazım. Forumda çoğu kişi HP ila Samsung arasında bir fikir belirtmiş ama işte budur diyen yok (intel ile amd gibi bir durum).

Aradığım özellikler
    Renkli baskısı iyi olmalı ve toneri kolaylıkla doldurulabilir olmalı
    Bu cip durumlarınıda hiç bilmiyorum o yüzden birşey diyemiyeceğim
    Printerda scaner fax vs olmasına gerek yok olursa göz çıkarmaz ama çok az kullanacağım için gerek duymuyorumki scanerım mevcut.

Cevap veren herkeze şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar yokmu deneyimi olupta cevap verebilecek birisi.
  • avrupa ve amerkada en çok satılan 2605 modeli var hp nin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.