Şimdi Ara

Renkli yazıcı tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
9.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ladex

bugün vatan bilgisayardan %25 indirimli 325 tl'ye orijinal tam dolum kartuşlarıyla Epson Stylus Photo PX730WD yazıcıyı sipariş ettim, kargo ücreti alıcıya ait.

Hayirli olsun, ben de Vatan'in kampanyasini gordum, indirimin sadece internette oldugunu dusunmemistim, magazaya gittim, indirim sadece internette dediler, yarin (14 Ocak Cts.) magazalarda da ayni sekilde %25 indirim olacakmis, bu yuzden cihazi almayi yarina biraktim. Ama sanirim ben 730 degil de 830 modelini alacagim.
    Aslina bakarsaniz cihazin sekli semali acisindan 20 serisi daha cok hosuma gitmisti ama Vatanda 720-820 yok, 730-830 var.
  • 149.99 TL ye HP Photosmart B110A aldım son derece memnunum. Bende az kullanıyorum kullandığımdada kaliteli fotoğraf baskısı istiyordum , HP nin 200gr lık Fotoğraf kağıdı ile baskısı mükemmel diyebilirim. Photoshopta hazırladığım resmi birebir çıkarabiliyor. Kartuşlarıda ucuz. Tavsiye ederim.Fiyatına göre tatmin edici bir yazıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

quote:

Epson Stylus Photo PX720WD yazıcıda printable dvd ve cdye baskı yapılabiliyor mu?

Youtube'da Epson 720 diye aratip ilgili videolara bakmistim. Anladigim kadariyla lightscribe CD ve DVD'lere baski yapabiliyor.

Lightscribe printer değil cd-dvd yazıcısı özelliğidir, mürekkeple değil yakarak baskı yapar lightscribe uyumlu cd-dvd üstüne, printerler ise bildiğimiz renkli mürekkep baskısı yapar, uyumlu cd ve dvd leri daha başkadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 14 Ocak 2012; 10:29:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Motan
    Lightscribe printer değil cd-dvd yazıcısı özelliğidir, mürekkeple değil yakarak baskı yapar lightscribe uyumlu cd-dvd üstüne, printerler ise bildiğimiz renkli mürekkep baskısı yapar, uyumlu cd ve dvd leri daha başkadır..

Sevgili Motan, aydinlatici bilgi icin tesekkurler.
    Hemen 2 soru sorayim;
    1. Bu is icin kullanacagimiz CD-DVD'lere ornek link verebilir misiniz?
    2. Normal kullandigimiz kartus yeterli mi, bu is icin ayri bir kartus, aparat vs. gerekiyor mu?

Tekrar tesekkurler...
  • quote:

quote:

Hemen 2 soru sorayim;
    2. Normal kullandigimiz kartus yeterli mi, bu is icin ayri bir kartus, aparat vs. gerekiyor mu?

Tekrar tesekkurler...

1-http://www.maxipaket.com/product_info.php?cPath=31_36_61&products_id=303
    2- kartuşla alakası yok, bu özelliği olan yazıcılarda printable dvd-cd'yi yerleştireceğiniz aparat mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

149.99 TL ye HP Photosmart B110A aldım son derece memnunum. Bende az kullanıyorum kullandığımdada kaliteli fotoğraf baskısı istiyordum , HP nin 200gr lık Fotoğraf kağıdı ile baskısı mükemmel diyebilirim. Photoshopta hazırladığım resmi birebir çıkarabiliyor. Kartuşlarıda ucuz. Tavsiye ederim.Fiyatına göre tatmin edici bir yazıcı.

Eğer o makinanin foto baskısı sizin hoşunuza gidiyorsa epsonun baskısına aşık olursunuz =))
  • Epson alacaktım ama epsonda yanına tank takılan model yok dediler kartuşlarıda pahalıymış sanırım. Parasına göre güzel yazıcıymış B110A beklediğimden iyi çıktı orası kesin.
  • Hpden ucuz olduğu kesin =) Ve gayet güzelde takilabiliyor :D
  • 149TL den ucuz olan ve B110A dan daha kaliteli fotoğraf basabilen kartuşuda 20TL olan , ilaveten tank ta takılabilen hangi yazıcı var söylermisiniz ? Bayağı bir araştırdımda alırken. Öğrenmiş olayım
  • quote:

quote:

quote:

Hemen 2 soru sorayim;

Tekrar tesekkurler...

1-http://www.maxipaket.com/product_info.php?cPath=31_36_61&products_id=303
    2- kartuşla alakası yok, bu özelliği olan yazıcılarda printable dvd-cd'yi yerleştireceğiniz aparat mevcut.

Ladex kardeşimizin verdiği bilgiler doğrudur, Verbatim printable cd ve dvd leri fiyat/performans oranı çok yüksek ürünler. Bir çoğunu denedim daha pahalı ve daha ucuz olarak, sonunda Verbatim'de karar kıldım.

Lightscribe cd-dvd için ise adreshttp://www.cd.com.tr/asp/group/2360/Lightscribe-CD

• quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

149.99 TL ye HP Photosmart B110A aldım son derece memnunum. Bende az kullanıyorum kullandığımdada kaliteli fotoğraf baskısı istiyordum , HP nin 200gr lık Fotoğraf kağıdı ile baskısı mükemmel diyebilirim. Photoshopta hazırladığım resmi birebir çıkarabiliyor. Kartuşlarıda ucuz. Tavsiye ederim.Fiyatına göre tatmin edici bir yazıcı.

Eğer o makinanin foto baskısı sizin hoşunuza gidiyorsa epsonun baskısına aşık olursunuz =))

ben de bu hususu merak ettim,

ağırlıklı dvd cover ve renkli fotoğraf basabileceğim, ayda yılda bir de tarayıcı ve fotokopisini kullanacağım hiç bitmeyen tank monte edilebilecek güzel bir yazıcı arıyorum...

wifi özelliğini hiç düşünmedim açıkçası, muhakkak çok iyidir ama fiyatı da bir hayli arttırıyordur sanırım...

• px730wd için birkaç resim ekledim (kadirekinci için), fotoğraf kağıdım yoktu, birkaç dvd baskısı yaptım, kendi orjinal kartuşları (T0801-T0806), dvd baskısını mürekkep kalitesi düşük ayarda yazdırdım.
     Renkli yazıcı tavsiyesi

Renkli yazıcı tavsiyesi

Renkli yazıcı tavsiyesi

Renkli yazıcı tavsiyesi

Renkli yazıcı tavsiyesi

Renkli yazıcı tavsiyesi

Renkli yazıcı tavsiyesi

Renkli yazıcı tavsiyesi

Renkli yazıcı tavsiyesi

Renkli yazıcı tavsiyesi

Renkli yazıcı tavsiyesi

Renkli yazıcı tavsiyesi

Renkli yazıcı tavsiyesi

Renkli yazıcı tavsiyesi

• Ben cok sık çıktı alıyorum makinem canon mp210 cok sorun yasiyorum ve max 300-400 çıktı alabiliyorum px730wd nin dediginiz LightScribe özelligide var bu benim icin cok iyi olur...Ne kadar çıktı alabiliyoruz?

Bu makinede kartuşlar normal olarak doldurulabiliyormu yokşa enjektör vb araçlarlamı dolduruyoruz?

EPSON hiç kullanmadım baskı kalitesi nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyonbatuhan -- 23 Ocak 2012; 1:00:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyonbatuhan

Ben cok sık çıktı alıyorum makinem canon mp210 cok sorun yasiyorum ve max 300-400 çıktı alabiliyorum px730wd nin dediginiz LightScribe özelligide var bu benim icin cok iyi olur...Ne kadar çıktı alabiliyoruz?

Bu makinede kartuşlar normal olarak doldurulabiliyormu yokşa enjektör vb araçlarlamı dolduruyoruz?

EPSON hiç kullanmadım baskı kalitesi nasıldır?

printerlarda lightscribe özelliği olmaz, o özellik dvd-cd writer'lara ait, burada printable medyaya baskı yapılıyor, ben de epson ilk kez kullanıyorum, daha öncekiler mp 600 ve mp610 idi, kartuşlar sanırım doldurulmuyor, ben orijinal kartuşlar bitince tank sistemi kullanacağım, baskı kalitesi dediğim gibi foto kağıdım yok, en düşük kalitede dvd baskısı yaptım gayet güzel. ama fotoğraf kağıdı baskısı daha güzel fikir verir size, ben fotoğraftan ziyade dvd cover ve label baskısı için aldım.

• EPSON STYLUS PX730WD de adaptör gereklidir ürünün kutusunda bulunmamaktadır diyor ürün için bide adaptör mü alıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeproxy

EPSON STYLUS PX730WD de adaptör gereklidir ürünün kutusunda bulunmamaktadır diyor ürün için bide adaptör mü alıcaz

Ne adaptörü ?
  • kendi sitesinde öyle yazıyor 9. Adaptör gereklidir (ürün kutusunda yoktur)

http://www.epson.com.tr/tr/tr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/10990
  • O sd kart adaptorudur. Microsd hafiza kartlarini ona takip sd jart slotu uzerinden kullanmakicin olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba alan kişilerin memnuniyet ve kullanışlılık geribildirimleri nasıl
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.