Şimdi Ara

Renkli yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
9.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok sık kullanmayacağım (1 ay çıktı almadığım zamanlar olabilir), zaman zaman fotoğraf baskısı için de kullanabileceğim, yazıcı+tarayıcı+fotokopi özelliği olan (sabit hat kullanmadığımdan faksa ihtiyacım yok), wi-fi olursa iyi olur, renkli bir yazıcı arayışındayım. Alacağım yazıcıya 400TL. civarında bir bütçe ayırmayı düşünüyorum, ama tavsiyelerinize göre bütçeyi artırabilirim.

Forumu inceledğim kadarıyla Epson Stylus Photo PX720WD modelinin benim için uygun olduğunu düşünüyorum, ancak bazı arkadaşlar mürekkep püskürtmeli yazıcıların mürekkeplerinin bir süre kullanılmadığında kuruma sorunu olduğunu, bu yüzden özellikle çok sık kullanmayacak kişilerin laser yazıcı almalarının uygun olacağını yazmışlar.

Tabii ki yazıcıyı almak yanında idamesi de önemli, Epson Stylus Photo PX720WD yazıcının yedek kartuşlarının fiyatı nedir, kaç adet çıktı alınabilir bilmiyorum.

Sorularımı maddeler halinde sorsam benim için de yardımcı olacak arkadaşlar için de kolaylık olur diye düşündüğümden;

1. Cihazı çok sık kullanmayacağım için Laser yazıcı mı almalıyım, yoksa Epson Stylus Photo PX720WD benim için uygun bir yazıcı mıdır?
    2. Faks özelliği şu anda işime yaramayacak olsa da baskı kalitesi daha iyiyse faks özelliği olan Epson 730-820-830 gibi modelleri mi düşünmeliyim? Bu sorumu özellikle şunun için soruyorum, 730-820 veya 830 modelleri sadece faks özelliği değil, daha iyi bir baskı kalitesi sunar gibi bir şey var mı, yoksa 720 ile aynı baskı kalitesinde midirler?
    3. Epson 720 veya diğer modelleri için yeni orijinal kartuş kaç TL'dir, orijinal kartuş ile kaç çıktı alınabilir?
    4. Epson 720 veya diğer modelleri için kartuş doldurma imkanı nasıldır, maliyeti ve kaç çıktı alınabilir?
    5. Lasere gerek yok ama Epson da alma şu markanın şu modelini al gibi tavsiyeleriniz var mı?

Vakit ayırıp yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim, saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portos -- 4 Ocak 2012; 12:31:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: portos

Arkadaşlar merhabalar,
    Çok sık kullanmayacağım (1 ay çıktı almadığım zamanlar olabilir), zaman zaman fotoğraf baskısı için de kullanabileceğim, yazıcı+tarayıcı+fotokopi özelliği olan (sabit hat kullanmadığımdan faksa ihtiyacım yok), wi-fi olursa iyi olur, renkli bir yazıcı arayışındayım. Alacağım yazıcıya 400TL. civarında bir bütçe ayırmayı düşünüyorum, ama tavsiyelerinize göre bütçeyi artırabilirim.

Forumu inceledğim kadarıyla Epson Stylus Photo PX720WD modelinin benim için uygun olduğunu düşünüyorum, ancak bazı arkadaşlar mürekkep püskürtmeli yazıcıların mürekkeplerinin bir süre kullanılmadığında kuruma sorunu olduğunu, bu yüzden özellikle çok sık kullanmayacak kişilerin laser yazıcı almalarının uygun olacağını yazmışlar.

Tabii ki yazıcıyı almak yanında idamesi de önemli, Epson Stylus Photo PX720WD yazıcının yedek kartuşlarının fiyatı nedir, kaç adet çıktı alınabilir bilmiyorum.

Sorularımı maddeler halinde sorsam benim için de yardımcı olacak arkadaşlar için de kolaylık olur diye düşündüğümden;

1. Cihazı çok sık kullanmayacağım için Laser yazıcı mı almalıyım, yoksa Epson Stylus Photo PX720WD benim için uygun bir yazıcı mıdır?
    2. Faks özelliği şu anda işime yaramayacak olsa da baskı kalitesi daha iyiyse faks özelliği olan Epson 730-820-830 gibi modelleri mi düşünmeliyim? Bu sorumu özellikle şunun için soruyorum, 730-820 veya 830 modelleri sadece faks özelliği değil, daha iyi bir baskı kalitesi sunar gibi bir şey var mı, yoksa 720 ile aynı baskı kalitesinde midirler?
    3. Epson 720 veya diğer modelleri için yeni orijinal kartuş kaç TL'dir, orijinal kartuş ile kaç çıktı alınabilir?
    4. Epson 720 veya diğer modelleri için kartuş doldurma imkanı nasıldır, maliyeti ve kaç çıktı alınabilir?
    5. Lasere gerek yok ama Epson da alma şu markanın şu modelini al gibi tavsiyeleriniz var mı?

Vakit ayırıp yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim, saygılar...

ben kullanıcı değilimm ama şöyle diyeyim bunda direk orjinal kartuşlarını kullanırsan sana pahalıya gelir ama yanında bitmeyen kartuş takımını da aldıgın taktirde birde bunlar 150 tl ye varan fiyatlar ödemen gerekir ki bu maddiyatı da düşünerek al

• quote:

Orijinalden alıntı: islam_joker

quote:

Arkadaşlar merhabalar,

ben kullanıcı değilimm ama şöyle diyeyim bunda direk orjinal kartuşlarını kullanırsan sana pahalıya gelir ama yanında bitmeyen kartuş takımını da aldıgın taktirde birde bunlar 150 tl ye varan fiyatlar ödemen gerekir ki bu maddiyatı da düşünerek al
    Biraz önce Bursa Kartuş'u aradım. Bitmeyen kartuş sisteminin 175 TL. olduğunu, bu sistemle 3000'e yakın fotoğraf basılabildiğini söylediler. 175TL'ye karşılık 3000 renkli fotoğraf baskısı çok iyi bir rakam bence.

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/EPSON-PX-720PX-820-UYUMLU-BITMEYEN-KARTUS-SISTEMI-DOLU-VE-HAZIR,PR-1135.html

Mürekkepler bittikten sonra da 1 renk için 10TL'ye (6 rengin hepsi biterse 60TL) sadece mürekkebi alıp doldurabiliyormuşuz.

Epson 720 bana oldukça cazip gelmeye başladı açıkçası ama siz değerli forum dostlarımın tavsiyeleri olmadan da hareket etmek istemiyorum.

• Düşünen arkadaşlarıma faydası olur düşüncesiyle araştırmalarımı sizlerle paylaşayım.

Orijinal kartuş isteseniz;
    ORIJINAL 6LI SET 160TL (TIKLAYIN)

ORIJINAL TEK TEK 37TL (TIKLAYIN) (6 rengi ayrı ayrı alıyorsunuz.)

Kendiniz dolum yapmak isterseniz;
    DOLUM SETİ (TIKLAYIN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portos -- 4 Ocak 2012; 17:13:07 >

• quote:

Düşünen arkadaşlarıma faydası olur düşüncesiyle araştırmalarımı sizlerle paylaşayım.

Orijinal kartuş isteseniz;
    ORIJINAL 6LI SET 160TL (TIKLAYIN)

ORIJINAL TEK TEK 37TL (TIKLAYIN) (6 rengi ayrı ayrı alıyorsunuz.)

Kendiniz dolum yapmak isterseniz;
    DOLUM SETİ (TIKLAYIN)
    benim de düşündüğüm bir model, sağolun bayağı bilgi vermişsiniz, yazıcıyı en ucuz nerede buldunuz?? vatandaki linkini verdiğiniz kartuş seti burada 90 tl küsür civarı, epey fark var.
    http://www.kartus.web.tr/EPSON-T0807-T0801T0806-MULTIPACK-6-RENK-ORIJINAL-INKJET-KARTUS-TAKIMI-pid-1147.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladex -- 4 Ocak 2012; 20:56:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ladex

benim de düşündüğüm bir model, sağolun bayağı bilgi vermişsiniz, yazıcıyı en ucuz nerede buldunuz?? vatandaki linkini verdiğiniz kartuş seti burada 90 tl küsür civarı, epey fark var.
    http://www.kartus.web.tr/EPSON-T0807-T0801T0806-MULTIPACK-6-RENK-ORIJINAL-INKJET-KARTUS-TAKIMI-pid-1147.html

Alıntıları Göster
    Sevgili portos, tam benim aradigim konu olmus.
    Ustadlarin size tavsiyelerini dort gozle bekliyorum.

• quote:

DOSTUM O SET SADECE ŞIRINGA İLE DOLUM YAPMAK İÇİN DİĞERLERİ 175 TL LİK OLANLARSA DOLUYM TANKI VAR YANLARINDA FARK BU VEDE DOLUM KOLAYLIĞI BURADA ÖN PLANDA OLUYOR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

DOSTUM O SET SADECE ŞIRINGA İLE DOLUM YAPMAK İÇİN DİĞERLERİ 175 TL LİK OLANLARSA DOLUYM TANKI VAR YANLARINDA FARK BU VEDE DOLUM KOLAYLIĞI BURADA ÖN PLANDA OLUYOR

Alıntıları Göster
    Arkadaslar,
    Ben su iki cihaz arasinda ne fark var anlayamadim.

EPSON 720 (TIKLAYIN)

EPSON 730 (TIKLAYIN)

• quote:

Orijinalden alıntı: munans

Arkadaslar,
    Ben su iki cihaz arasinda ne fark var anlayamadim.

EPSON 720 (TIKLAYIN)

EPSON 730 (TIKLAYIN)

Alıntıları Göster
    Haydi ustadlar, bi yardim elinizi uzatin, kac kisi tavsiye bekliyoruz.

• quote:

Alıntıları Göster
    EpsonStylus Photo PX720WD burada 241 tl:) fake mi,,
    http://www.sare.com.tr/epsonstylus-photo-px720wd-wi-fi-b-g--eth.duble.html

• quote:

EpsonStylus Photo PX720WD burada 241 tl:) fake mi,,
    http://www.sare.com.tr/epsonstylus-photo-px720wd-wi-fi-b-g--eth.duble.html

Alıntıları Göster
    galibz birtek epson ürünlerinde bu fiyat böyle ladex

• quote:

galibz birtek epson ürünlerinde bu fiyat böyle ladex

Alıntıları Göster
    yani doğru mu bu fiyat biraz zor zaten mail attım dün cvp gelmedi
  • quote:

yani doğru mu bu fiyat biraz zor zaten mail attım dün cvp gelmedi

Alıntıları Göster
    ben telefon açtım ama yeni eleman almışlar telefona o bakıyordu cevap veremedi bu konuda
  • quote:

ben telefon açtım ama yeni eleman almışlar telefona o bakıyordu cevap veremedi bu konuda

Alıntıları Göster
    arkadaşlar konu başlığı da güncelken tavsiye verin . benimde yazıcı için ayırdığım para maksimum 300 tl . şu modeli alın deyin gitcem alcam çünkü hiç anlamam yazıcılardan =)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoonur

arkadaşlar konu başlığı da güncelken tavsiye verin . benimde yazıcı için ayırdığım para maksimum 300 tl . şu modeli alın deyin gitcem alcam çünkü hiç anlamam yazıcılardan =)))

Alıntıları Göster
    Epson Stylus Photo PX720WD yazıcıda printable dvd ve cdye baskı yapılabiliyor mu?
  • quote:

Epson Stylus Photo PX720WD yazıcıda printable dvd ve cdye baskı yapılabiliyor mu?

Youtube'da Epson 720 diye aratip ilgili videolara bakmistim. Anladigim kadariyla lightscribe CD ve DVD'lere baski yapabiliyor.
  • quote:

Anlasilan kendimiz arastirmaya devam portos, bize yardim cikmayacak.
  • quote:

quote:

Anlasilan kendimiz arastirmaya devam portos, bize yardim cikmayacak.

Alıntıları Göster
    bugün vatan bilgisayardan %25 indirimli 325 tl'ye orijinal tam dolum kartuşlarıyla Epson Stylus Photo PX730WD yazıcıyı sipariş ettim, kargo ücreti alıcıya ait.

• quote:

bugün vatan bilgisayardan %25 indirimli 325 tl'ye orijinal tam dolum kartuşlarıyla Epson Stylus Photo PX730WD yazıcıyı sipariş ettim, kargo ücreti alıcıya ait.

Alıntıları Göster
    Çok güzel tercih güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskistan

Çok güzel tercih güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    tşk ederim sağolun,,
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.