Şimdi Ara

reno nıye hep kotulennır (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 4 ay öncesine kadar reno broadway kullanıyordum hiç senin dedğin gibi at gözlüğüm felan yoktu ben hiçbir zaman severek ve isteyerek binmedim Allah kurtardı diyorum başka birşey demiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: teme

Renoun sevilmeme sebebi bence sahiplerinin tutumundan kaynaklanıyor, şimdi gidip hangi araç sahibine sorsanız arabam iyidir der, ama reno sahipleri arabam iyi diye tepinirler, ben renosunun eleştiren birini hiç görmedim. Onlara göre reno kusursuz, diğer markalarda olan tüm kusurlar hayati önemli ama renonun gözle görülen kusurları ise ufak ayrıntılardır, hatta öyle bir sorun yoktur bile. Hal böyle olunca insanlarda otomatik olarak renoya karşı antipati olması doğal. Tüm reno sahiplerini at gözlüklerini çıkarmaya davet ediyorum

• .

reno nıye hep kotulennır

reno nıye hep kotulennır
  • quote:

Orjinalden alıntı: nika48

tamam reno kötü bir araba değil ama çok iyi bir arabada değil daha öncede söyledim kendi üretildiği ülkede bile bir numara olamayan bir arabayı göklere çıkarmaya gerek yok

http://www.jato.com/extFrameSet.asp?page=54

Avrupada sataışlarda 2. dir Renault..
  • quote:

kötülemek demeyelim ona elestri diyelim....

bunlar tamamen kişisel düsüncem...

1. araclara değerinden fazla para istemesi...
    2. ayrimcilik yapip yok ordu personeline ayri paraya verip normal disardan birine pahali satmasi
    3. anahtarsiz calistirma sistemine sahip bir aracta kaset çalar , vasat bir ses sistemi kullanmasi, okadar donanim koyup cift bolgeli klima kullanmamasi, 1.5 motor ,kocaman araca fiyat dusuk olsun diye 80hp motor alternatifi kullanmasi. kullandiği plastik malzemenin dokulmesi (cevremde cok meganda gordum bunu makyajli icin soylemiyorum onda henuz gormedim)

ayni sekilde koc u da elestiriyorum koc grubuda ayni ayrimciliği yapiyor (ayrimcilik diyorum) cunku madem o fiyatlara verilebiliyor herkesee oyle versinler diğerlerine ödeme kolayliği sağlasinlar farkli olmalari için.... bu pahaliya alanlari enayi yerine koymaktir benim gozumde....

hayır 100 bg dizel motor çıkaracaktın 80 bg niye çıkarıyorsun.hemen makyaj yapması neyi değiştirdin hiç bir şeyi.kendinden kararan iç dikiz aynası en üst versiyonda var.geçen sordum en ucuz dizeli 80bg 38.000 ytl dedi.bende dizel dynamic var.dedim bunu alıp şu karşıda satılığa çıkarsam 30.000 ytl ader dedim.evet öyle dedi niye o fiyata satmıyonuz dedim o zaman hık mık ön gösterge değişmesiyle makyajmı oldu bu dedim.adam kandırıyorlar.artı çok para istiyorlar.2004 yılıda dizel dynamic açılır tavan oyak indirimiyle 35.500 ytl verdim.aldığım gün 1.500 ytl indirim oldu.paramı geri vereceklerdi baktılar ördek almış dediler vemediler.dynamic araçta kaset çaların ne işi var kaset devrimi kaldı.renault sahibiyim ama bidaha almam araçtan memnunum ama işleri adam dolandırmak.servisler de dandik ki dandik.ön göğüsün fitilini değiştirdiler saatimi kırmışlar bide suçu bana attı denyolar benim işim yok göğüsü söktüm serviste.nato mermer nato kafa bu renoya millet bundan ayar.ön kaliperlerimi değiştircem parça yok,sipariş verdik,usta toplantıda,en sonda ayın 8 den sonra gel dediler.söyleyek başka bişey yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: xeon82

Kütük gibi olmasındandır.
    işyerinde bir arkadaşım 8 yıldır VW golf kullanıyor, 1 tane de scenic aldı sıfır arabayı hic begenmedi kutuk gibi diye satmayı dusunuyor

scenic kullanmasam inanıcam.gayet konforlu ve ferah araba.

benim kullandığım ormantik düz donanım değildi ;ama fazla fark olacağını sanmam.

sen sümbülle karıştırdın heralde

bak o gerçekten kütük gibi.

şimdi burda kime inanacaksın birisi kütük diyor birisi konforlu çok güzel diyor

yani konuyu açan arkadaş forumda üyeler genellikle kullandığı arabayı övüyor bu bir gerçek kim ne derse desin görüyoruz mesela bizde opel var hiç bir sorununu görmedim ama foruma sorsan opel şöyle opel böyle yüzlerce saçmalık ortalığa atılıyor ki çevremde ki opel sahiplerinden de hiç bir problemle karşılaşanı görmedim herkes kişisel görüşünü doğru veya yanlış rastgele söylüyor birkaç üye dışında reno kötü olabilir ama eskidendi
    şimdi lagunaya bin bakalım megane 2006 ya bin bakalım nasıl fısır fısır arabalar onlar ama bir gerçek var diğer modeller kadar dayanıklı olmaması sanırım bu kadar eleştiri alması

• quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

yani konuyu açan arkadaş forumda üyeler genellikle kullandığı arabayı övüyor bu bir gerçek kim ne derse desin görüyoruz mesela bizde opel var hiç bir sorununu görmedim ama foruma sorsan opel şöyle opel böyle yüzlerce saçmalık ortalığa atılıyor ki çevremde ki opel sahiplerinden de hiç bir problemle karşılaşanı görmedim herkes kişisel görüşünü doğru veya yanlış rastgele söylüyor birkaç üye dışında reno kötü olabilir ama eskidendi
    şimdi lagunaya bin bakalım megane 2006 ya bin bakalım nasıl fısır fısır arabalar onlar ama bir gerçek var diğer modeller kadar dayanıklı olmaması sanırım bu kadar eleştiri alması

Şimdi burada iki unsur var:
    Biri; Renault en çok satan araba bu çok şikayeti olsa bile yüzdesi az olmasını sağlıyor

İkincisi; ben opel den çok daha fazla sorun duyuyorum o zaman opel daha dayanıksız

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Biri; Renault en çok satan araba bu çok şikayeti olsa bile yüzdesi az olmasını sağlıyor

İkincisi; ben opel den çok daha fazla sorun duyuyorum o zaman opel daha dayanıksız

buda senin düşüncen saygı duymak lazım ama ben bu bölümde ne kandi yazdıklarıma ne de başkalarının yazdıklarının çoğuna inanmıyorum sadece fanatiklilik diye biliyorum

mesela senin reno dan başka bir aracı bilmemen gibi

• Çünkü renault yıllardır kendi düşük olmayı istedi...Amacı sadece çok satış yapabilmekti clio yu ele alırsak günümüzün şahini bence...Ayrıca renault ceo su çıkıpta Toyota gibi bir firma olmayı çok isterdik diye kendi söledi...En ço ktercih edilen en iyi diye bişey yok bence...Uzmanların test ve yorumlarına bakmak yeterli
  • bence opel de renault da çok dayanıklı araçlar değiller; eski kasa meganlardaki fitiller neydi öyle..hepsi yamulmuş rengi solmuş..

ama renaultun yeni araçları; özellikle laguna 2 den sonra harika bir ilerleme gösterdi..

megan2lerden memnun olmayan insanların olması normaldir ama bu araç TRnin en çok satılan aracıdır ve bunu her zaman devam ettireceğe benziyor..

Rönonun belirli kampanyaları vardır ve fiyatlarda güzel indirimler yapılır.

fiyatlar abartı görünse de her zaman indirim yapılır ve sınıfına göre uygun bir fiyata alınır hale gelir..

48 milyarlık scenici 41e almıştık zamanında; 28eden megane2sedanı 31e saydırarak..
  • ben konudan çekiliyorum arkadaşlar lütfen üye arkadaşımızın açtığı konuyu lütfen opel reno kavgasına çevirmeyin ben sadece örnek verdim uzuyor gidiyor hepinize iyi geceler.

herkes arabasını bilir ama doğruyu sölemekten kaçar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

buda senin düşüncen saygı duymak lazım ama ben bu bölümde ne kandi yazdıklarıma ne de başkalarının yazdıklarının çoğuna inanmıyorum sadece fanatiklilik diye biliyorum

saçmalığın daniskası...

siz çok biliyorsunuz sanırım..

özellikle asile böyle birşey diyen insana gülerim; karşısındakini tanımadan bilmeden nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsunuz

Renault hakkında bu forumda en çok bilgiye sahip üyelerden biri olması başka aracı bilmemek anlamına geliyor senin mantığına göre sanırım...

• quote:

senin ehliyeti olmayan bir lise öğrencisi olup babanın arabasını övmen gibi mi
  • düşüncemi söyledim ben nasıl onun mesajında alıntı yapınca buda senin düşüncen saygı duyuyorum diyorsam sende duymalısın ben öyle gördüm öyle söyledim hadi güle güle kendinize iyi bakın asili de tanırım korkma

vede severim asili sen boşver hadi kolay gelsin size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 8 Aralık 2006; 21:22:52 >
  • asil senden de kaçmıyor hiçbirşey
  • Renault zamanında çıkardığı torosta devir göstergesini bile sonradan takmamaya başlamıştır.
    Asla almayacağım 2 model var biri fiat diğeri renault.
  • sen almasan da olur
  • renonun f1 basarılarınıda es gecmemek lazım. gercekten hakettı ve kazandı demekkı ılerı bır teknolojıye sahıp. hyundaide dunya satıs sıralamasında 7. miş bunada sevındım. hyundai markasına karsı sempatim var bunun en onemlı nedenı mıllet olarak korelılerle hıcbır kotu anımızın olmaması diğeride elinde sınırlı bir bütçe varsa diğer markaların donanımsız araclarını alabılecegın paraya hyundaide en donanımlı versiyonunu alabılıyorsun.
  • quote:

Renoun sevilmeme sebebi bence sahiplerinin tutumundan kaynaklanıyor, şimdi gidip hangi araç sahibine sorsanız arabam iyidir der, ama reno sahipleri arabam iyi diye tepinirler, ben renosunun eleştiren birini hiç görmedim. Onlara göre reno kusursuz, diğer markalarda olan tüm kusurlar hayati önemli ama renonun gözle görülen kusurları ise ufak ayrıntılardır, hatta öyle bir sorun yoktur bile. Hal böyle olunca insanlarda otomatik olarak renoya karşı antipati olması doğal. Tüm reno sahiplerini at gözlüklerini çıkarmaya davet ediyorum

hocam ayıp oluyoı ama at gozlugu felan

• quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

İlk olarak, reno yıllardır en çok satılan marka dolayısı ile kötülendiği falan yok

Reno araçların yürüyen aksamları türkiye şartlarına göre ayarlanmıştır dolayısı ile de yol tutuşları sınıflarındaki diğer arabalardan her zaman zayıf kalacaktır, esp yi osiyonel dahi sunamamalarının sebebi de bu.

otomobilden öncelikli olarak yol tutuş bekleyenlerin veya tasarımlarını beyenmeyenlerin veya fiyatını makul bulmayanların eleştirilerini yerinde ve faydalı buluyorum.

Ama "renolar kamyon gibi" , "motorları cırt" , "yolda bırakır" , "konforsuz" gibi eleştiriler sadece komik olabiliyorlar.

Bmw, mercedes, toyota, honda gibi devlerin elle tutulur hemen hemen hiçbir başarı kazanamadıkları, çok övülen vw in girmeye dahi cesaret edemediği, F1 i defalarca kazanmış hatta şampiyon olup bırakıp 7 sene aradan sonra tekrara gelip üstüste 2 defa daha şampiyon olmuş bir firmanın motorlarının, performanssız olduğunu veya dayanıklıklarının zayıf olduğunu söylemek , güvenlik testlerinde her zaman öncü olmuş , türkiye yol şartlarında yıllardır insanların takdirini kazanmış bir firmanın ürünlerinin dayanıksız, konforsuz olduğunu söylemek , boş konuşmaktır.

+1905

• quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

quote:

bende seni göz doktoruna davet ediyorum

+1 laf sokma bıze yakısmaz hak edene cvp verılır

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.