Şimdi Ara

reno nıye hep kotulennır (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: malkocoglu48

renoyu kötüleyenlere sadece sunu diyorum altımda 34 yaşında reno 12 var daha bi 34 yıl daha yaşar
    türkiyenin her bölgesine gidiyorum
    doğünun karlarında akdenizin sıcagında masallah tık demedi daha
    lüks araçları birde 35 yıl sonra görmek lazım
    en fazla 5 yıl biniliyor

Rüyadan uyanmanı dilerim. Sende amma attın ha lüks araclara 5 en fazla 5 yıl biniliyor haaa Komiksin ok komiksin

• Aslında renonun küçümsenmesi hep var misal üniversiteyi kazandığımda megan 2 aldm almadan önce danıştım birkaç kişiye dedim işte 6 airbag abs ebd falan herkes en sonunda renaulttur ya renault'un yapacağı araçtan hayır mı gelir dediler ama 2 sene sorunsuz tıkır tıkır kullandım ve mecbur kaldığımdan istemeye istemeye sattım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BVY

ben istediğim marka hakkında iyi yada kötü eleştiri yaparım ve bu hakka sahibim. tıpkı herkes gibi. bence renault zamanında hemen hemen hepimizin bir büyüğünün kullandığı bir araba olduğu için herhalde halkımız tarafından çok tutuluyor. ve renault bu nedenle araçlarını pahalıya satabiliyor. ve millet malesef alıyor ve talep olunca adamlar fiyat indirmiyor. malzeme kalitesi beş para etmez olan bu araçlar çok sattıkları için kendilerini iyileştirmiyorlar. diğer arkadaşların dediği gibi sadece amaca hizmet ederler yani kişiyi bir yerden bir yere taşırlar. başkada bir işe yaramazlar. konfor,lüx hissi yani verdiğin paranın tam karşılığı gibi basit ve anlamsız(!) gereklilikleri karışlayamazlar. kütük gibidirler ve leş gibi plastik kokarlar.
    işte bundan kötülenirler dostum.

Malzeme kalitesi beş para etmez diyorsun. Yani örneğin Ford'un bütün modellerinin malzeme kalitesi Renault'dan daha iyi öyle mi ? Leş gibi plastik kokuyorlarmış. Diğer araçlar kokmuyor yani ? Bir de çok sattıkları için kendilerini geliştirmiyorlar diyorsun. Megane'lardaki boyası çıkan (sararan) vites topuzlarına bir de yeni modellerde bak bakalım bir değişiklik görebilecek misin ? Yaptığın eleştiriler içerisinde ölçülebilir olan tek şey fiyat konusu ki bu araçların pahalı olduklarına ben de katılıyorum. Bütün modeller 5000 YTL aşağıya satılsa Renault piyasada rakipsiz olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgurfeci

quote:

renoyu kötüleyenlere sadece sunu diyorum altımda 34 yaşında reno 12 var daha bi 34 yıl daha yaşar
    en fazla 5 yıl biniliyor

Rüyadan uyanmanı dilerim. Sende amma attın ha lüks araclara 5 en fazla 5 yıl biniliyor haaa Komiksin ok komiksin

Bana da biraz abartmışsın gibi geldi hadi Alman arabası olsa hadi neyse ama Renault kesin sorun çıkarır adama

• renault denince ilk aklıma gelen vitesin titremesi sert plastik sümbül gibi inanılmaz bir tasarım geliyo abi çok çirkin araba yapıyolar adamlar motorları konusunda bişey diymeme ama farklı bişey yapalım derken çirkin araba yapıyolar yıılardır memlekette olmalarının avantajında araba konusunda değişikliğe gitmeyen bir millet olmamızdan satıyolar işte sümbül görünce beynimden kan fışkırıyo bide 30 küsür veriyolar arabaya birak dizeli suyla gitse binilmez ona ya iyyyyyy diyorum sadece tasarım özürü var ve çok pahalı bence
  • quote:

en fazla 5 yıl biniliyor

tık dememişdir haklısın küt diye yatmıştır motor kimi kandırıyorsun 34 sene tık dmeyen bir araç daha neler

bakalım kaç kere rektefe oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

en fazla 5 yıl biniliyor

tık dememişdir haklısın küt diye yatmıştır motor kimi kandırıyorsun 34 sene tık dmeyen bir araç daha neler

bakalım kaç kere rektefe oldu

rektefe

• ben renaultu sevmem daha doğrusu fransızların hiç birini sevmem..

bana ruhsuz geliyorlar + işi gücü bırakıp ncap ta yıldız kasmaları...

gerisini koyuvermeleri...çoğu kişinin ilgisini çeksene benim ilgimi çekmiyor...çünki kurnazlık var.

ben kimsenin arabasına laf etmiyorum, sümbül kiraladım yakıtı şunu bunu iyiydi ama hurdaya döndü...parçaları ucuz olmasa 2 tane satamaz diye iddia ediyorum
  • renault abi bizim zaten binilmicek arabaları efsane yapmamız sahin toros o şu şimdi dicekler ucuz du reno önceden ucuzdu artık 5-7 arası pahalı kakıyolar malesef tutucu insanlar oldumuz için almaya devam ediyolar fransız laeı sevmem en kötüsüde reno sora pegouet en iiissii sanırım citroen reno ençok arabayı türkiyede satıyodur hehe amerikada h,ç satmıyodur avrupada cat pat türkiyede tavana vuruyodur malesef
  • @selim82:

Amerikada zaten Renault firması yok.. Bu konuda çalışmaları sürüyor diye biliyorum da çok fikrim yok benimde, avrupa satışları konusunda ise evet Symbol bizim ülkemize has bir durum fakat Clio3-Megane2-Scenic oldukça iyi konumdalar (Tüm Batı Avrupayı kast ediyorum şimdi millet kalkıp sen Fransadan bahsediyorsun der..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

kötülemek demeyelim ona elestri diyelim....

bunlar tamamen kişisel düsüncem...

1. araclara değerinden fazla para istemesi...
    2. ayrimcilik yapip yok ordu personeline ayri paraya verip normal disardan birine pahali satmasi
    3. anahtarsiz calistirma sistemine sahip bir aracta kaset çalar , vasat bir ses sistemi kullanmasi, okadar donanim koyup cift bolgeli klima kullanmamasi, 1.5 motor ,kocaman araca fiyat dusuk olsun diye 80hp motor alternatifi kullanmasi. kullandiği plastik malzemenin dokulmesi (cevremde cok meganda gordum bunu makyajli icin soylemiyorum onda henuz gormedim)

ayni sekilde koc u da elestiriyorum koc grubuda ayni ayrimciliği yapiyor (ayrimcilik diyorum) cunku madem o fiyatlara verilebiliyor herkesee oyle versinler diğerlerine ödeme kolayliği sağlasinlar farkli olmalari için.... bu pahaliya alanlari enayi yerine koymaktir benim gozumde....

+1907 söylencek laf bırakmamışsın

• ates olmayan yerden uman cikmaz.

kötüleniyorsa iyibirsey olmadigindandir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

kötülemek demeyelim ona elestri diyelim....

bunlar tamamen kişisel düsüncem...

1. araclara değerinden fazla para istemesi...
    2. ayrimcilik yapip yok ordu personeline ayri paraya verip normal disardan birine pahali satmasi
    3. anahtarsiz calistirma sistemine sahip bir aracta kaset çalar , vasat bir ses sistemi kullanmasi, okadar donanim koyup cift bolgeli klima kullanmamasi, 1.5 motor ,kocaman araca fiyat dusuk olsun diye 80hp motor alternatifi kullanmasi. kullandiği plastik malzemenin dokulmesi (cevremde cok meganda gordum bunu makyajli icin soylemiyorum onda henuz gormedim)

ayni sekilde koc u da elestiriyorum koc grubuda ayni ayrimciliği yapiyor (ayrimcilik diyorum) cunku madem o fiyatlara verilebiliyor herkesee oyle versinler diğerlerine ödeme kolayliği sağlasinlar farkli olmalari için.... bu pahaliya alanlari enayi yerine koymaktir benim gozumde....

+1907 söylencek laf bırakmamışsın

Katılıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: BorDeAuX

ates olmayan yerden uman cikmaz.

kötüleniyorsa iyibirsey olmadigindandir

• beni asıl rahatsız eden şey etmeyeceği kadar pahalıya satılması insanların bu arabaları almaları sümbül beni çok üzüyo hehe inanki nasıl bi mantık o arabaya para verir hemde cok anlamıyorum
  • Ordu personeline ucuz araba satmasından size ne ki? O Ordu personelinin her ay maaşından belli bir miktar para kesiliyor OYAK üyeliği için.. Hepsi OYAK ın ortakları sayılırlar

-Ama tabi amerigancı lise2 ye giden veletler bunu bilmez

-Kasetçalar 2007 modellerde Clio III ve Megane ıı de de kalktı
  • Babam 1993 bi renault 12 toros sw aldı tam 14 senedir onda ben çocuktum bizdeydi lise,üniversite bizdeydi,evlendim hala babamda bu 14 yılllık süre içinde defalarca değiştir şunu dedim yok değiştirmedi neymiş parçası ucuzmuş,sağlammışHadi durumumuz olmasaydı neyse,istese en baba arabayı alabilirdi bu süre zarfında...Yahu arabada bişi yokki bozulsun bi motor var o kadar;1979 modeliyle 2000 modeli aynı bu nasıl bir iştir böyle!!!

Sırf bu yüzden Renault'a ve modellerine kılım arkadaşlar siz olsanız ne düşünürdünüz?Kendi arabamı alıcam eşimde Gata'da hemşire istesem Oyak ile alabilirim ama sırf bu kıllıktan vede oyak ve renault arasındaki bu indirimin sebeninin ne olduğuna takmış olmamdan dolayı(haksızlık bence zaten Askerler heryerde kayırılıyor)yarı fiyatınada verseler almam Renault.

• http://forum.donanimhaber.com/m_11713111/mpage_1/key_//tm.htm#12292023

yukardaki linkte konu özellikle meganII üzerinde yoğunlaştı... 2.el satılık yeni arabalar arasında megane ın çok oluşuna dikkat çekildi ben de oturup araştırdım... sonuçları merak edenler tıklayabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: aadrty

Babam 1993 bi renault 12 toros sw aldı tam 14 senedir onda ben çocuktum bizdeydi lise,üniversite bizdeydi,evlendim hala babamda bu 14 yılllık süre içinde defalarca değiştir şunu dedim yok değiştirmedi neymiş parçası ucuzmuş,sağlammışHadi durumumuz olmasaydı neyse,istese en baba arabayı alabilirdi bu süre zarfında...Yahu arabada bişi yokki bozulsun bi motor var o kadar;1979 modeliyle 2000 modeli aynı bu nasıl bir iştir böyle!!!

Sırf bu yüzden Renault'a ve modellerine kılım arkadaşlar siz olsanız ne düşünürdünüz?Kendi arabamı alıcam eşimde Gata'da hemşire istesem Oyak ile alabilirim ama sırf bu kıllıktan vede oyak ve renault arasındaki bu indirimin sebeninin ne olduğuna takmış olmamdan dolayı(haksızlık bence zaten Askerler heryerde kayırılıyor)yarı fiyatınada verseler almam Renault.

Sen alma.

• quote:

Orjinalden alıntı: aadrty

Babam 1993 bi renault 12 toros sw aldı tam 14 senedir onda ben çocuktum bizdeydi lise,üniversite bizdeydi,evlendim hala babamda bu 14 yılllık süre içinde defalarca değiştir şunu dedim yok değiştirmedi neymiş parçası ucuzmuş,sağlammışHadi durumumuz olmasaydı neyse,istese en baba arabayı alabilirdi bu süre zarfında...Yahu arabada bişi yokki bozulsun bi motor var o kadar;1979 modeliyle 2000 modeli aynı bu nasıl bir iştir böyle!!!

Renault-Mais in %51 i, OYAK-Renault'un %49u OYAK ın yaw neresi haksızlık.. OYAK Ordu Yardımlaşma Kurumu değilmi? Askerlerden kesilen aidatlarla kurulan bir kurum değil mi?

Sonuçta OYAK ın 1. dereceden amacı Ordu mensublarının refah seviyelerini yükseltmek.. Uzun taksit düşük faiz ile ev vermek olsun, belli indirimle araba sahibi yapmak olsun

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.