Şimdi Ara

Renonun yedek parçası ucuz diyenler (BAKAR MISINIZ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

quote:

Bir eşşeklik ettim parçası ucuzdur ustası boldur diye RENO MASTER ARAÇ ALDIM 2008 model 14*1

Aracı aldığım günden beri servisten çıkamadım

Son ödediğim para

Sağ arka fren merkezi 1150,00

Turbo hortumu 360,00

Sağ arkla bilye 150,00

Baskı balata 1100,00

Parçalar mais orjinal işçilik hariç fiyatlarıdır

Renonun yedek parçası servisi ucuz falan değil

Bakım dersen sanayide yaparsın o ucuz ama iş mekanik parçaya gelince sağlam fiyat çakıyorlar

Hocam tabiki parçası pahalı yerli üretimi yok Master'ın Fransa menşei li master ve burada yan sanayisi olmadığından ucuz olmayacağı aşikar...

Ne olursa olsun ya bir sinyal kolu 485,00 lira olurmu ?

Ucuzmus orda. Eski Peugeot 307 aracimda Arka silecegi calistirmak icin olan kolun kablosunu koparmistim nasil becerdim sormayin.

Iscilik dahil 5 ay öncesi verilen fiyat: 735€.

• Daha geçen gün değiştirdiğim EDC vites kolunun cercevesi 250 lira. Üzerinde d r p bide + - var.O kadar.İşlevli bişey olsa gam yemicem.
  • Turk Otomotiv endustrisinin BiM. Market gibi bir markaya ihtiyaci var.kalite standart fiyat olmasi gerektigi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Daha geçen gün değiştirdiğim EDC vites kolunun cercevesi 250 lira. Üzerinde d r p bide + - var.O kadar.İşlevli bişey olsa gam yemicem.

Garantisi yokmu ?

• Ne cok dertli varmis ya

Sanirim en mantiklisi garanti bitmeden araci satip yenisini almak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

renonun ucuz parça efsanesi toros ile başlayıp onunla bitmedi

Symboll'de ucuzdu bir önceki kasa

Misal motrio ön balata ön disk 100.00 lira

Göya yerli malı olacak işte opel astra GM 4 disk ön balata 250tl hesap edin kadett ile ortak parçadır sakarya
  • Master'ın parçaları pahalı nedenini çözebilmiş değilim. Ticari de Ford'tan şaşmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _eRay -- 22 Şubat 2013; 17:35:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Master'ın parçaları pahalı nedenini çözebilmiş değilim. Ticari de Ford'tan şaşmamak lazım.

Hay eline saglik

• quote:

Master'ın parçaları pahalı nedenini çözebilmiş değilim. Ticari de Ford'tan şaşmamak lazım.

Düşük yakıt tüketimi iddası ile parça fiyatlarını şişiriyor başka değil
  • hocam benim arka koltuktaki kolçağı açık bırakmışlar tanıdık bir aileyi aldım arabaya eve götürmek için salağın biri üstüne oturdu vida yerinden kırıldı servise sordum 450 lira kolay gelsin diyerek çıktım 5 liraya silikon aldım yapıştırıp taktım zaten döşemenin içinde kalıyo biz ucuz kurtulduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Düşük yakıt tüketimi iddası ile parça fiyatlarını şişiriyor başka değil

Ford'a oranla daha fazla arıza yapıyor. Az yakmasının hiçbir esprisi yok.
  • ben bu sınıfta forddan iyisini görmedim. özellikle eski kasa transitleri zaten bilirsiniz. fordun parçalarını daha ucuza (servis harici) bulacağınıza eminim
  • quote:

Hocam parça ucuzluğundan ziyade siz bence yakıtı da düşünmüşsünüzdr ;) Bu master ın çünkü yakıttan hariç hiç bir cazip yanı yok.. Yolcu taşımacılığı için berbat bir araç ... Hatta berbat ötesi, aklıma ondan daha kötü bir araç gelmiyor minibüs olarak... koltuk diz mesafeleri oldukça dar. Araç çok çabuk dökülüyor, köy yollarına hiç gitmez. Kimsenin beğenmediği Ford transit Masterdan bin kat iyidir her neyse konu bu değil .. DOluyum bu kondua :)

Parçalar hakikaten pahalıymış ancak belirtmişler arkadaşlar araç fransız üretimiymiş direk zaten..

Bilya değişimi Avensis ile aynı fiyat :) Onu diyorum kaçıyorum :) Yine Avensis fren merkezi 400 TL idi yanlış hatırlamıyorsam :)

Ama o sol sinyal koluiçin aklımda bir resim var :D sonra

• quote:

quote:

Bir eşşeklik ettim parçası ucuzdur ustası boldur diye RENO MASTER ARAÇ ALDIM 2008 model 14*1

Son ödediğim para

Turbo hortumu 360,00

Sağ arkla bilye 150,00

Baskı balata 1100,00

Bakım dersen sanayide yaparsın o ucuz ama iş mekanik parçaya gelince sağlam fiyat çakıyorlar

Hocam tabiki parçası pahalı yerli üretimi yok Master'ın Fransa menşei li master ve burada yan sanayisi olmadığından ucuz olmayacağı aşikar...

ya bırakın ya clio'nun yan sanayisi var yerli üretim ne oluyor .Bir sinyal kolu 300 kusur lira

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

broadway alıp sanayide bakıtırırsan ucuz yoksa servisi ucuz felan değil + hizmet beş para etmez .

hocam serviside ucuz hizmet kaliteside cok iyi bunu 6 senelik megane II kullanicisi olarak söylùyorum aralikta yaptirdigim periyodik bakima 170 tl ödemistim hizmet kaliteside cok iyi bu gúne kadar hic bir sorunum olmadi ayrica garantisi bitmesine ragmen úcretsiz parca degistirdikleride olmustur siz hangi servisten memnun kalmamistiniz?

• quote:

quote:

quote:

Son ödediğim para

Turbo hortumu 360,00

Sağ arkla bilye 150,00

Baskı balata 1100,00

kardeş. çıkmacıları dolaşacaksın. ya da maise devam..

• Araç alırken ucuz parça istiyorsan yan sanayisi türkiyede üretilen araçlara bakacan mesela ford connect. arka farları tanesi 20 liraya alabiliyosun.
  • quote:

Sol sinyal kolunu bozmayı başarmış kaç kişi vardır sence?

Sürümü ne kadar az olursa, stok ve finansal maliyet sebebiyle fiyat o kadar şişer. Bir de tabii az bozulan parçada haliyle rekabet de az.

Diğer markalarda kaç lira acaba?

Benim genel izlenimime göre renault aynı işi yaptığı symbolden 1, meganedan 2, laguna'dan 3 birim para alıyor.

Pahalı modelinin bakımı ucuz değil yani...
  • hayırlı olsun ucuz olan yerler de var ama.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Daha geçen gün değiştirdiğim EDC vites kolunun cercevesi 250 lira. Üzerinde d r p bide + - var.O kadar.İşlevli bişey olsa gam yemicem.

Garantisi yokmu ?

Kullanıcı hatası. Boya atmıstı. Ben attırmısım servisin söyledigine göre ;) sabır dedik ve mecbur degistirdik.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.