Şimdi Ara

Renonun yedek parçası ucuz diyenler (BAKAR MISINIZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir eşşeklik ettim parçası ucuzdur ustası boldur diye RENO MASTER ARAÇ ALDIM 2008 model 14*1

Aracı aldığım günden beri servisten çıkamadım

Son ödediğim para

Sağ arka fren merkezi 1150,00

Turbo hortumu 360,00

Sağ arkla bilye 150,00

Baskı balata 1100,00

Sol sinyal kolu 485,00 lira

Parçalar mais orjinal işçilik hariç fiyatlarıdır

Renonun yedek parçası servisi ucuz falan değil

Bakım dersen sanayide yaparsın o ucuz ama iş mekanik parçaya gelince sağlam fiyat çakıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 22 Şubat 2013; 15:32:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bir eşşeklik ettim parçası ucuzdur ustası boldur diye RENO MASTER ARAÇ ALDIM 2008 model 14*1

Son ödediğim para

Turbo hortumu 360,00

Sağ arkla bilye 150,00

Baskı balata 1100,00

Bakım dersen sanayide yaparsın o ucuz ama iş mekanik parçaya gelince sağlam fiyat çakıyorlar

Hocam tabiki parçası pahalı yerli üretimi yok Master'ın Fransa menşei li master ve burada yan sanayisi olmadığından ucuz olmayacağı aşikar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

quote:

Bir eşşeklik ettim parçası ucuzdur ustası boldur diye RENO MASTER ARAÇ ALDIM 2008 model 14*1

Son ödediğim para

Turbo hortumu 360,00

Sağ arkla bilye 150,00

Baskı balata 1100,00

Hocam tabiki parçası pahalı yerli üretimi yok Master'ın Fransa menşei li master ve burada yan sanayisi olmadığından ucuz olmayacağı aşikar...

Ne olursa olsun ya bir sinyal kolu 485,00 lira olurmu ?

• dışarıda yan sanayisi bol olduğu için ucuz olabiliyor ama servis konusuna gelince al birini vur ötekine
  • yerli üretim midi-bas tarzı ne var, şöyle dizel turbolu felam
  • quote:

Son ödediğim para

Turbo hortumu 360,00

Sağ arkla bilye 150,00

Baskı balata 1100,00

hocam heçmiş olsun. allah kurtarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen58

dışarıda yan sanayisi bol olduğu için ucuz olabiliyor ama servis konusuna gelince al birini vur ötekine

Kardeş yan sanayide alınca çabuk bozuluyor onuda denedik

Bu master trafic ilgiç araçlar yan sanayi parçayı çabuk bozuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Son ödediğim para

Turbo hortumu 360,00

Sağ arkla bilye 150,00

Baskı balata 1100,00

hocam heçmiş olsun. allah kurtarsın

Ford alınca kurtulcam az kaldı

Bir daha reno ticari arabamı hele mastermi tövbe

• Dayimlarin sirkette master van var son kasa.Kullugu kirmis hayvanin biri soforde dayima soylemis servise gitmisler yaklasik 400 lira civari bi meblag istemisler kulluk kismi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

Dayimlarin sirkette master van var son kasa.Kullugu kirmis hayvanin biri soforde dayima soylemis servise gitmisler yaklasik 400 lira civari bi meblag istemisler kulluk kismi icin

Buda güzelmiş
  • Reault parcası ucuzdur olayı eskıden dı.Kullandıgımız megane 2 sag dıkız aynası manel ayarlı olanı 480lıra ıdı en son sordugumda. Artık gunumuzde yenı aracların hepsınde parca fyatları pahalı.
  • broadway alıp sanayide bakıtırırsan ucuz yoksa servisi ucuz felan değil + hizmet beş para etmez .
  • Yanlış bir araç tercihi yapmışsınız.

Yedek parça ucuz olayı artık tarih oldu.Servisler burdan vuruyor artık parayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Yanlış bir araç tercihi yapmışsınız.

Yedek parça ucuz olayı artık tarih oldu.Servisler burdan vuruyor artık parayı.

Aynen öyle
  • 2005-2006 gibi, 1998 Polo 'nun sinyal kolunu değiştirdim yetkili serviste. Malzeme 25-30 TL, işçilik te 25-30 TL gibi bir paraya çıktım. Şaşmazda değil, Ere yetkili serviste. Enflasyonu anlarım ama döviz kuru ne kadar değişti ki o günden bugüne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

broadway alıp sanayide bakıtırırsan ucuz yoksa servisi ucuz felan değil + hizmet beş para etmez .

• renonun ucuz parça efsanesi toros ile başlayıp onunla bitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

renonun ucuz parça efsanesi toros ile başlayıp onunla bitmedi

Symboll'de ucuzdu bir önceki kasa

Misal motrio ön balata ön disk 100.00 lira
  • Hocam bu memleket kendi araçlarını yapmadığı sürece biz bu gibi durumlara mahkumuz bu kadar.Adamlar istediği parçayı istediği fiyata mal ediyor he tabi servislerin durumdan vazife çıkarıp fiyatlara daha bi güzel ayar yapmasına ise kocaman bir.Geçen bir arkadaşımla konuşuyordum ford focus 2 titanium x 1.6 tdci si var arka stobu hafif kırmış park ederken yurdumun güzel insanlarından biri Şahsuvaroğlu ford tam 300 tl istemiş tek bir stop için

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Hocam bu memleket kendi araçlarını yapmadığı sürece biz bu gibi durumlara mahkumuz bu kadar.Adamlar istediği parçayı istediği fiyata mal ediyor he tabi servislerin durumdan vazife çıkarıp fiyatlara daha bi güzel ayar yapmasına ise kocaman bir.Geçen bir arkadaşımla konuşuyordum ford focus 2 titanium x 1.6 tdci si var arka stobu hafif kırmış park ederken yurdumun güzel insanlarından biri Şahsuvaroğlu ford tam 300 tl istemiş tek bir stop için

Ford transit el freni tutmuyor kaliper değişecek dediler yan sanayi olmuyor randıman vermez dedi usta 500,00 lira

BAzı parçalar fahiş fiyat

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.