Şimdi Ara

hondanın yedek parça fiyatları çok mu pahalı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hondanın yedek parça fiyatları toyota ve diğer markalara göre pahalı mı? pahalı ise parçlar daha mı uzun ömürlü acaba? city için soruyorum. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaroğlu -- 5 Kasım 2008; 10:21:16 >

• sadece daha pahalı, uzun ömürlü falan değil
  • www.otostart.com veyawww.parcatreni.com adreslerinden karşılaştırma yapabilirsiniz. bu adreslerde marka ve modele göre parça fiyatlarını görebiliyorsunuz..
  • Bence de daha pahalı.Bir de honda indirimli servis günlerini fazla yapmadığı için bakım ve onarım maliyetleri yüksek.
  • Şeker bayramından bir gün önce 2004 civic es aracımla e-5 te giderken, soldan kamyonetin biri geldi, aynamı kırıp, durma nezaketinde bulunmadan yoluna devam etti. Elektrikli ve ısıtmalı aynanın bostancı sanayide yan sanayi olarak 210, mutluhan'da 380 ytl. olduğunu öğrendim. Kaskomun mutluhan ile anlaşması olduğunu bildiğimden, hasarsızlık indiriminin %10 bozulmasını kabul ederek yenisini taktırdım. Kamyoneti çarptığı anda durup 155'e ihbar ettim , karşı taraf kaçtığı için savcılığa suç duyurusunda bulunun dediler. Savcılığa başvurdum, hala cevap bekliyorum, daha da çok bekleyeceğimi düşünüyorum. Önceden 14 sene kullandığım Doğan SL aracımda aynayı 15-20 ytl.ye alıyordum. Ama, hergün cam, kilit vs. bir yerinden sanayiye teşrif ediyordum. O da ayrı mesele.. Neyse, özellikle büyük şehirlerdeki arkadaşlara tavsiyem, otobanlar hayvanat bahçesine döndüğünden kaskosuz sakın trafiğe çıkmasınlar, hatta çok mecbur kalmadan hiç çıkmasınlar.

• imzadaki araç için tek bir fara servis 380-ytl dedim, yutkundum cevap veremedim
  • jazz için yetkili serviste

akü+debriyaj balatası+şanzıman yağı+işçilik +kdv=720 ytl

az mı çok mu kendiniz karar verin, bana göre normal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YEDEK PARÇA FİYATLARI
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işin içinde debriyaj balatası varsa bence az bile

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

jazz için yetkili serviste

akü+debriyaj balatası+şanzıman yağı+işçilik +kdv=720 ytl

az mı çok mu kendiniz karar verin, bana göre normal.
  • Honda crv ön ve arka fren balatalarını değiştirmek için 300 civarı bişey istemişlerdi.
  • Geçtiğimiz yaz yeni civic sedanımın klima radyatörü delinmiş nasıl olduysa klima gazı haliyle delikten kaçıyordu değişmesi gerektiğini söylediler ve fiyatı tam 1250 ytl allahtan hasar olarak gösterebildik ve kaskodan yaptırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.