Şimdi Ara

Renoult Clio3 1.2 hb LPG ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar arabam 2012 clio3 1,2 32,000 km de... 100 TL benzin koyuyorum 300-350 km yol gidersin yazıyor ekranda ama 250 km geçmiyor.
    hep şehir içi işe gidip gelme günde 10 km yol yapıyorum. hafta sonları gezme vs sonuçta araç her işine koşturma gibi hafta da 100 km yol ya yapıyorum ya yapmiyorum.

Lpg taktirayim diyorum ama hangi marka bi akil veren olursa sevinirim.
    Atikerden uzak dur diolar brc olur ama pahali diolar. Bi arkadasimda israrla lavato diyor.

Hem ucuz hem kaliteli olacak bi marka onerirseniz sevinirim.

şimdiden tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msinansenturk -- 24 Eylül 2014; 6:52:46 >

• Arabayı kullanma süren önemli hocam şahsen minimum 4 sene binerim dersen 1 dk düşünme taktır bende 2011 fiesta sahibiyim bayramdan önce taktırdım istanbul içi aşırı derecede yoğun trafik içinde sürekli dur kalk da 25 kuruş yakıyor şehir dışında 110-120 arasında 190 kuruş civarına düşüyorum bu zamana kadar taktırmadığıma çok pişman oldum ben brc yi tercih ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

Arabayı kullanma süren önemli hocam şahsen minimum 4 sene binerim dersen 1 dk düşünme taktır bende 2011 fiesta sahibiyim bayramdan önce taktırdım istanbul içi aşırı derecede yoğun trafik içinde sürekli dur kalk da 25 kuruş yakıyor şehir dışında 110-120 arasında 190 kuruş civarına düşüyorum bu zamana kadar taktırmadığıma çok pişman oldum ben brc yi tercih ettim

Arabayı daha yeni aldım ve 2 sene borcu var.
    2 senede öyle kullanırım gene en az 3-4 sene binerim. her yıl ist.dan amasyaya git gel derken sanırım kendini 1 yılda amorti eder. gerçi lpg fiyatlarını bilmiyorum yılbaşı muayne var o zamana kadar taktırsam mantıklı olur sanırım...
  • msinansenturk M kullanıcısına yanıt
    4 sene içinde çok rahat çıkar birde kara geçersin hocam şuna emin ol yaptığın yolda değişecektir en az senede 5000 km fazladan yol yaparsın şuan istanbul içinde 2,30 tl civarında gaz belki daha altı vardır ben aygaz ı tercih ediyorum şimdi taktır imkanın varsa zaten soruyo adam muayeneye hemen sokucakmısın diye yılbaşında sokucam dersin faturayı kesmiyor bende 1 ay sonra gidip almıştım faturayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multe -- 15 Eylül 2014; 14:33:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

4 sene içinde çok rahat çıkar birde kara geçersin hocam şuna emin ol yaptığın yolda değişecektir en az senede 5000 km fazladan yol yaparsın şuan istanbul içinde 2,30 tl civarında gaz belki daha altı vardır ben aygaz ı tercih ediyorum şimdi taktır imkanın varsa zaten soruyo adam muayeneye hemen sokucakmısın diye yılbaşında sokucam dersin faturayı kesmiyor bende 1 ay sonra gidip almıştım faturayı

ozamana kadar ruhsata işli olmadan kullanmak başıma iş açmaz mı?
  • Muhtemelen simit tüp taktıracaksınız sanmıyorum sorun olacağını hatta arkadaşım 3 aydan fazladır geziyor işletmeden ruhsata

• ben 6 ay işletmeden gezdim sıkıntı olmadı,sizin aracınız lpg'ye tam uyumlu,mesela 1000liralık atiker sıralı sistem yaptırırsanız kısa sürede amorti edersiniz,amortisman daha kısa sürede kapanır,yeterki işçilik iyi olsun,lpg'de montaj kalitesi çok önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 8V renault clio, yakıt
    13 yıl önce açıldı
    Clio 1.2 Cangas LPG
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki hangi marka onerirsiniz. Bi arkadasim sakin atiker taktirna diyor kendisi 2000 tl ye taktirmis adini soyledi ama unuttum

• Bnm clio 2 Hb 1,2 aracımda Atiker cok memnunum dostum 19 krş yakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Bnm clio 2 Hb 1,2 aracımda Atiker cok memnunum dostum 19 krş yakıyorum

güzelmiş bende benzin de km de 50 krş yakıyorum o da en az...

gerçi evden işe çok kısa mesafe 2,5 km gidiyorum motor ısınmadan stop ediyorum onunda etkisi çok.

atiker için çevremden kötü yorumlar aldım ne taktırayım bilemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: msinansenturk

quote:

gerçi evden işe çok kısa mesafe 2,5 km gidiyorum motor ısınmadan stop ediyorum onunda etkisi çok.

Atiker clio ile cok uyumlu sen salla Çevreyi 😃

• quote:

quote:

quote:

Atiker clio ile cok uyumlu sen salla Çevreyi 😃

Eyvallah kardeş...

• msinansenturk M kullanıcısına yanıt
    o arabanın 50 kuruş yakması imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

o arabanın 50 kuruş yakması imkansız

Neden?

umarım bilmediğim bişey söylersin beni bu yakıt parasından kurtarırsın...
  • Bende 2009 1,4 olan motoru var. Benzinde şehir içi 10 lt yakıyordu. Atiker taktırdım 1 seneyi geçti. En ufak bir sıkıntı yaşamadım. 50 kuruş civarı tüketim lpg de 30-35 arasına indi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

Bende 2009 1,4 olan motoru var. Benzinde şehir içi 10 lt yakıyordu. Atiker taktırdım 1 seneyi geçti. En ufak bir sıkıntı yaşamadım. 50 kuruş civarı tüketim lpg de 30-35 arasına indi.

Atiker taktırma diyenlere rağmen sanırım atiker taktırcam...
    Arkadaşımın tanıdığı bi usta var ve bu işte çok iyiymiş. lpg de de usta çok önemliymiş... artık yanlış bilgimi bilmiyorum...
    Adam 1200 fiyat verdi minro nano bide gold modeli varmış micro öneririm dedi.

pişman olurmuyum acaba???
    atiker, brc, lavato arasında kaldım
  • quote:

quote:

Bende 2009 1,4 olan motoru var. Benzinde şehir içi 10 lt yakıyordu. Atiker taktırdım 1 seneyi geçti. En ufak bir sıkıntı yaşamadım. 50 kuruş civarı tüketim lpg de 30-35 arasına indi.

Arkadaşımın tanıdığı bi usta var ve bu işte çok iyiymiş. lpg de de usta çok önemliymiş... artık yanlış bilgimi bilmiyorum...

Aynen ustalık çok önemli. Benim taktırdığım yer aynı zamanda BRC bayi. Genelde onu takıyorlar. Bende BRC düşünüyordum. Ustaya güvenip atiker taktırdığım. Mutlaka kalite farkı vardır. BRC daha uzun ömürlü olabilir ama atikerede çöp gözüylede bakanlar çok önyargılı. Benim montajları manıfoldu söküpte deldiklerini söylemişlerdi. Umarım 2-3 sene sonrada bu yazdıklarımı pişman etmez beni atiker

• quote:

quote:

quote:

Aynen ustalık çok önemli. Benim taktırdığım yer aynı zamanda BRC bayi. Genelde onu takıyorlar. Bende BRC düşünüyordum. Ustaya güvenip atiker taktırdığım. Mutlaka kalite farkı vardır. BRC daha uzun ömürlü olabilir ama atikerede çöp gözüylede bakanlar çok önyargılı. Benim montajları manıfoldu söküpte deldiklerini söylemişlerdi. Umarım 2-3 sene sonrada bu yazdıklarımı pişman etmez beni atiker

İnşallah kardeş...

çevremde herkes te atiker takılı hiçte şikayetçi olan yok... umarım bizde şikayetçi olmayız...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.