Bildirim
Rent a car
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çorludan kiralama sakın
ben bir kez kiraladım 50 kez aradılar adamlar zaten amatör
taksimde sürüyle var en uygun fiyatı aldığından kirala geç
hyundai accent era 1.4 yeni kasa için günlük yalan olmasın 75ytl verdim sanırım 8 ay önce falan -
taksimde europcar dan 15 günlük clio kiralamıştık biz.günlüğü 50 ytl idi ve hizmetinden son derece memnun kaldık,çok profesyönel çalışıyorlar.ben buraya bak derim
ancak 5 günlük daha pahalı olacaktır sanırım -
yeni bosnada 2005 focus eski kasa 50 ytl den 3 gun kiraladk gecen sene -
quote:
Orjinalden alıntı: over and under
çorludan kiralama sakın
ben bir kez kiraladım 50 kez aradılar adamlar zaten amatör
Arkadaşında dediği gibi amatör küçük firmalardan kiralarsan kiraladığına pişman olursun
adamlar 2 tane araç alıyor sonra kiralama şirketi kurduk diyorlar.. Kaza gibi durumlarda falan küçük firmaların düzenli bir çalışma şekli olmadığı için başını ağrıtabilirler..
büyük firmalara böyle durumlarda sadece anlaşma neyse onu uyguluyorlar.. -
Avis te çalışıyroum. Sakın bulaşma. Docar olabilir. daha namuslular... yan komşularım.. Atatürk havalimanında tüm rent firmalarının büroları var... -
Ben eskiden taksimdeki firmalardan kiralardım fakat onların şöyle bi handikapı var kaza yaparsan hasarı ödemiyorsun ama arabanın yattığı gün kadarki çalışma ücretini sen ödüyorsun. Yani bi kaza dururmunda çok masraf çıkar. Bu yüzden ben artık büyük şirketlerle çalışıyorum. sın 2 kiralamada Avis i tercih ettim. Araçlar full kaskolu olduğu için için gayet rahat geziyorsun. Alkollü olmadığın sürece hiç bir mesuliyetin yok. Fiyatları biraz yüksek ama kafan rahat oluyor. Bence değer. Sonradan kat kat fazlasını vermektense full kaskolu kiralarım. -
quote:
Orjinalden alıntı: muhamnet
Avis te çalışıyroum. Sakın bulaşma. Docar olabilir. daha namuslular... yan komşularım.. Atatürk havalimanında tüm rent firmalarının büroları var...
bu kadar açık sözlüsünüde bulmak zordur -
Çorludan Tavsiye Etmem Kiralamanı -
quote:
Orjinalden alıntı: muhamnet
Avis te çalışıyroum. Sakın bulaşma. Docar olabilir. daha namuslular... yan komşularım.. Atatürk havalimanında tüm rent firmalarının büroları var...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X