Şimdi Ara

Repeater+Access Point+Bridge+ kablolu Kablosuz Router önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanmakta oldugum Dark WRT-150 150Mbit 802.11n WiFi 4 Port Ethernet Kablosuz Router dün ansızın gözlerini dünyaya kapattı ne de olsa 3 küsür sene çalıştı bunun üzerine yeni Repeater+Access Point+Bridge+ kablolu Kablosuz Router(cihaz yandıktan sonra özelliklerini ögrendim) ayrayışına girdim.Repeater+Access Point+Bridge+ kablolu Kablosuz Router önerisi istiyorum Şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.
    bir iki model baktım ama karar veremedim

Everest EWR-521N2 Kablosuz-N WPS + WISP 300 Mbps Repeater+Access Point+Bridge Kablosuz Router (kargo dahil 58,78 tl)

Tenda F3 4Port WiFi-N 300Mbps Router 3 Anten Türkçe Yazılım (kargo dahil 62,06 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin53 -- 26 Şubat 2016; 23:55:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: keskin53

Kullanmakta oldugum Dark WRT-150 150Mbit 802.11n WiFi 4 Port Ethernet Kablosuz Router dün ansızın gözlerini dünyaya kapattı ne de olsa 3 küsür sene çalıştı bunun üzerine yeni Repeater+Access Point+Bridge+ kablolu Kablosuz Router(cihaz yandıktan sonra özelliklerini ögrendim) ayrayışına girdim.Repeater+Access Point+Bridge+ kablolu Kablosuz Router önerisi istiyorum Şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.
    bir iki model baktım ama karar veremedim

Everest EWR-521N2 Kablosuz-N WPS + WISP 300 Mbps Repeater+Access Point+Bridge Kablosuz Router (kargo dahil 58,78 tl)

Tenda F3 4Port WiFi-N 300Mbps Router 3 Anten Türkçe Yazılım (kargo dahil 62,06 )

Merhaba,

Edimax 6428 ürünümüzü incelemenizi tavsiye ederim, Router/Access Point/Menzil Genişletici/Bridge/WISP 5-in-1

Bu 5 mod arasındaki geçişi ve diğer yönetimleri akıllı telefonunuzdan gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.webdenal.com/edimax-br-6428nsv3_801370.html

• EdimaxTR kullanıcısına yanıt
    hocam cvp için teşekkür ederim ama ben Everest EWR-521N2 Kablosuz-N WPS + WISP 300 Mbps Repeater+Access Point+Bridge Kablosuz Router şipariş verdim
    1 gün önce cvp yazmış olsaydınız onu almiştım güzel ürüne benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskin53

hocam cvp için teşekkür ederim ama ben Everest EWR-521N2 Kablosuz-N WPS + WISP 300 Mbps Repeater+Access Point+Bridge Kablosuz Router şipariş verdim
    1 gün önce cvp yazmış olsaydınız onu almiştım güzel ürüne benziyor

Birdahaki ürüne artık :) hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.