Bildirim
Uydunet Bridge/Router Modu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Selam,
http://192.168.100.1/ Bu adresten girmeyi deneyiniz. -
Sorunu çözdüm. Uydunet Bridge Mod'undan internete girmeyi engellemiş.
Çözüm:
Koaksiyel kabloyu çıkarıp modemi açıp kapayın. Ardından 192.168.100.1 adresinden Modem Arayüzü'ne ulaşın. Ardından Bridge modundan roter'e geçin.
Not: Koaksiyel kablo takıılıyken bridge modda modem arayüzü bile açılmıyor. -
Hazır bridge modu felan denmiş, bende kafama takılan bir soruyu sorayım. Eskiden Uydunet abonesiydim bundan dolayı Docsis destekli Motorola kablosuz modem var. Tabi Superonline'a geçince boşa çıktı. Evin modemden uzak kalan köşesine koyup ağı genişletmek istiyorum. Biraz kurcaladım; fakat arayüzü felan da ingilizce olunca kasmadım bıraktım. Var mıdır modemin böyle bir yeteneği. -
quote:
Orijinalden alıntı: FireSwords
Sorunu çözdüm. Uydunet Bridge Mod'undan internete girmeyi engellemiş.
Çözüm:
Koaksiyel kabloyu çıkarıp modemi açıp kapayın. Ardından 192.168.100.1 adresinden Modem Arayüzü'ne ulaşın. Ardından Bridge modundan roter'e geçin.
Not: Koaksiyel kablo takıılıyken bridge modda modem arayüzü bile açılmıyor.Çok teşekkürler gece gece dellenmiştim. Statik ip için çözüm bulabildiniz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X