Şimdi Ara

Replika joystick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Laptopta pes oynamak için kol arıyordum. Oem, hadron, narita marka kablosuz replika PS4 kolları var pc ile uyumlu. 150 liraya joystick ve şarj kablosu veriyor. Bu kolları telefon adaptörü ile şarj edebilir miyim? Kablolu 50-60 liraya aldığım kollar 6 ay falan anca dayanıyor. O yüzden bu ürüne kanım ısındı. Sizce almalı mıyım ve dediğim gibi telefon adaptörü ile şarj edebilir miyim? Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Replika ps4 kolları pc ile uyumluysa ben de almayı düşünüyordum aslında, zaten kablosu dahil oluyordur adaptörle veya pcden şarj edersin. Ama bozulabilir onlar da kısa süre içinde kalitesizse.

Şimdi bu gamepadler ps4 için tasarlandığından pcde verimli kullanılabiliyor mu ps4 gibi, inputlarda vs eksiklik oluyor mu o konuyu da araştırmak lazım. Ben zamanında bu yüzden pc için ds4 almamıştım.

Bende şu an logitech f310 var 5-6 yıldır kullanıyorum, belki arada sırada kullandığım için sorun olmadı şimdiye kadar. Sadece rb tuşu ilk baştaki kadar hassas değil ama oyunda sorun olmuyor. Titreşimsiz olması ve kablo önemli değilse önerebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.