Şimdi Ara

Snopy Kol RS tuşu ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşalr Snopy marka kol aldım geçen gün ve bilgisayara bağladım fifa 14 e girip şut/pas/orta gibi ayarları yaptım ancak RS tuşu yani sağ analog tuşunun ayarlarını bir türlü değiştiremedim o yüzden hareket yapamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Snopy Kol RS Tuşu Ayarları

Oyun kumandanızdaki veya gamepadinizdeki RS tuşu, sağ analog çubuğu ifade eder. Bu tuş, oyunlarda genellikle kamerayı kontrol etmek, karakteri hareket ettirmek veya özel yetenekleri kullanmak için kullanılır.

Joystick RS Tuşu Hangisi?

Joystick'te RS tuşu, sağdaki analog çubuğun hemen altında yer alan düğmedir.

Gamepad RS Tuşu Hangisi?

Gamepad'te RS tuşu da sağdaki analog çubuğun hemen altında yer alır.

Xbox RS Tuşu

Xbox kumandalarında RS tuşu, sağdaki analog çubuğun üzerindeki "RB" tuşunun hemen yanındadır.

Oyun Kolu RS Hangi Tuş?

Oyun kolu olarak da bilinen gamepad'lerde RS tuşu, sağdaki analog çubuğun yanında yer alır.

Kolda RS Hangi Tuş?

Bir oyun kolunda RS tuşu, sağdaki analog çubuğun yanında bulunan düğmedir.

PES RS Tuşu

PES oyununda RS tuşu, oyuncunun yön değiştirmesi veya özel hareketler yapması için kullanılır.

Konsolda RS Tuşu

Konsollarda RS tuşu, sağdaki analog çubuğa karşılık gelir ve kamera kontrolü, karakter hareketi ve diğer oyun içi eylemler için kullanılır.

RS tuşunun ayarları, oyunun seçenekler menüsünden yapılandırılabilir. Bu ayarlar, çubuğun hassasiyetini, ölü bölgeyi ve diğer parametreleri içerebilir. Oyuncular, kendi oyun stilleri ve tercihlerine göre RS tuşunun ayarlarını özelleştirebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • XBOX 360 Controller emulator diye bir program vardı, onunla yapabiliyordun sanırım.
  • Klavyedeki Windows Logosu + R tuşuyla yada arama kısmından-> regedit yazıp Enter'layın->HKEY_CURRENT_USER->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> Buradan joystickinizin adını bulun ve sağdan OEMName->Çift tıklayın ->Oraya tırnaklar olmadan ” Logitech Cordless RumblePad 2 ” yazın ve tamam deyip çıkın. setting den Logitech Cordless RumblePad 2 seçin oyuna girin bu kadar iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

Klavyedeki Windows Logosu + R tuşuyla yada arama kısmından-> regedit yazıp Enter'layın->HKEY_CURRENT_USER->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> Buradan joystickinizin adını bulun ve sağdan OEMName->Çift tıklayın ->Oraya tırnaklar olmadan ” Logitech Cordless RumblePad 2 ” yazın ve tamam deyip çıkın. setting den Logitech Cordless RumblePad 2 seçin oyuna girin bu kadar iyi oyunlar

patron dediğini yaptım bende ps2 kolu var aparatla pc ye bağlı oldu ama sağ analog tam çalışmıyor yukarı aşağı hareketleri sağ sol görevi yapıyor ve O tuşu ok tuşu geçiyor X ya ayarlayamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.