Şimdi Ara

replika note 2 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 250-300 lira bütçem var replika note 2 almak istiyorum. biraz inceledim dokunmatiği hızı gibi şeyler gayet iyi. sizin görüşleriniz nedir ?

• önerisi olan ? kullanan ?
  • al
  • başka önerisi olan varmı ?
  • sar değeri bilinmez , kullanırken ısınır , radyasyonu yüzünde hissedenler vardı (bir yerde okumuştum kullanıcı yorumuydu) telefonu alacağın yer tanıdık olsun , 1 hafta sonra geri iade edebilesin(ille de alacam dersen) bende araştırmıştım bir ara , maksat masaya koymalık telefonum olsun diye ama vazgeçtim . Ben 400 liralıklara bakıyordum . Fiyat arttıkça kalite artar ama sonuçta replika replikadır . Replika forumu vardı bir tane , orada işlemcisine göre paylaşıyorlardı hangisinin kullanılabilir olduğu , öğrenciysen tam araştırmadan alma
  • maremkurt kullanıcısına yanıt
    kardeş yorumun için teşekkür ederim.söylediklerini dikkate alıcam. başka önerisi olan varmı ?
  • Alırsan detaylı inceleme yapar mısın kardeşim ben de çok merak ediyorum replikaları büyük şehirde olsam alırım da küçük yerde bir sorun olsa çare bulamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPAD 10.NESİL ALINIR MI?
    geçen yıl önce açıldı
    İphone 14 Alınır Mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam kardeş alırsam tabiki düşüncelerimi yazarım ama önceden alıp kullananlar yorum yaparlarsa iyi olur
  • Kardeş Alma Hem Parana Hem Kendine Yazık
  • neden kardeşim biraz daha açarmısın konuyu ?
  • Sakın alma.Bende Replika Android iPhone 4s var telefonu kullanırken başım ağrıyor radyasyon yüzünden.
  • hepsi mi öyle peki ? hiç mi yok düşük sar değeri olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: local1

hepsi mi öyle peki ? hiç mi yok düşük sar değeri olan ?

Bu tip çakma cihazların sar değerleri ölçülmez.

Diğer orijinal telefonları sar değerlerine bu sitede ;http://telefonsardegeri.blogspot.com/ bakabilirsin.
  • hiç mi olumlu yanı yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: local1

hiç mi olumlu yanı yok yani

Paranı Çöpe Atacaksan O Başka Bu Tip Cihazların Sar Değeri Çok Yüksek Olur Sar Değerinin Zararlarını İnternetden Araştırabilirsin, Ben Aldım En Fazla 1 ay Gitti Sonrası Çöp
  • Alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz.
  • konuyu hortlatmak olacak ama :D benim arkadaşımda var note 2 çakması bişey gayet akıcı ve ekranı büyük,tabi elindeyken gördüğüm kadarıyla perde arkasını bilmem,450 ye aldım diyor pek oyun falan oynamıyo ama geçişlerde falan oldukça akıcı ve hızlı telefon sar değerini bilemem tabii
  • artık çinlilerde belli ürünlerinde sar değerine önem gösteriyor çünkü artık avrupa amerika piyasalarınada kendi özgün markaları ile satış yapma derdindeler ve sar değerleri belli standartta olmadan satış yapamazlar avrupa pazarına göremezler yasak çünkü.. o yüzden belli kendi özgün markalarında zopo su lenovosu thl si v.b sar değerleri var artık..

Mantıken bu üretciler zaten replica telefonlarıda üretiyor aynı iç boardu işlemciyi modülleri replicalarada kullanıyorlar yani kabları farklı oluyor haliyle replicalarında sar değerlerinina rtık makul ölçülerde olması lazım tabi dediğim birinci kalite replicalar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.