arkadaslar gecen gun telefoncuda gordum hosuma gıttı adamlar bırebır aynısını yapmıslar bende 400 cıvarında androıd telefon arıyodum o cıhazı gorunce bıraz arastırdım asagıdakı ıkı cıhazı gordum kararsız kaldım hangısını alayım dıye bu cıhazları bılen bıraz cıhazlar hakkında bılgı verebılırmı www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-galaxy-note-2-kampanyasi-sok-fiyat-sadece-429-tl-126768710/detay www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sok-fiyat-389-glxs-note-2-16gb-8mp-3g-wifi-sifir-kutulu-android-127611699/detay/
quote:Orijinalden alıntı: burak0601 birebir aynı değil cihaz bağırıyor ben çakmayım diye bulaşmayın arkadasım bana aynı gıbı geldı nerelerı farklı orjınalınden yardımcı olursanız cok ıyı olur
quote:Orijinalden alıntı: 25pc40 quote:Orijinalden alıntı: burak0601 birebir aynı değil cihaz bağırıyor ben çakmayım diye bulaşmayın arkadasım bana aynı gıbı geldı nerelerı farklı orjınalınden yardımcı olursanız cok ıyı olur çerçeve ile ekran arasındaki kısım çok büyük note2 ye göre ayrıca çin malı cihazların sar değerleri çok yüksek olur