Şimdi Ara

Replika telefon alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlış yere açtığımı düşünmüyorum sizce alınır mı arkadaşlar?

• alınmaz,satsan satılmaz adam gıbı servısı olmaz parcası bulunmaz,bataryaları cok vasattır,yazılımları genelde sıkıntılı ve uyumsuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

alınmaz,satsan satılmaz adam gıbı servısı olmaz parcası bulunmaz,bataryaları cok vasattır,yazılımları genelde sıkıntılı ve uyumsuz..

Aynen hocam bende öyle düşünüyorum telefonum bozuldu(5800 ) kuzen replika alalım dedi bilgi topluyorum
  • replika almaktaki amaç nedir?
  • sar değerinde 3. gözün çıkar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

replika almaktaki amaç nedir?

Kuzen yüzünden
  • valla ıs yerınde arkadas aldı 300 lıraya 15 gune bozuldu gııtı telefoncu tanıdıkmıs,para vermeden gerı verdı hem kendıne s4 rep aldı ve hemde nısanlısı ıcın +250 lıra daha verıp aldı.Ben ızne cıkmadan kendı cıhazının bataryası 3 saat gıtmıyordu soylenıyordu,naptı bılmıyorum..tabı ufak tefek dokunmatık algılamama sorunlarını falan saymıyorum bile.tavsıyem olmadı gıdıp 2.el temız bır adam akılllı cıhaz alman,pıyasada garantısı suren temız 2.eller var bır suru 300-500 e replıkadan cok daha sorunsuz telefonlar var.daha 2-3 aylık tertemızlerıde cıkıyor arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

valla ıs yerınde arkadas aldı 300 lıraya 15 gune bozuldu gııtı telefoncu tanıdıkmıs,para vermeden gerı verdı hem kendıne s4 rep aldı ve hemde nısanlısı ıcın +250 lıra daha verıp aldı.Ben ızne cıkmadan kendı cıhazının bataryası 3 saat gıtmıyordu soylenıyordu,naptı bılmıyorum..tabı ufak tefek dokunmatık algılamama sorunlarını falan saymıyorum bile.tavsıyem olmadı gıdıp 2.el temız bır adam akılllı cıhaz alman,pıyasada garantısı suren temız 2.eller var bır suru 300-500 e replıkadan cok daha sorunsuz telefonlar var.daha 2-3 aylık tertemızlerıde cıkıyor arada.

Taksit olayı yok dimi sıfır almak mümkün değil.
  • bıldıgım kadarıyla normal kredı kartlarına yok,esnaf kredı kartımı tıcarı kurumsal kartmı ney varmıs bır yerde okumustum sanırım ancak onlara var,dogru ise.
  • Replika telefon almayın, aldırtmayın. Hani işin hak hukuk kısmını geçtim, sağlığınıza inanılmaz zararlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.