Şimdi Ara

Replika telefon alırken neye dikkat etmeliyim arkadaşlar? (Ankara)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktan da anlayacağınız üzere ANKARA'da ikamet etmekteyim ve burada replika telefon alacağım.(İphone 5s)
    1-Peki neye dikkat etmeliyim, neyi nasıl anlarım ? 2. sınıf bir replikayı 1. sınıf diye yutturup pahalıya satan var. Kime sorsam 1. kalite diyor.Ne bileyim var oğlu var. Beni 1 buçuk 2 yıl kadar götürsün yeter.
    2- Ankara'da tanıdığı güvendiği bir replika telefon satıcısı olan ya da bana 1 yıl garanti verebilecek bir satıcı bilen duyan gören hisseden var ise benimle iletişime geçerse sevinirim.

Arkadaşlar çakma alma o paraya şunu al bunu al mevzusuna girmezsek sevinirim :)

• hem replika hem 1,5 - 2 sen götürsün ? neden replika ? Az paraya çok görüntü için mi ? Bende hem z1 var hemde nokia c5 ama şu sıralar c5de işimi görüyor . Whatsapp var , arayıp konuşabiliyorumda . Benden tavsiye sakın replika alma
  • ferrari091 kullanıcısına yanıt
    arkadaşımın telefonu 3. yılına girecek, ha o Adıyaman'dan almıştı ben Ankara'da arıyorum. Bende lise 1de çin malı Nokia 99 mu ne işte tasarımı çok şık farklı bi çin malı telefon kullanmıştım tvsi falan vardı 2 sene kadar. Konu yine onu alma bunu almaya geldi. Ben ince şık bir telefon kullanmak istiyorum, ve bunun içinde devlete deli gibi vergi vermek istemiyorum. Zaten her telefon 2 yılda teknolojiye yenik düşüyor ve elden çıkartmak zorunda kalıyorsun. Bunu 1.000 tlye yakın paraya aldığım omnia yı 3 sene sonra hiç fiyatına satmaya çalışırken anladım. her neyse hocam yorum için teşekkür ederim ama alma ya da şu paraya şunu al muhabbeti istemiyorum bunu yazımda da belirttim.
  • Replika almamaya
  • Dostum kameraya dikkat et en azindan bi auto focus olsun arayuzu surekli kurcala ekran kalitesini test et ekrana farkli acilardan bak her acidan sabitse sknti yok iphone ev tusuna cift tiklamada arka plan uygulamalarini gorursun bunu dene cogu replika bunu gec acar cok kasilir. Zaten icini acarsan dahili hafiza dedikleri sd kart cikiyor :) vergi konusunda sana katiliyorum 1700 tl ye aldigim 4s e 600 tl veriyorlar.. 5s in parmak izi okuyucusunun calisacagini pek sanmiyorum sadece goruntu icin biseler yapmislardir. İmkanin varsa foto ve video cek video mikrofonunu ve muzik calar icin hoparloru kontrol et stereo degilse bahane et fiyati dusur. Tel gorusmesi yap kulak hoparlorunu test et. Genelde replika iphone lara android atiyolar ara yuz ios gorunuyo ayarlari bol bol kurcala. Sunuda soylemeliyim standrart android telefonun omru 1 yildir kimse aksini soyleyemez dolayisiyla replikalarda seni en fazla 1 yil goturse yeter zaten sonrasinda bozulsa bile mp3 calar foto makinesi gibi seyler icin kullanirsin simdilik aklima gelenler bunlar..

• Dostum genelde dokunmatik hassasiyetinden ve menü geçişlerinden kendini belli eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yürüyenmerdiven -- 20 Aralık 2013; 13:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Dostum genelde dokunmatik hassasiyetinden ve menü geçişlerinden kendini belli eder
    Eğer iyi bir kullanıcı iseniz ve teknolojiyi yakından takip edip seviyorsanız replika önermem.Ha ben orj. alamıyorum bari replika alıp egolarımı tatmin edeyim diyorsanız,kalitelisinden alın.Peki kaliteli mal nasıl anlaşılır ? Öncelikle ekranda pikseller bariz şekilde görünmez ve parlak lcd kullanılır,kısacası kaliteli ekran.Diğer yandan bataryaları iyi olmaz,mümkünse ayrıyeten orj. batarya alın.Misal; s4 mini replika alıyorsanız,batarya ebatı uyuyorsa orj. s4 mini batarya alın.Kamerası ahım şahım değildir ama buhulu göstermesin.İmei kaydının 3g destekleyen bir telefondan olmasına dikkat edin.Yeni çıkan oyunları oynatmasını beklemeyin,saçmalamayın.Bazı modellerde gprs özelliği olmuyor,ihtiyacınıza göre seçim yapın.

• İşte böyle bir cevap arıyordum teşekkür ederim.
  • oerdil O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim..
  • Replika alma onun yerine takoz al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oerdil

Başlıktan da anlayacağınız üzere ANKARA'da ikamet etmekteyim ve burada replika telefon alacağım.(İphone 5s)
    1-Peki neye dikkat etmeliyim, neyi nasıl anlarım ? 2. sınıf bir replikayı 1. sınıf diye yutturup pahalıya satan var. Kime sorsam 1. kalite diyor.Ne bileyim var oğlu var. Beni 1 buçuk 2 yıl kadar götürsün yeter.
    2- Ankara'da tanıdığı güvendiği bir replika telefon satıcısı olan ya da bana 1 yıl garanti verebilecek bir satıcı bilen duyan gören hisseden var ise benimle iletişime geçerse sevinirim.

Arkadaşlar çakma alma o paraya şunu al bunu al mevzusuna girmezsek sevinirim :)

Aylarca getirir ama max 6 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutek

Replika alma onun yerine takoz al daha iyi

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: alankapan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Replika telefonda video ve fotoğraf kalitesini kontrol edin. Kamera ne durumd ayani. Şarj süresini kontrol edin. Bir de dokumatik ekranı kontrol edin. Replika ürünlerde dokuunmatik ekran sinir bozucu olabiliyor.

Bir de işlemciye dikkat etmekte fayda var.

Performans testi yapabiliyorsanız mutlaka deneyin. Örneğin Candy Crush gibi oyunları yükleyip, FPS hızını test edin.

Mümkün mertebe bilmediğiniz yerden alışveriş yapmayın.

• Replika seni 3 ay götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewig

Replika seni 3 ay götürür.
    kardeş piyasadaki en iyi işlemci mtk 6589 ona bakıp al gerisi önemli diel
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeempusa

kardeş piyasadaki en iyi işlemci mtk 6589 ona bakıp al gerisi önemli diel

Alıntıları Göster
    Kardeşim bu replika ne kadar fiyatı?
  • Aldigin yere 2.el satiyormu sor,varsa duzgun orijinal bi 2.el cik,inan kafanda rahat eder,paranda ziyan olmaz.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    s.a . ankarada reblika telefonları nerden alabilriz arkadaşlar 1 sınıf tabi varsa bi adres yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportmen06

s.a . ankarada reblika telefonları nerden alabilriz arkadaşlar 1 sınıf tabi varsa bi adres yazın
    ıstanbulda yasıyorum,ankarada en son askerlıkte bulunmustum 10yılı gectı,fıkrım yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

ıstanbulda yasıyorum,ankarada en son askerlıkte bulunmustum 10yılı gectı,fıkrım yok yani

Alıntıları Göster
    Replika almanı tavsiye etmem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.