Bildirim
Replike Note 2 Batarya sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hocam bi yerde okumuştum note 2 replikalarına orjinal batarya uymuyor ama wave 2 yada wave bataryasının uyduğu yazıyordu hatırladığım kadarıyla -
anladım hocam çok teşekkür ederim. başka konuyla alakalı bilgisi olan var mı ? -
biraz geç gördüm muhtemelen sorunu sen zaten çözmüşsündür ama bende replika note 2 var. gittim orjinal batarya aldım uyuyor ancak biraz kalın geldiği için arka kapak kapanmıyo biraz zorlaman gerekiyo.bi tane flip coverla işi çözüyosun. eğer geç kalmadıysam söylemek için tabi :) -
quote:
Orijinalden alıntı: baller23
biraz geç gördüm muhtemelen sorunu sen zaten çözmüşsündür ama bende replika note 2 var. gittim orjinal batarya aldım uyuyor ancak biraz kalın geldiği için arka kapak kapanmıyo biraz zorlaman gerekiyo.bi tane flip coverla işi çözüyosun. eğer geç kalmadıysam söylemek için tabi :)
hocam hala çözemedim cihaz elimde öyle duruyordu :) dediğinizi yarın deneyeceğim eğer çözülürse size bir yemek ısmarlıycam söz :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X