Bildirim
Replike Note 2 Batarya sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hocam bi yerde okumuştum note 2 replikalarına orjinal batarya uymuyor ama wave 2 yada wave bataryasının uyduğu yazıyordu hatırladığım kadarıyla -
anladım hocam çok teşekkür ederim. başka konuyla alakalı bilgisi olan var mı ? -
biraz geç gördüm muhtemelen sorunu sen zaten çözmüşsündür ama bende replika note 2 var. gittim orjinal batarya aldım uyuyor ancak biraz kalın geldiği için arka kapak kapanmıyo biraz zorlaman gerekiyo.bi tane flip coverla işi çözüyosun. eğer geç kalmadıysam söylemek için tabi :) -
quote:
Orijinalden alıntı: baller23
biraz geç gördüm muhtemelen sorunu sen zaten çözmüşsündür ama bende replika note 2 var. gittim orjinal batarya aldım uyuyor ancak biraz kalın geldiği için arka kapak kapanmıyo biraz zorlaman gerekiyo.bi tane flip coverla işi çözüyosun. eğer geç kalmadıysam söylemek için tabi :)
hocam hala çözemedim cihaz elimde öyle duruyordu :) dediğinizi yarın deneyeceğim eğer çözülürse size bir yemek ısmarlıycam söz :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bugreport nedir
- infinix note 40 pro yorumlar
- fm 24 touch android çıkacak mı
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- snapdragon 680
- gizli numara
- bu uygulama android"in eski bir sürümü için üretildiğinden cihazınızda kullanılamaz
- wifi 7
- snapdragon 778g
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X