Şimdi Ara

Repture (Bioshock ilk oyununun) Kitabı - ilgilenen almak isteyen var mı? toplu sipariş verelim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmiyorum haberiniz var mı ama ilk Bioshock oyununun kitabı olarak Repture yarın satışa çıkıyor Amerika da....

Oyun başlığına açıyorum (pc/ps3/xbox) konuyu çünkü kitap konusuna açsak arada kaynayabilir, bizim gibi bioshock fanlarını ilgilendiren bir kitap zaar...

Muhtemelen Türkiye'de satışa çıkmayacak da çevrilmeyecek de Türkçe'ye... (en iyi ihtimalle 1-2 sene bekleriz çevrilip yayımlansa bile)

biz de amazon dan getirmeye karar verdik 2 arkadaş....

sert karton kapak versiyonu 17 dolar

normal kağıt kapak versiyonu 9 dolar

2-4günlük özel kargo ile sipariş vermeyi düşünüyoruz bu da kargo parasını arttırıyor ciddi manada... kargo kitaptan pahalı hale geliyor...
    2kişi için hesaplanan kargo ücreti 38.97 yani yuvarlayıp bölersek 20dolar...

tutarın kaba hesabını yukarıdaki bilgilere göre yapabilirsiniz...
    kağıt kapağın ağırlığı azalacağından kargo tutarı da azalabilir ama böyle bir arşiv kitabı da kağıt kapak alınmaz bence...
    ------------------------------

yanımıza iki arkadaş daha istiyoruz, hem kargo bi 3-5 dolar da olsa azalır
    hem de bu kitabı almak isteyen fakat kredi kartı, alışveriş deneyimi vs olmayan arkadaşlar nasiplenmiş olur...

-------------------------
    ilgilenen arkadaşımız varsa yazsın ya da pm leşelim...

• Tam anlamıyla anlayabileceğim kadar ingilizcem olsaydı kesinlikle kaçırmayacağım bir kitaptı ne yazıkki türkçesini beklemek gerek.Yanısıra bugün Taht Oyunları (Game of Thrones)'nı bitirdim okumayan varsa tavsiye ederim.
  • 2-3 saate kadar siparişi vermiş olacağım,,ilgilenen varsa son bir güncelleme yapalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.