Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oranın 7si bizden 8-10 saat geri yani 7+8=15 en az gece 3-4 gibi :D tabi orada akşam 7den bahsediliyosa :D
  • Bence bu gunude atlıcaz yarın anca oynarız bu oyunu pff neyle zman gecircem ben
  • Cok guzel forumda post kasarak zaman geciriyorsun adam seni uyarmıs hala devam ediyorsun dunku msjının altına yazdım anca cuma sabahı girebilirsiniz diye hala girmedi indirmem bitti bilmemne diye hayatını yazıyorsun git 9gragons oyna adam topluyordun ya takıl oyundan bulursun.Okullar kapandı ya yine dolustunuz buraya 10larca yeni konu acmalar anlamsızca postlar sisirme su konuyu adam gibi bilgiler arada kaybolmasın:Her acılıcagı zaman saat hesabı yapmaktan bıktık biraz arastır PST nedir GMT nedir kac saat fark vardır pst le gmt arasında -7 saat fark var bizde gmt+3 oldugumuzdan ve oyunda 7pm yani aksam 19:00 da onların saatine gore acılıcak buna 10 saat ekleyip acıkıcak saati bulabilirsin.Artık neden acılmadı saat 7 aaa 8 oldu gibi msjlar atmayı kes arastır biseyler paylas adam gibi burada post sayınla saygı kazanmassın ne paylastıgın neler yazdıgınla dogru orantılı olarak kazanırsın...

• Level 24 oldum nick Deniz bugün free olarak açılıo server Valdes serverında Crescent haritasında açarsanız yardımcı olurum.

• bende orada acıcam yardımcı olrsun artık
  • yaklasık yarım saat arastırma yaptım oyunun tam aclısıs saatını ogrendım oyunun resmi sitesinde 7pm(aksam) pdt(Güney Amerika Pasifik Yaz Saati)olarak acıklama yapılmıs pekı nedır bu Güney Amerika Pasifik Yaz Saati?bu turkıyeden -10 saat gerıde olan bır yerhttp://www.yildizliblok.com.tr/uazaman.asp bakın orda amerıkada pasifik var iste orası yani soyle solıyım oyun cuma gunu sabah 5 de acılcak

bu arada PAPUA YENİ GİNEde saat su an 00:55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan357 -- 19 Haziran 2008; 16:59:35 >

• sabah 5 mi aksam 5 mi
  • HEr sey hazr oyunun acılmasını beklıorum.Valdeste acıcam ama turbada baslıcam.Crescenti bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaYaLeTR

sabah 5 mi aksam 5 mi

sabah 5 cunku -10 yanı bızım saatımızden 10 saat gerideler onlarda aksam 7 de acılcak bızde sabah 5 de
  • Questler zorluyor adam eksikliğinden party yapılmıyor. Yarını iple çekiyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizciks

Questler zorluyor adam eksikliğinden party yapılmıyor. Yarını iple çekiyoz

ua usta sende heveslendirme bizi yaa zaten sabah kardeşim pcyi bozdu :'(

• sabırla bekliyoruz bakalım...degisen bisiler varmı arkadaslar?
  • imş acılır beklemekteyiz
  • Yeni questler falan eklenmiş ancak en güzel değişiklik binek olmuş..Heryere yayan gitmek bayıyordu.İlk bineğimide az önce aldım.Çok hızlı olduğu söylenemez ama yinede yayan gitmekten iyidir.
  • evet gercekten bayıyodu yürümek...bu arada hayırlı olsun gercekten güzel ,profildende bi ss alalım sana zahmet nası alıyosun binekleri parayla?görevle?auctiondan?
  • bende oyun servera bağlanmıyor ayar oldm!!!!!

şu hata umarım aynı kaderi paylaşmayız

cannot connect server
    pls try again leater

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 20 Haziran 2008; 6:15:14 >
  • sonunda gırdım oyuna cresent haritasında valdes serverındayım artık ublusurz bıde nasıl özel mesaj atabılcegımı soylermısınız...
  • şu anda girebilen varmı? bende failed internet connection gibi bi hata veriyo

bu arda girebilirsem bende valdes te karakter acıcam nick 0m3r templar olucam büyük ihtimalle

• no internet connection dedi... facia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 20 Haziran 2008; 8:33:26 >

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.