arkadaşlar hala oyunu oynayan varmı guid varmı oyun ne durumda player çokmu?Bu arada oyun facebook ta da oynanıyor artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Turko24
arkadaşlar hala oyunu oynayan varmı guid varmı oyun ne durumda player çokmu?Bu arada oyun facebook ta da oynanıyor artık.
Ben hiç oynamadığım için tekrar indireceğim.Kanlı bir oyun merak ediyorum.
Oyunun facebookta oynandıgı nerden cıktı ya alemsiniz :) oyunun start ı normalde web sayfası üzerinden yapılıyordu artık facebooktan da giriş yapılabiliniyormuş.
oynayan arkadaşlar varmı nasıl oyun biraz bilgi verirseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Futuré
oynayan arkadaşlar varmı nasıl oyun biraz bilgi verirseniz sevinirim
Öldürdüğümüz mobun bacağı bi tarafa gövdesi bir tarafa fırlıyor.Kanlı bir oyun.Ben biraz oynadım atmosferi yüzünden denenebilir. Şu şekilde açıklayayım :
Suan oyunu oynayanlar varmı ? :) bi yazssalarda bende tekrardan baslamayı düşünüyorum ..
oyunun havası hoşuma gitti ama playe çok yok birde mob keserken yüzümüz mobo dönük olması sıkıntı yarattı bende.
quote:
Orijinalden alıntı: Turko24
oyunun havası hoşuma gitti ama playe çok yok birde mob keserken yüzümüz mobo dönük olması sıkıntı yarattı bende.
Gerçekçi oyun olmuş işte.Yaratıklar parçalanıyor sırtın dönük vuramıyorsun.O ne öyle sırtın dönük kaça kaça okçuyla felan vur. Ben valdes değil diğer serverda başladım.
ilk çıktığında ne oynardık kıymeti bilinmeyen oyunlardan.
quote:
Orijinalden alıntı: ®eis
ilk çıktığında ne oynardık kıymeti bilinmeyen oyunlardan.
+++
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme