Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yeni basladım oyuna pk nasıl yapılır ve pvpsi nasıl bu oyunun diye sormak istiyorum cünkü pvp bence bi mmorpgde olması gereken bir özellik ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaank90

arkadaslar yeni basladım oyuna pk nasıl yapılır ve pvpsi nasıl bu oyunun diye sormak istiyorum cünkü pvp bence bi mmorpgde olması gereken bir özellik ...

Şakamı bu?.. Mesajını yazmadan önce hiç mi son yazılan mesaja yada şöyle bir sayfalara bakmayı düşünmedin arkadaş? inanamıyorum bu kadar da olmasın artık lütfen ya lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 12 Aralık 2010; 16:54:51 >
  • quote:

arkadaslar yeni basladım oyuna pk nasıl yapılır ve pvpsi nasıl bu oyunun diye sormak istiyorum cünkü pvp bence bi mmorpgde olması gereken bir özellik ...

PK sistemi açık olan server Hammerine. PK'lama; ctrl'ye basarak vuruyorsun. PvP'si güzel ve dengeli bir biçimde. Battlefield'lar var, Server VS Server var.. Benim levelım 60 . Gelirsen PM at Nickim: Sharlotte
  • Peki pvpsi sağlam olan bir çar soylermisiniz ?
  • quote:

Peki pvpsi sağlam olan bir çar soylermisiniz ?

Shaman ol..
  • Arkadaşlar oyunu indirdim siteden patchleri indirdim. Sonrasında ne yapmam lazım bu patchleri falan nereye atıcam ? Sonrasında başka işlem yapmam gerekiyor mu ? Ayrıca yeni başlıyacak birine hangi karakteri önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Sonkaya

Arkadaşlar oyunu indirdim siteden patchleri indirdim. Sonrasında ne yapmam lazım bu patchleri falan nereye atıcam ? Sonrasında başka işlem yapmam gerekiyor mu ? Ayrıca yeni başlıyacak birine hangi karakteri önerirsiniz ?

Oyunu indirdiysen patchlerine gerek yok. Client kendi update yapıyor zaten, otomotik. Sen sadece kur..
  • beyler hamme bimmemne serverine gelin orda oynayalim hepimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatatesAgacı -- 27 Aralık 2010; 22:34:06 >
  • Hammerine sanırım 61 level char var lag ve defans problemi yüzünden bıraktık biz. Ne giysen mob aynı damage i atıyordu 60 levelden sonra, bi de türk guildimiz vardı her akşan dungeon yapardık. Güzeldi ama 60+ da oyun zor. Defans problem, moblarla pvp yapıyorsun resmen, kaçmadan kesemiyorsun vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 27 Aralık 2010; 23:18:20 >
  • arkadaşlar pvp sistemi nasıl bu oyunun
  • Tekrardan tekrar başlıyorum. Bir hevesle başladık , hadi hayırlısı .
  • yaw ben de clienti indirdim ama updater cok yavas patch yapamıyorum 2 saat oldu. 8mbit baglantı var neden bu kadar yavas. kolay bi patch yontemi yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotokan

yaw ben de clienti indirdim ama updater cok yavas patch yapamıyorum 2 saat oldu. 8mbit baglantı var neden bu kadar yavas. kolay bi patch yontemi yokmu

ben bu yüzden sildim oyunu
  • beyler valdeste 53 lvl mystiğim var.bu item mall konusu canımı sıkmıyor desem yalan olur.50 lvl + oyuncuların hepsinde item mall ürünü kostüm,binek ya da pet var.ben para vermek istemiyorum açıkcası.forumdan free points kısmına girdim adamlar en fazla 9-10 puan veriyolar o şekilde.var mı bunun bi püf noktası? herkes mi para vererek alıyo bu ürünleri? bilen varsa söylesin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon3 -- 21 Şubat 2011; 21:52:12 >
  • İndiriyorum deneyelim bakalım :D
  • oynamaya degmez cok lag var aksamları bide sarmaz yani belli sarmayacagı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotokan

oynamaya degmez cok lag var aksamları bide sarmaz yani belli sarmayacagı :)

Ypacak bir şeyim yok Guild wars 2 ye kadar boyleyiz :) Denemekten bi zarar gelmez. Önerdiğin oyun varsa onada bakalım.
  • Allods Online Akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

Allods Online Akar

Eu da item shop çok pahalı parayı verenle aşık atamıyorsun.Tr si cıkınca başlıyacam.
  • Hiç de ''çok pahalı'' değil. Her oyunda item shop var. f2p'in kanunu bu!
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.