Bu oyun ilgimi çekti 2-3 tane soru sorucam cevaplarsanız sevinirim.
1:Lvl sınırı kaç 2:Resmi sitesinden haritalarına baktım sadece 4 ü mevcut gerçi (4.yüde haritada göremedim) ya da ben tam anlıyamadım acaba diğer haritalarda gelicekmi? 3: Oyunun yenilenebilirliği nedir. Önceden silkroad oynuyordum bıraktım yeni online oyun arayışı içerisindeyim
quote:
Orijinalden alıntı: afsdfas
Bu oyun ilgimi çekti 2-3 tane soru sorucam cevaplarsanız sevinirim.
1:Lvl sınırı kaç 2:Resmi sitesinden haritalarına baktım sadece 4 ü mevcut gerçi (4.yüde haritada göremedim) ya da ben tam anlıyamadım acaba diğer haritalarda gelicekmi? 3: Oyunun yenilenebilirliği nedir. Önceden silkroad oynuyordum bıraktım yeni online oyun arayışı içerisindeyim
bn bu oyunu ilk cıktıgı zamanda oynamıstım(daha doğrusu oynayamadım) usb bağlatısı olan aygıtlardan hata veriyordu. O kdr GM e fln ticket attım düzelmedi.Bende bırakmak zorunda kalmıstım.Şimdi gene öyle hata veriyor mu?
Hayır bi hata yok
kardesim ben oyunu indirdim kurdum fakat uyelik alamiyorum yardim edebilcek biri var ise ozelden bana ulasabilirmi acaba? bende oynamayi cok istiyorum daha once bircok mmorpg oyundan tecrubem var fazlasiyla..
quote:
Orijinalden alıntı: Qm3rR
kardesim ben oyunu indirdim kurdum fakat uyelik alamiyorum yardim edebilcek biri var ise ozelden bana ulasabilirmi acaba? bende oynamayi cok istiyorum daha once bircok mmorpg oyundan tecrubem var fazlasiyla..
İlk önce WarpPotal'a üye oluyorsun. (En üstte Register'den) Üyelik alıp Login olduktan sonra, oyun seçiyorsun. (Sol taraftaki ACCOUNT MANAGEMENT bölümünden GAME ACCOUNTS'ı seçerek) Requiem'i seçerek üyelik alıyorsun.. ;)
qm3r kardeşim sen bizim gruba geldin sanırım. her konuda orda yardımcı olabilirim sana.
valla geldim ama biri vardi onunla anlasamadik biraz soru sordum sıkıldı.. rogue neye verio diye sordugumda sanırım başından atmak icin verilmicek seye ver dedi farklilik olsun dedi ondan sonra ciktim ilk defa oynuorum requiemi sorular soruorum adamların canı sıkıldı heralde ugrasmak istemedi. bende ciktim ordan
kardeşim senden onun adına özür dilemiştim. tekrar özür diliyorum o öyl tuhaf bi kişilik ama biliyorsun grupta ben her şekilde yardımcı oluyorum elimden geldiğince...
quote:
Orijinalden alıntı: Qm3rR
valla geldim ama biri vardi onunla anlasamadik biraz soru sordum sıkıldı.. rogue neye verio diye sordugumda sanırım başından atmak icin verilmicek seye ver dedi farklilik olsun dedi ondan sonra ciktim ilk defa oynuorum requiemi sorular soruorum adamların canı sıkıldı heralde ugrasmak istemedi. bende ciktim ordan
Kim ya o? Herhalde Rogue oynayan birisi söyledi.. :) Biz sana elimizden geldiğince yardım ederiz kardeşim.. Dön geri gel :)
Yeni server açılsa hemen başlarımda eski serverlarda oynanmaz. Millet almış başını gitmiş.
Valdes serverı yeni gibi.. Gördüğüm herkes ezik. Bir sürü yeni başlayanlar var. Biz orada takılıyoruz, sende gel..
Ben değilim hee ona göre
Oyunu indirdim, pek umudum yoktu ama oyunu baya beğendim. Oynayan varmı bu aralar? Valdes serverında Rogue oynuyorum.
Bu buildi uygulayacam, yalnız burda dedikleri filler skill dediği kısımlar full mu olucak yoksa o skillere hiç puan vermiyecekmiyim. Beni aydınlatabilirmisiniz?
Build güzel ama seni zorlar. Rogue PvE tarzı bi class olmadığı için ve de PvP buildi olduğu için kasman zor olur.!