ben şuanda oyunu indiriyorum üyelik aldım galiba oyun için warpportaldan şuanda key falan lazımmı bilgi verin hangi serverda başliyoruz beyler ?
quote:
Orijinalden alıntı: Zande33
ben şuanda oyunu indiriyorum üyelik aldım galiba oyun için warpportaldan şuanda key falan lazımmı bilgi verin hangi serverda başliyoruz beyler ?
WARPPORTAL'a üye oldup login olduktan sonra, sol taraftaki ACCOUNT MANAGEMENT bölümünden GAME ACCOUNTS'ı seçiyoruz. Oradanda Requiem'i seçiyoruz ve üyelik açıyoruz.. (Benim için 2 Serverda uyar fark etmez.)
quote:
Orijinalden alıntı: manhunt54
quote:
WARPPORTAL'a üye oldup login olduktan sonra, sol taraftaki ACCOUNT MANAGEMENT bölümünden GAME ACCOUNTS'ı seçiyoruz. Oradanda Requiem'i seçiyoruz ve üyelik açıyoruz.. (Benim için 2 Serverda uyar fark etmez.)
hocam şu şekilde görünüyor tamam mıdır ?
quote:
hocam şu şekilde görünüyor tamam mıdır ?
Doğrudur. Üyelik amışsın.
eyvallah oyun % 87 10 dakkaya falan iner patch olayı hala sorunlu mu uğraştıracakmı kusura bakma çok soru soruyorum ama
Walla bende bi sorun olmadı, düzeltmişlerdir tahminen. Sorun yok ^^
eyvallah 5 dakka sonra inmiş olur özelden msn alabilirmiyim acaba ? ordan konuşalım
bu oyunun yeni versyonu momento mori demi
Evet. Requiem: Momento Mori (Final)
güzel üyelik aldım indiriyor. 2.50 GB Güzel birşeydir inş.
ya kafayı yicem o kadar indirdim rardan çıkarken crc hatası verdi allahım ya
rar repair toolsla denedim o bile hata raporu gönderme dedi size kolay gelsin arkadaşlar
quote:
ya kafayı yicem o kadar indirdim rardan çıkarken crc hatası verdi allahım ya
Neyle indirdin ??
crc hatası verdi bekliyordum. indirirken bir kazk ez baglanti kopmustu
ben idm ile indirdim hiç bi kopma falanda yaşamadım
quote:
ben idm ile indirdim hiç bi kopma falanda yaşamadım
Bende IDM ile indirmiştim ve kopmada yaşamıştım. :D Ama yılmadım gene devam ettim ve sonunda elde ettim ^^
Beyler bütün Türkleri Valdes Server'ına bekliyorum.. En yenisi Valdes..
yenidenmi indireyim yani ?
yeniden indirdim yine koptu. yine crc
herşeyi hallettim sonunda oyuna girdim şimdi de sürekli takılıp duruyor skill menüsünü açıyorum takılıyor target alıyorum takılıyor bilgisayar kasması gibi bişi ama olamaz çünkü eski bilgisayarımın özellikleriyle bile full grafik hiç kasmadan oynuyodum şimdi bunda kasacağı geldi sanırım problem başka :S