Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: talhay

Yardım ettiğin için çok teşekkür ederim Özkök.Link canavar gibi MaşAllah ^^

Önemli değil de adımı yanlış yazıp yazmadığın konusunda ikilemde kaldım
  • quote:

Önemli değil de adımı yanlış yazıp yazmadığın konusunda ikilemde kaldım

Hata için özür dilerim.Yardımın için sağol Köktürk ^^
    Bu arada Nickgüzel
  • lintra da freedom adında bir turk guildi var. ben bir ispanyol guildeyim ama oradaki arkadaşlarla da görüşüyoruz
    o guilden çok yardım gördüğüm için çıkmayı düşünmüyorum
  • An itibariyle oyuna girmiş bulunuyorum.Level 7 Shaman'ım.Ve Köktürk kardeşimize tekrardan teşekkür ediyorum yolladığı torrent için :)
  • arkadaşlar oyunda şuan için üyelik alımında sorun mu var? bi türlü üyelik alamadım da yardımcı olabilecek birisi var mı?
  • Selam arkadaşlar, ben dün başladım oyuna Kruxena ( soul hunter ) açtım 10 lvl, DNA sistemini anlamadım =/ ( sanırım Shaman a dönücem ), 2. server da oynuyorum, hala aktif oynayan varmı ?
  • Uzun bir süreliğine oyuna ara verdim ama işler biraz durgunlaştığı anda tekrar başlayacağım.
  • Windows 7 kullanıyorum crysisde very highda kasmasken bu oyun kasım kasım kasılıyor çözemedim...
  • Merhaba ben Pers LVL 79 Defiler Hammerinedeyim Whisper atarsaniz yardimci olurum oyunu 2 senedir oynuyorum iyi konumdayım başlamak isteyen yada oynayan arkadaşlar iletişime geçmek istiyolarsa burdan mesaj yada oyun için mesaj atsinlar Nick ; Pers .
  • PErs NAsl Yaptn o lvl i KArdeşm helal olsn bnde hammerdeym 50 lvl Elementalist Fakat bıraktım oynayn çok olursa geri donebilirm.
  • arkadaşlar oyunda kaç server var ve hangi serverdesiniz nickiniz ne. Ben de indiriyorum 6 saate indirir :D
  • Arkadaşlar oyunun sitesinden torrentine ulaşamıyorum. Burdan çalışan bir torrent gönderecek biri varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aztlan

Arkadaşlar oyunun sitesinden torrentine ulaşamıyorum. Burdan çalışan bir torrent gönderecek biri varmı?

Aylar önce paylaşmışım. Ben de gaza gelip tekrar başladım. Hadi hayırlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

quote:

Orijinalden alıntı: talhay

Selamu Aleykum
    Bende oyunda eskilerdenim.Nickim İnzar57 fakat son günlerde oyunun Torrent'ini aradığım halde bulamıyorum**** sitesindende Error
    The file could not be found. Please check the download link hatası veriyor.Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Benim indirdiğim torrent , yolladım siteye

http://uploaded.to/file/wvrn4h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köktürk -- 22 Haziran 2010; 20:26:10 >

• arkadaşlar bnde başlayalı 3 gün oldu oyuna gayet hoşuma gitti ama hiç ütrke rastlayamadım biz burda cafede 3-4 kişi oynuoruz 18lwl templar var:D şimdilik:D Devastrator oyundaki nickim
  • Herkese iyi gecele,

Oyuna giremiyorum sanırım sorun yada bakım var serverda..

Hammerine serverında yeniden başladım eklemek isteyen eklesin genelde gunduzleri cok online oluyom

Nick : DemonVS

En iyisi yatıp erken kalkmak,

İyi uykular millet
  • Tekrar Requiem'e başlayacağım.. Ve herkes nerede, hangi serverda oynuyor?
  • ben de eskiden oynuyodum fakat bi daha başlayayım dedim tekrar indirdim yükledim patch hatalarıyla başa çıkamadım sinirden sildim :D bir de şansımı torrentte denemek istiyorum.
  • Bnmde yeniden başlayasım geldi 0 dan kasıcam(zaten 14 lvldım bi farkı yok ya neyse ^^) hangi serverdasn Nightful beraber kasarız?
  • Arkadaşlar hep beraber bi yerde oynayalım.. Herkes ne diyor, nerede oynayalım?
  • Hep beraber bi yerde oynayalım işte.. Siz söyleyin, benim için fark etmez. Yeniden başlayacağım için.. :)
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.