Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sociopath

Hatanın ne olduğunu yazsaydın yada ss çekip koysaydn daha kolay yardımcı olabilirdi bilgili kişiler

Error 06: Failed Internet connect yazıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Time

Bu dna dakilerin normal skillere ne gibi bir katkısı var? Bunların haricinde rogue sınıfında olan assasin kasmaya çalışıyorum.Bu sınıftaki shadow runner ve assasin arasında pvp de hangisi daha iyidir? Birkaç forumu kurcaladığıma göre soul hunter class ından defiler ve dominator baya iyi olduğunu yazmışlar.Belki class değişimiyle defiler olarak değiştirebilirim,tavsiyeleriniz varsa yazın

Dna skilleri normal skillere attack skilli ise attack verir yada cd sini azaltır ; buff skilli ise buff skillini güçlendirir yada cdsini azaltır. (cd=dolma süresi)
  • Beyler sorunu düzelttim setupta sorun varmış hangi serverda oynuyorsunuz benim 28 lvl assas adamım var Valdes serverinde siz hangi serverdesiniz burda oynayan yokısa dier serverlere gelebilirim
  • başka kimse yokmu yahu ona göre bi servera girip kasıcam bir türk arkadaş arıyorum acill
  • lintra serverinde bir kaç türk var. yüksel lvl bir kaç kişi daha varmış. gelecek olan arkadaşlara yarcımcı olurum. bende eski sayılmam ama elimdem geleni esirgemem arkadaşlar
  • Arkadaşlar oyunun sitesine giriş yapabilen biri varmı?Sitesine giremiyorum ben :/
  • Oyuna giremeyenler, sitede sorun yaşayanlar buraya !

Çözümü bu konuda;
    http://forum.donanimhaber.com/m_37249404/tm.htm
  • Sizde de lag sorunu var mı? Kısayoluna bastığım skilli 1 saniye falan sonra yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Beyler sorunu düzelttim setupta sorun varmış hangi serverda oynuyorsunuz benim 28 lvl assas adamım var Valdes serverinde siz hangi serverdesiniz burda oynayan yokısa dier serverlere gelebilirim

arkadasım sorunu nasıl duzelttin pm den anlatabilir misin patch yukleyemiorum ben yaa bir türlü..
  • hadi bakalım , torrentten indirmeye başladım. Kurulumda vb inşallah sorun çıkmaz.
  • Uzun bir süredir oyuna giremiyorum,yeni başlayan tr oyuncuları varmı bakalım
  • Kurulum bitti , güncellemeleri yüklüyor ; %50'ye geldi. Ya indirdiği dosyaların boyutu çok fazla ya da internet hızını sonuna kadar kullanmıyor.

Ekleme : güncellemeler bitti. Girdim oyuna. Savaşçı oluşturdum. Kullandığımız yetenekler, DNA'yı kurcalayabilmemiz , binek hayvanlarımız harika. Grafikler biraz daha iyi olsa fena olmazdı. İndirmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köktürk -- 1 Şubat 2010; 10:54:52 >
  • hangi serverde türkler çoğunlukta?
  • diğer servarda durumuları bilmiyorum lintra da 6-7 turke rastladım.
  • Hammerine pk server ında oynuyorum.. ortam olmadıgı icin pek giremiorum buradan özel mesaj atarsanız oynarız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gobellius

Hammerine pk server ında oynuyorum.. ortam olmadıgı icin pek giremiorum buradan özel mesaj atarsanız oynarız..

Ben de Hammerine'de oynuyorum. Oyuncu sayısı çok çok mu az ya ben hiç mı denk gelmedim ya da oynadığım sunucu da iş yok mu ? Diğer sunucularda durum nasıl ?
  • Lintra dayız,benim char ın lvl larında 4-5 tr oyuncusu olsa oyuna devam ederim
    quote:

Orijinalden alıntı: çaylak-üye

diğer servarda durumuları bilmiyorum lintra da 6-7 turke rastladım.
  • Selamu Aleykum
    Bende oyunda eskilerdenim.Nickim İnzar57 fakat son günlerde oyunun Torrent'ini aradığım halde bulamıyorum.Rapidshare sitesindende Error
    The file could not be found. Please check the download link hatası veriyor.Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhay

Selamu Aleykum
    Bende oyunda eskilerdenim.Nickim İnzar57 fakat son günlerde oyunun Torrent'ini aradığım halde bulamıyorum**** sitesindende Error
    The file could not be found. Please check the download link hatası veriyor.Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Benim indirdiğim torrent , yolladım siteye

http://uploaded.to/file/wvrn4h

• Yardım ettiğin için çok teşekkür ederim Özkök.Link canavar gibi MaşAllah ^^
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.