Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

oyunu indirdim patch yapıyorum

oynayan varmı hala?

e hocam bana da link vereydin be , bi üst satırda can çekişiyorum ... :( gavurmuyum ben :P
  • beyler eski oyuncuyum ,58 lvl commander var oyunu unutmuşum biraz ama VALDES te turk guildi varsa gelirim yıkarız ortalığı ....
  • link sitede var zaten neden burdan istiyosunki :S
  • keyfimden yaa ...
    sitedeki linkten 3 kere indirdim 3. sağlam çıktı daha yeni girebildim oyuna adam lazım tek basına olmuyo VALDESte oynayan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

Hayal kırıklığı...

Noldu kötümü oyun?
  • indiremiyenler ;
    http://www.rockiem.com/downloads önce "rocikem" sitesine kayıt olun sonra bu verdiğim adresteki linkleri bi deneyin... umarım işe yarar
  • hammerine serverında türk sayısı çoğalıyor.
    Yaz geldiği için oyun içi populasyon da arttı oyunun zevki daha bi çok çıkıyor herkesi bekliyoruz
  • ilk çıktığı gün indirmiştim grafikler berbatı ama şu an sslerde idare eder gözüküyor :S
  • Bende diğer online oyunlara kıyasla grafikleri çok iyiydi(silk,twentysky,warriror epic vb.....)
  • yaw oyuna yeniden başlıyım dedim mmosite indirdim clientin üzerinde ruquiem yazıyo ama yükleyince mythwar2 yi yüklüyo uff sinir oldum valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: kajmeran48

yaw oyuna yeniden başlıyım dedim mmosite indirdim clientin üzerinde ruquiem yazıyo ama yükleyince mythwar2 yi yüklüyo uff sinir oldum valla

boyutundan belli olmadı mı yüklerken
  • Yokmu oyunu oynayan ya. Bu oyununki gibi güzel pvp savaşları bulamassınız söliyim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiwaly

Yokmu oyunu oynayan ya. Bu oyununki gibi güzel pvp savaşları bulamassınız söliyim :)

oyunu ilk çıktığında 1-2 ay falan oynamıştım çok güzel bi guildmizi vardı herkes bırakınca bende bıraktım . Geçen indirdim bi deneyeyim dedim ne var ne yok diye server savaşı eklenmiş oyuna . Oyuna girince oyunda kimse yok sanıyosunuz ama savaşa girince monitörde playerdan başka bişey göremiyosunuz Savaş çok zevkli ama oyunda 40 tan sonra kasmak çok zor . 54 lwl radiant var bir saatte en fazla % 10 falan alıyodum .60 tan sonra çok çok daha zor. yani oyunda premiumsuz çok fazla bir yerlere gelemiyorsunuz .
  • quote:

yaw oyuna yeniden başlıyım dedim mmosite indirdim clientin üzerinde ruquiem yazıyo ama yükleyince mythwar2 yi yüklüyo uff sinir oldum valla
    Aynısı bndede oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: MrEmq
    Malesef 2.26gb indi orjinal sitesindede aynı boyut yazıo belli olmuyo haliyle

Sağlam bi sitesi yokmu indirebilicegimiz ?

• quote:

Orjinalden alıntı: wetin20

quote:

Aynısı bndede oldu
    quote:

Malesef 2.26gb indi orjinal sitesindede aynı boyut yazıo belli olmuyo haliyle

Sağlam bi sitesi yokmu indirebilicegimiz ?

kendi sitesinden indir.. en son version u mevcut

• Birçok arkadaşım Orjinal sitesinden indirdi ve Hata ile karşılaştı.

Hata ile karşılaşmak istemeyen arkadaşlarhttp://games.on.net/file/25176/Requiem_Bloodymare_5.0_Full_Client bu linkten indirebilirler.
  • quote:

kendi sitesinden indir.. en son version u mevcut
    Resmi sitenin torrent dosyasından indriyorm artık bakalım bu seferde olmazsa
  • Hammerine serverinde kimler oynuyo ben hiç türk göremedm daha dün başladım oyuna pek bişey de bilmiyorum
  • Arkadaşlar ben oyunu iş yoğunluğu - ihale döneminin açılması ve göz ameliyatı olmak için uğraştığımdan bırakma seviyesine geldim. Ama yine de size oyunda leveli iyi olan Türklerin Nick lerini vereyim.

Pers : 69 Defiler
    Euribia : 69 Dominator veya Assassin bu aralar 2-3 kez Job Change yaptı şu an hangisi emin değilim. Oyunda tanıdığım en yardımsever ve muhabbeti güzel Türklerden birisidir.

Empyrium : şu anda 70 level Shadow Runner (71 e kasıyormuş) birazcık ipne çakaldır diyebilirim. Forumda Alocrei gibi bir nickle üye idi bildiğim kadarıyla.

Lurcher : 67 Dominator oldukça iyi bir arkadaştır fakat son zamanlarda naptığı hakkında pek bilgim yok.

Cyhtra : 67 Defiler oldukça iyi bi arkadaştır. Yazarsanız yardımcı olmaya çalışır. (tabi Msn den sizin yazdığınızı okumaya fırsatı kalırsa :D )

SpiritsMaster
    : 68 Dominator --> Oyunu Bıraktı.

Shepherd : bu ben oluyorum oyunu bırakma seviyesindeyim.

Bir de oyunda eskisi gibi muhabbet kalmadı. eskiden sadece 2-3 kişi değil bütün türkler (Empyrium hariç o bi tek benle muhabbet ederdi o da biraz işi düşerse) gırgır şamata bi ortamımız vardı. Özel ventrilo serverinda falan sabahtan akşama kadar muhabbet ederdik hem kasarken canımız sıkılmazdı. Hemde Battlefield larda 2 defiler falan olunca Ventrilo sayesinde sağlam savaş puanları elde ederdik.

Bu arada Nedim (Empyrium) işin doğrusu bu yazıyı okusan da çok umrumda değil artık. Herkes kendini bilir.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.