e hocam bana da link vereydin be , bi üst satırda can çekişiyorum ... :( gavurmuyum ben :P
beyler eski oyuncuyum ,58 lvl commander var oyunu unutmuşum biraz ama VALDES te turk guildi varsa gelirim yıkarız ortalığı ....
link sitede var zaten neden burdan istiyosunki :S
keyfimden yaa ... sitedeki linkten 3 kere indirdim 3. sağlam çıktı daha yeni girebildim oyuna adam lazım tek basına olmuyo VALDESte oynayan var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: BelieveMe
Hayal kırıklığı...
Noldu kötümü oyun?
indiremiyenler ; http://www.rockiem.com/downloads önce "rocikem" sitesine kayıt olun sonra bu verdiğim adresteki linkleri bi deneyin... umarım işe yarar
hammerine serverında türk sayısı çoğalıyor. Yaz geldiği için oyun içi populasyon da arttı oyunun zevki daha bi çok çıkıyor herkesi bekliyoruz
ilk çıktığı gün indirmiştim grafikler berbatı ama şu an sslerde idare eder gözüküyor :S
Bende diğer online oyunlara kıyasla grafikleri çok iyiydi(silk,twentysky,warriror epic vb.....)
yaw oyuna yeniden başlıyım dedim mmosite indirdim clientin üzerinde ruquiem yazıyo ama yükleyince mythwar2 yi yüklüyo uff sinir oldum valla
quote:
Orjinalden alıntı: kajmeran48
yaw oyuna yeniden başlıyım dedim mmosite indirdim clientin üzerinde ruquiem yazıyo ama yükleyince mythwar2 yi yüklüyo uff sinir oldum valla
boyutundan belli olmadı mı yüklerken
Yokmu oyunu oynayan ya. Bu oyununki gibi güzel pvp savaşları bulamassınız söliyim :)
quote:
Orjinalden alıntı: tiwaly
Yokmu oyunu oynayan ya. Bu oyununki gibi güzel pvp savaşları bulamassınız söliyim :)
oyunu ilk çıktığında 1-2 ay falan oynamıştım çok güzel bi guildmizi vardı herkes bırakınca bende bıraktım . Geçen indirdim bi deneyeyim dedim ne var ne yok diye server savaşı eklenmiş oyuna . Oyuna girince oyunda kimse yok sanıyosunuz ama savaşa girince monitörde playerdan başka bişey göremiyosunuz Savaş çok zevkli ama oyunda 40 tan sonra kasmak çok zor . 54 lwl radiant var bir saatte en fazla % 10 falan alıyodum .60 tan sonra çok çok daha zor. yani oyunda premiumsuz çok fazla bir yerlere gelemiyorsunuz .
quote:
Aynısı bndede oldu
quote:
Orjinalden alıntı: MrEmq boyutundan belli olmadı mı yüklerken
Malesef 2.26gb indi orjinal sitesindede aynı boyut yazıo belli olmuyo haliyle
Sağlam bi sitesi yokmu indirebilicegimiz ?
quote:
Orjinalden alıntı: wetin20
quote:
Aynısı bndede oldu
quote:
Orjinalden alıntı: MrEmq boyutundan belli olmadı mı yüklerken
Malesef 2.26gb indi orjinal sitesindede aynı boyut yazıo belli olmuyo haliyle
Sağlam bi sitesi yokmu indirebilicegimiz ?
kendi sitesinden indir.. en son version u mevcut
Birçok arkadaşım Orjinal sitesinden indirdi ve Hata ile karşılaştı.
Orjinalden alıntı: MrEmq kendi sitesinden indir.. en son version u mevcut
Resmi sitenin torrent dosyasından indriyorm artık bakalım bu seferde olmazsa
Hammerine serverinde kimler oynuyo ben hiç türk göremedm daha dün başladım oyuna pek bişey de bilmiyorum
Arkadaşlar ben oyunu iş yoğunluğu - ihale döneminin açılması ve göz ameliyatı olmak için uğraştığımdan bırakma seviyesine geldim. Ama yine de size oyunda leveli iyi olan Türklerin Nick lerini vereyim.
Pers : 69 Defiler Euribia : 69 Dominator veya Assassin bu aralar 2-3 kez Job Change yaptı şu an hangisi emin değilim. Oyunda tanıdığım en yardımsever ve muhabbeti güzel Türklerden birisidir.
Empyrium : şu anda 70 level Shadow Runner (71 e kasıyormuş) birazcık ipne çakaldır diyebilirim. Forumda Alocrei gibi bir nickle üye idi bildiğim kadarıyla.
Lurcher : 67 Dominator oldukça iyi bir arkadaştır fakat son zamanlarda naptığı hakkında pek bilgim yok.
Cyhtra : 67 Defiler oldukça iyi bi arkadaştır. Yazarsanız yardımcı olmaya çalışır. (tabi Msn den sizin yazdığınızı okumaya fırsatı kalırsa :D ) SpiritsMaster : 68 Dominator --> Oyunu Bıraktı.
Shepherd : bu ben oluyorum oyunu bırakma seviyesindeyim.
Bir de oyunda eskisi gibi muhabbet kalmadı. eskiden sadece 2-3 kişi değil bütün türkler (Empyrium hariç o bi tek benle muhabbet ederdi o da biraz işi düşerse) gırgır şamata bi ortamımız vardı. Özel ventrilo serverinda falan sabahtan akşama kadar muhabbet ederdik hem kasarken canımız sıkılmazdı. Hemde Battlefield larda 2 defiler falan olunca Ventrilo sayesinde sağlam savaş puanları elde ederdik.
Bu arada Nedim (Empyrium) işin doğrusu bu yazıyı okusan da çok umrumda değil artık. Herkes kendini bilir.