Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni bir konu açarak %100 çalışan bi torrent vermiştim orjinal sitesinden deil ve biraz eski version yarım saatlik patchle biter her türlü yerden indirdiğimde hata verdi bu link kesin çalışıyor
  • Yaa byler ben oyunu indirdim süper patchleride kurdum ama Daha id sifre yazcam zaman mouse calısmıyor yani mouse hareket ediyor ancak Tıklamıyor sol tuş sağ tuş felan çalışmıyor o Yüzden Herhangi bi Ch ye giremiorm ya yardım please :S Mouse Usb Girisli x7 a4tech
  • bu sorun bendede olmustur buna sebep olan cs için gerekli olan sxe programı eğer açıksa kapatıp gir ben kapattıp düzeldi bunun gibi salakça bi program daha varsa onuda kapat sxe varsa ve açıksa kesin ondandır.
  • 2 GB çok geldi 1Mbit bağlantımla 2 GB 6 saatte iner. Hatta TTNet'in üstün hizmetinden dolayı 7 saati bile bulabilir...
  • Arkadaşlar oyunda yardımcı olabilecek varmı hammerine diydi sanırım o serverda oynuyorum daha 1 türke rastlamadım :/

Nick Tuffy 29 lvl Templer ım var oyunda olan birisi bana pm atarsa çok sevinirim
  • ya patch yapmıyor yarıya kadar geliyor hata veriyor :(:(
    patch ları indirebileceğim bir site varmı bildiğiniz?
  • Oynayanlara birşey soracağım. Ben en sondaki ırk olmayı düşünüyorum ama agresif oldukları için savaşlarda diğer iki ırka karşı savaştıklarından sürekli kaybediyorlarmış. Yani PvPde güçülü değillermiş. Sizce hangisi olayım? Ben iyi olmasalar bile 4Ever KRUXENA diyorum...
  • arkadaslar oyunu ındırdım kurdum.Patch acıyorum launcher gozukmuyor.baslat cubugunda var ama ekranda yok launcher.Bu sekılde yuklendıgı yere baktım patch yaptı.Sımdı patch durdu ama oyun acılmıyor.Acıyorum launcherı baslatta gosterıyor sadece.
  • hammerine serverında ALATURKA guildi sadece türklerden oluşmaktadır.guilde tüm türkleri bekleriz.

Ferdi nickine veya woodoo nickine pm atabilirsiniz ..

tüm karakterler hakkında tecrübeli bilgili kişiler mevcuttur..özellikle pvp serverı olduğu için bir arada olmamız daha iyi olur .. zaten toplasanız kaç türk var ki bu oyunda (= o yüzden kesinlikle herkesi beklerim ..
  • hala oynuyan varmı bilmiyorum ama ben yeni başladım
    hammerinede 14 lvl rouge yim
    nick : PokerPeekFace
  • yokmu oynuyan ya
  • Sitesinden bugün oyunu indirdim.Bittorrent olarak.Kurulumu yaptım patch kısmında 1 saat yüklemeden sonra hata verdi patch %70 lerde kaldı kapattım yeniden açtım start çıkmıyor yeni patchta bulmuyor sorun ne acaba.Hedefbuldan baktığımda UPDATERUSA , launcher2 gibi dosyalar var.USA sürümümü bu yoksa.Ben EU olanınımı indirmem gerekiyordu yoksa EU mu bendeki anlayamadım.
  • Beyler oyunu oynayan beni ekleyebilir mi? yavuZ.McGrady@hotmail.com
  • bende bugün indirdim. update yapıyor şuan. knight ı bırakmış biri olarak bakalım beğenebilicek miyim
  • beyler oyunu yükledim ama daha ilk başta çıkan updater da hata veriyo lütfen yardım edin.
  • Hatanın ne olduğunu yazsaydın yada ss çekip koysaydn daha kolay yardımcı olabilirdi bilgili kişiler
  • Beyler oyuna daha yeni başladım,beraber kasabilecek kimse yokmu
  • Biraz araştır bulursun Türk klanı. Oyun konuşacak insanlarla oynandığı zaman TEK kelimeyle müthiş eğlenceli. Ömrümde oynadığım en iyi oyunlar arasında top 5 de mutlaka yeri vardır..
  • Bu dna dakilerin normal skillere ne gibi bir katkısı var? Bunların haricinde rogue sınıfında olan assasin kasmaya çalışıyorum.Bu sınıftaki shadow runner ve assasin arasında pvp de hangisi daha iyidir? Birkaç forumu kurcaladığıma göre soul hunter class ından defiler ve dominator baya iyi olduğunu yazmışlar.Belki class değişimiyle defiler olarak değiştirebilirim,tavsiyeleriniz varsa yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Time -- 13 Ocak 2010; 18:36:26 >
  • oyunda bende yniyim. lintra da soulhunter çarım var henüz 18 lerde. beraner t akılmak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilir.
    dna skilleri daha iyi hale getiriyor sanırım. örneğin skilin dolma süresini kısaltıyor gibi. yeni olduğum için daha ayrıntılı bilgiye sahip değilim.
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.