Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bluelion

bu oyunda damage ve defans dengesi yok , nasıl olurda lvl 1 yaratık ile lvl 30 yaratık aynı damage i alır?

Bu oyunda her 10 defans 1 damage düşüryor o da çok etken olmuyor Tanklar dışında.
  • selam Oğuzhan ben Oyundan Shepherd biliyorsun zaten beni.
    Bi ara müsait olduğunda Msn ni acarsan sevinirim.
    1-2 şey sormak istiyorum oyunu biraktın sanırım.

bu arada Shepherd olan charimin ismini Unlike olarak değiştirdim herkesin bilgisine.
  • dün akşam başladım 14 levelim server lintra mı ne öyle bişey warriorum .
  • arkadaşlar silaha xeon basarken basic xeon diye bişey istiyo biri nerden bulabilceğimi söylerse çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dante87

arkadaşlar silaha xeon basarken basic xeon diye bişey istiyo biri nerden bulabilceğimi söylerse çok sevinirim

item reduction blacksmith te yapabilrsin basic xeon
    />

kullandığın iteme göre basic xeon elde edersin,

Etc ~ Ordinary itemlerde Simple Basic Xeon , Supernus itemlerde Supernus Basic Xeon gibi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Requiem Bloodymare
    Server: Hammerine

Nick: Krizantem
    Race: Bartuk ~ Class: Shaman
    Guild : DemonEye (Türk Guildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 18 Nisan 2009; 1:05:19 >

• bende bu aralar bir online oyuna başlamayı düşünüyorum ve bu gözüme güzel gözüktü
    su anda client i indiriyorum ve oyun hakkında biraz bilgi almam lazım
    açmak istediğim karakterin şu şekilde olmasını istiyorum
    skill(büyü) ağırlıklı range (uzaktan vuran)
    mage tarzı.aoe kasabilen pvp de işe yarayabilen.Yüksek levellerde PVP de işe yarayan (pve de orta olabilir pve çok kaliteli olmasa da olur)

yada knight online de ki gibi rogue (assasian tarzı)
    büyülere karsı dayanıklılığı fazla.melee (yakın dövüşçü) büyüleri pvp için iyi pve için ortalama kasması olan.oynaması beceri isteyen.

Bide en önemlisi party bulması kolay olmalı çünkü muhabbetsiz ortam olmuyo :D.Yabancılarla anlaşmak kolay :D

bu 2 si için önerileriniz hangi karakter türüdür merak ediyorum
    Oyunda ağırlıklı olarak kullanılan dil ne bide?

• up ya bu oyun cok guzel player lazım.neden dikkat çekmiyor anlamıyorum
  • Çok gerçekten çok güzel bir oyun grafikleri atmosferi süper ama oynayan az.Banada sorarsanız oynuyormusun diye 36 lvl de bi char ım vardı ama çok oldu girmeyeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wqlky

up ya bu oyun cok guzel player lazım.neden dikkat çekmiyor anlamıyorum

En son hatırladığım kadarı ile cash shopa bayağı bi para yatırarak oyunda düzgün bir hal alabiliyordun.Öyleki genel chat kanalından konuşmak için bile peremium istiyordu.Bunun için ob den sonra oyuncu potansiyelini kaybetti.Cash shopa para yatırana kadar Aoc ye aylık ödeme yaparım,hiç değilse göz zevkime hitap eder.
    Birde pvm de moba saldırma biraz gıcıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 14 Mayıs 2009; 13:23:59 >
  • yok ole deil galiba artık genel chat kanalından zaten konusuyosun
    premium ile ırk chat kanalı var oradan konusuyosun ayrıca o farklı
  • Yahu Millet Sağlam Bir Link Verirmisiniz oyunu Kendi Sitesinden İndirdim tam Bitmek üzereyken Crc Hatası veriyo data3.cab ın hatası ya yeni link verin yada çözümü varsa anlatın ltfen ya ..................

• Torrentle indirmeyi denesen sorun yaşamazsın büyük boyutlu dosyalar torrentle daha kolay
  • Bizde Hammerine serverindeyiz kuzenle o şuan 24 level shaman bende 20 defenderım beraber kasıorz DevilTurk bizide guildine alırsan seviniriz çoktandır türk arıyorduk
  • DevilTurk
    quote:

selam Oğuzhan ben Oyundan Shepherd biliyorsun zaten beni.
    Bi ara müsait olduğunda Msn ni acarsan sevinirim.
    1-2 şey sormak istiyorum oyunu biraktın sanırım.

bu arada Shepherd olan charimin ismini Unlike olarak değiştirdim herkesin bilgisine.

Şuan arkadaşla Hammerinedeyim guildinize gelmek isteriz..
  • Beyler Torrwntle indirmiştim zaten,gamershell den indirdim sanırım yardım yardım yardım....
  • arkadaşlar guildimizdeki çoğunluğun büyük guildlere gitmeyi istemesi sonucu guildi dağıtmak zorunda kaldık. Ama oyun içinde Shepherd nick ine pm atarsanız sorularınızı cevaplayabilirim.
  • Savaş sistemi hakkında ayrıntılı bir bilgi alabilirmiyim. Çünkü oyundaki amacımız bu en azından bnim amacım pk ve pvp bu yüzden biraz bilgi verirseniz sevinirim.
  • pvp sistemi ben cb de oynadığımda kırmızı ve mavi takış gibiydi 2 takıl oluyordu ve mapın ortasında bayrak yarışı bişey wardı o arada savaşıyorduk .bence çok eğlenceliydi.pk sistemi yok diye biliyorum ben,sadece herhangi bir mapta(istediğin heryerde town içi dahil) karşı tarafın kabule tmesi şartıyla savaşabiliyorsun.bol kan ve ölürken patlama efektleri ayrı bir bloodymare lik katmış
  • beyler bende eski bi oyuncuyum aion online gelene kadar biraz takılıyım dedim sıkıldım item falan da sağlarım ama sağlam bi client bulamadım bi yardım edin lütfen ...
  • oyunu indirdim patch yapıyorum

oynayan varmı hala?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.