Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hammerine server ında başla bende sorun var giremiyorum
  • hammerda basladim zaten simdi 7 levelim onceki charim silinmis bastan basladim
  • hammerine servrndayım nick " TheBaron " lvl 16 soul hunter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asitutkum -- 15 Mart 2009; 15:08:21 >
  • Ya oyun çok değişmiş ırk seçme görevini bulamadım biri anlatabilirmi bide skill açma görevini eğer varsa tabi
  • oyundaki türklere pm at yukarda nick vermişler sana baya yardım ederler bende birazdan geliyom Nickim OceanHunter
  • İleride level kastıkça Melee charların da kuvveti artıyor ve charlar arası denge sağlanıyor. Örneğin Assassin vs Shaman kapıştıgında sonuç genel olarak assasin in zaferiyle sonuçlanır tabi bu da oyuncuya levele göre değişebilir. Mesela benim 67 level Mystic ile 69 level Tank ı ezdiğim oldu. Fakat 71 level Mystic in 69 level tank karşısında aldığı hezimeti de izledim. Caster charlara yaklaşırsanız öldürme şansı sizin lehinize artar. Örneğin warrior bir char Charge skili ile dibine geldiği Caster a Stun skili koyarak büyük avantaj saglayabilir. ama önemli olan rakibin de tecrübesi. Mesela bana yanasana ben Torrid Slash ile stun vurup arkasından Chaos totem ve Loa's curse i basıyorum. Sonra da oynaya oynaya kesiliyor zaten:D Adam 20 saniye boyunca mal mal dolanıyor fear efekti sayesinde ve Loa's Curse skili ile -3,5m/s yavaslattıgımdan totemin menzili dışına da kolay kolay çıkamıyor.ama mesela 70 level tanka bu dediklerim etki etmez çünkü adamant mind skili sayesinde Sleep-stun-slow-fear efektlerinden etkilenmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilTurk -- 25 Mart 2009; 21:37:02 >

• benim nette sorun var giremiyorum oyuna ama en yakın zamanda gelicem
  • Arkadaşlar en son oynadığımda oyunda ciddi bir player azlığı sorunu vardı.Şimdi durumlar nasıl?

Tekrar başlamayı düşünüyorumda...
  • Server : Lintra
    Nick : ResistancE

Ulaşmanız için 2 gerekli bilgi ayrıyetten

dhready@hotmail.com

Offline zamanıma denk gelebilirsiniz ama ölü bir oyuncu değilimdir online sürem yüksektir
  • Oyun ücretsizmi arkadaşlar ? Biraz daha detaylı bilgi verebilrmisiniz?
  • Oyun ücretsiz. Fakat isteyen Premium paketleri alarak bazı avantajlarından yararlanabilir. Oyun içinde İtem mall mevcut., İtem Mall ürünleri Trade edilemez fakat Send gift (hediye gönder) secenegi var İtem mall menüsünde. O sayede adama Lant olarak karsiligini verdiginizde size istediğiniz ürünü yollayabiliyor.
    Oyunda yeterince oyuncu var Fakat Türk olarak sayı biraz az olmakla beraber biz şu anda 7-8 Türk oyuncu olarak yüksek oranli Online durumdayiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilTurk -- 25 Mart 2009; 21:37:14 >
  • CB zamanın da biraz oynamıstım ama tek basıma oldugum için sıkılıp bırakmıstım. Burda yazılanları okuyunca oyunu tekrar kurdum ve Hammerine serverin de yeni bir karakter actım. Nickim MrsApocalypse, size oyun da ulaşmaya çalışacağım.
  • ya bende başliyim dedim ama oyunu indirdim zip içindeki data2.cap ve data3.cap hata veriyor çalışmıyor 2.5gb boşa gitti anlaşılan bunu düzeltmenin bi yolu yokmu acaba bir daha indirmicem çünkü
  • Hata vermesinin sebebi eksik indirmiş olmasıdır. Torrent den indirirsen sorun düzelir.
  • walla eksik filan değil hişte adamlar direk dowload bölümüne koymuşlardı exe olanı indirdim tek dosya bozuk şeyi yokuyolar sinir oluyorum ,bidahada indiremem.neyse size iyi oyunlar
  • bende closed betadan kalma clıent vardı.xpdeyken oynuyordum win7 de patchı kuramıyorum.Kurabılsem bende oynucaktım
  • ben qirdim de pek bi fransız kaLdım oyunda Türk buLamadım qibi bişey.
  • bende 2 gun once basladim bi tane bartuc shaman kastim 20 level ama genelde yanlız oynamaktan sıkıldım. cok kısı requirem oynadıgını soluyordu ama ben hıc kımseyı goremedım :D
  • Arkadaşlar Hammerine serverinda oynuyorsanız Unlike - NAGOD isimli charıma oyun içinden (/w nick) mesaj yazın. Bu arada DH ailesinden oyun içinde guilde aldığımız birkaç kişi uzun zamandır oyuna girmiyorlar bildiğim kadarıyla. Eğer oyunu oynamayı düşünmüyorsanız veya oyun hakkında bazı problemler yaşıyorsanız beni bilgilendirmenizi rica ederim. Herkese iyi günler, iyi oyunlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilTurk -- 7 Mayıs 2009; 11:09:08 >
  • Tamam ben pm atarım sana.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.