Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mert1905x

bazı şeyler sormak istiyorum.bu oyunda turkler coz az demiş herkes simdi başlasam birlkte oynayabilecegim kişiler varmı.birde pre kullanmadan oynamak cok mu zor ?

pre kullanmadanda rahatlıkla oynana bilir prenin daha çok 40 lvl den sonra exp e faydası var 40 a kadar kasmak olay...oyunda türk yok denecek seviyede...oyun brezilya ve polonyalıların egemenliğinde... nerdeyse guildlerin % 70 onlara ait
  • oyun kapanp orj olarak acılcakmı bidaha bosuna oynamıyım
  • [mert1905x Oyun şu anda açık zaten beta sürümü değil. Bu arada 5 mart 2009 da yeni bir yama geliyor oyuna ve bu yama ile gelen bazı yenilikler şunlar:

Serverlar arası savaş ve savaş alanı eklenecek. Bu savaş haftada 3 gün 2 şer defa yapılacak.Yani toplamda haftada 6 kere yapılacak. Savaşlardan kazanılan puanlar ile aşağıdakileri alabilirsiniz.

EXP Scrolls
    Transformation Items
    Reinforcement Xeon Restoration Items
    Treasure Dungeon Keys

Parness Treasure Dungeon (level 25 ve civarı için önerilir)
    South Hammerine Treasure Dungeon (level 45 ve civarı için önerilir)
    North Hammerine Treasure Dungeon (level 65 ve civarı için önerilir)

Bu yeni dungeonlarda yeni yaratıklar ve yeni itemler blunmaktadır. Bu yeni mobları keserek düşüreceğiniz itemler Stat Bonus itemleridir. bu itemleri normal bir potion veya skill kullanır gibi kullandığınızda Stat larınızı etkileyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilTurk -- 25 Mart 2009; 21:34:40 >

• sorunları hallettm Hammerine servernda actım char nasıl konuscaz burdaki arkdslarla pm felanbi burdan yazsanız iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 3 Mart 2009; 0:43:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert1905x

sorunları hallettm Hammerine servernda actım char nasıl konuscaz burdaki arkdslarla pm felanbi burdan yazsanız iyi olur

Pasa oyun icinden /w Nick ile herhangi birisine Mesaj yazabilirsin.
    Tabi arkadaş listene ekleyerek oradan da PM atabilirsin.
    Nick i Büyük/Küçük Harf duyarlı yazman gerekiyor. Akrsi taktirde oyuncu online değil diye bi mesaj alabilirsin.

Hammerine Serverindasın madem.
    Shepherd (ben) ANGEEL veya DeviiL nicklerinden birisine PM at. Biz 5 kişiyiz şu anda sürekli aktif olan ve baya bi muhabbet ortamımız mevcut. Gerçi 2 tane daha Türk guildi var ama birisinde fazla online yok diye arkadaşlar birbirine girdi. Bizde ayrılıp yenisini kurduk. Diğe guild i tesadüfen gördüm ve onlarla ileride guildleri birleştirme ihtimalimiz olabilir.

• beyler ban mage acmak istiyom ama hangi ırktan acam karar veremedim hangisinde alan sikili var acaba onu acam birde nelerevermem gerek int str dex gibi hangilerine verecem
  • Shaman in bol miktarda aoe skili vardir.Oyundaki en yüksek Magic Damageye sahiptirler. Düşük levellerde en güçlü charlardan birisidir. Rahat parti bulur.Fakat eğer uzun süre oynamak istiyorsan ve AOE olsun diyorsan sana tavsiyem Defiler açman fakat önce 50 levele kadar Soul Hunter kasman gerekir ve bu da zordur. Ama 50-60 tan sonra solo aoe bile yapabilirsin. Trap of Swiftnes skilini actigin andan itibarende hBütün AOE lerde yerin hazir sayilir.zaten 55 levelden sonra aoe partiler 8-12 mobdan fazlasini tek seferde kesebilmek için Defiler a ihtiyaç duyarlar.Ayrıca Ion Mine savaşındada oldukça iyi iş çıkarırlar. Nasıl mı? : Yolun tam ağzına yerleştirirler Trap of Swiftness skilini ve Adamant Mind Skili yüksek olan tanklar harici herkes orada donup kalir. Kesip kesmemekte size ve partinize bağlı :D
    şimdi sen bana sorabilirsin neden Defiler i önerdiğin halde sen Dominator oldun diye. ben şöyle açıklayayım: Dominhator 50 levelden itibaren 4 peti ile dolaşır. Her petin belirli süreleri vardır en ksası 30 dakika olup 70-80 dakikaya kadar çıkabilmektedir. Ben son zamanlarda sürekli başında olasmadığım için Dominator u seçtim çünkü ben AFK yani pc başında değilken Petlerimi uygun bir yere yerleştirdiğimde petlerim benim yerime Mob keserek beni kasabilirler. Ayrıca 66 levelden sonra WS denilen 60+ parti ile girilen Dungeon un ilk 3 boss unu tek başlarına(petleri sayesinde) kesebilirler. Ayrıca pek parti aramazlar. Yalnızca başka dominatorler ile AFk grind parti kurarlar genelde. Mesela ben şu anda burada bu mesajı yazarken benim Dominatorum kendisini kasıyor. :D
    Battle Mage nin ise AOE skili neredeyse hiç yoktur gibi ama Solo takilcam diyorsan oldukça iyidir. uzun mesafeden Stun skilleri vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevilTurk -- 7 Mart 2009; 11:44:18 >

• oyuna geri dönmeyi düşünüyorumda DevilTurk sizin server da başlasam yardım edermisiniz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 8 Mart 2009; 19:59:47 >
  • Up
  • yeni eklentiler falan güzelmiş bende mi geri dönsem ne 52 lwl templar boşta duruo
  • tabiki yardım ederiz. Zaten şu sıralar arkadaşlar da kendilerine alt char kasmaya başladılar. Beraber kardeş kardeş kasarsınız. Zaten Görevlere falan yardım konusunda ben çok cömert davranamasam da(zaman kısıtlı olduğundan) arkadaşlarım aşırı derecede cömerttir. Birkaç mesaj öncesinde verdiğim Nicklerden birisine Hammerine serverinda pm atarsan (/w Nick) yardımcı olabiliriz.
  • Bu akşam indirip başlarım sağlam link verebilirmisin
  • Uplucan
  • selam arkadaşlar ben uzun zamandır oynamıyorum oyunu en son close beta oyamıştım ve oyundaki bazı sorunlardan dolayı bırakmıştım aynı sorunlar devam ediyor mu? oynayan arkdaşlardan bilgi almak istiyorum

1- Dc sorunu oluyor mu? hep dc oluyordum ve hep lag oluyordu oyunda

2- questleri bulamıyordum wowdaki gibi questhelper tarzında birşey var mı? yani bu görev burda diye gösteren bir şey.

Bu konuda bana cevap yazabilirseniz tekrar oyuna başlamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xleonhart

selam arkadaşlar ben uzun zamandır oynamıyorum oyunu en son close beta oyamıştım ve oyundaki bazı sorunlardan dolayı bırakmıştım aynı sorunlar devam ediyor mu? oynayan arkdaşlardan bilgi almak istiyorum

2- questleri bulamıyordum wowdaki gibi questhelper tarzında birşey var mı? yani bu görev burda diye gösteren bir şey.

dc sorun olmuyo reuqiem wiki den de questlere bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kerow009

quote:

selam arkadaşlar ben uzun zamandır oynamıyorum oyunu en son close beta oyamıştım ve oyundaki bazı sorunlardan dolayı bırakmıştım aynı sorunlar devam ediyor mu? oynayan arkdaşlardan bilgi almak istiyorum

verdigin cevap için tşk. birde oyunu indirebilecegim saglam bir link verebilirmisiniz? Hangi serverda oynamalıyım Türkler hangi serverda yogunlukta?

bide oyunda merak ettigim bir şey var belirli bir lvldan sonra galiba yaratıga dönüşme felan var. nasıl bir şey anlatabilirmisin? Herkes mi dönüşebiliyor. Bana yaratıga dönüşmek saçma geldi.

premium yani para veren oyuncular exra olarak ne kazanıyor? eger gercek para ile item felan alınıyorsa saçma olur. Nihayetinde wow'u bırakmayı düşünüyorum. Bıraktıgıma deger mi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kerow009

quote:

verdigin cevap için tşk. birde oyunu indirebilecegim saglam bir link verebilirmisiniz? Hangi serverda oynamalıyım Türkler hangi serverda yogunlukta?

bide oyunda merak ettigim bir şey var belirli bir lvldan sonra galiba yaratıga dönüşme felan var. nasıl bir şey anlatabilirmisin? Herkes mi dönüşebiliyor. Bana yaratıga dönüşmek saçma geldi.

premium yani para veren oyuncular exra olarak ne kazanıyor? eger gercek para ile item felan alınıyorsa saçma olur. Nihayetinde wow'u bırakmayı düşünüyorum. Bıraktıgıma deger mi

bende yeni başladım oyunun kendi sitesinden indir orbit kullanarak hammerine server ında oynuyoruz biz

• yav oyunda 29 lvl wariror kastık ama ...görüyorumkü oyunda melee atak yapan karekterler çok güçsüz ..yani mageler ,shamanlar magic atak yapan charlar kaçarak kesiyor :S
  • biraz öle oluyo
  • S.a millet bi konuya bakıyım dedim 31 sayfa olmuş Vay be bu oyunu bu kadar sevdiniz migörmeyeli oyuna yeni ırk eklenmış Neyse sonuc olarak bende geliyorum şimdi patchleri yukluyo oglene dogru baslarim %100 Shaman açıcam
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.