Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zayber

bende indirdim ama data2.cab açılmıyo rardan çıkarken bozuk diyo flashgetle indireyim bu sefer oluyomu böle hata herkezde?

Ben flashget den indiriyorum zaten ama yine hata veriyor dediğin gibi data2.cab açılmıyo...

quote:

Orjinalden alıntı: beetlejuic3

biz playrequiem den indirdik çalışıyo

Ordanda indirdim fakat yine aynı hatayı aldım =/
  • Inşallah çalışır . Inıyor şu an. Class proffession stat vesayire bilgilere nerden bakabilirim (statlar dnayla falan sonradna ekleniyormuş)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Liquid Fuel Bomb

Inşallah çalışır . Inıyor şu an. Class proffession stat vesayire bilgilere nerden bakabilirim (statlar dnayla falan sonradna ekleniyormuş)

statlar dnayla eklenme gibi bişey yok ilk jobdaki bazı skillerin özelliklerini değiştiriyor hertürlü bilgi için kendi forumunu rockiem.com ve requiem wikiyi kullanabilirsiniz
  • Data2 ve 4 cab da CRC error var.

Daha kendi oyununu kendi sitesine yüklemekten aciz bir firma. Hiç boşuna yüklemiyim. Olan 2 gb indirirken geçen boş vakte oldu ona yanarım.
  • quote:

Data2 ve 4 cab da CRC error var.

Daha kendi oyununu kendi sitesine yüklemekten aciz bir firma. Hiç boşuna yüklemiyim. Olan 2 gb indirirken geçen boş vakte oldu ona yanarım.

Aynen sana katılıyorum... Ve oyunun Cilent ini başka yerde bulamadım ben..
  • quote:

Data2 ve 4 cab da CRC error var.

arkadaşım clientte sorun olsa bizdede aynı sorun olur senden başka indirenlerde var aynı clienti avrupadan cekenler var onlarda sorun yok client bozuk olsa bizdede aynı sorun olur bağlantıdan kaynaklanan bişey inerken sorunlu iniyor bazı arkadaşlar torrent önermiş o inerken oluşan hataları düzeltiyor.
  • Oyunu indirirken download yöneticisi kullanmayın ben opera kullanıyom onla indirdim (daha önce orbitle indirdim data 2 failed vermişti ) ztn kendi formunda da yazmışlardı kullanmayın diye
  • torretden indirin bu sefer kurdum oyunu kurarken 2 tane hata verdi yoksay diyin zaten kuruyor oyunları flashgetle indirdim ama torret linki kullandım.
    Tabi oyunu indirip kurmak yetmiyor şimdide patch yaparken hata veriyor
    0000041.RTP indirirken ordan başlıyor sanırım ilk bela oldu bu oyunlar basıma lineage indirdim oda hatalı çıktı onuda torretden indirim baride bu patch işi nolacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayber -- 18 Ocak 2009; 20:53:08 >
  • bu sorun

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!
  • ya beyler Allah rızası için oyunu tam bilen biri el atsın olaya ve güzel bi Rehber hazırlasın güzel bi konu açsın veya requiem bloodymare bölümü açılsın forumda bu oyunu oynayan metin2 den çok metin2 gibi dandik bi oyunun forumu açılcana requieminki açılsaydı 10kat daha iyi olurdu lütfen adminler bakın olaya bi bölümde requieme açın ! bir kişide rehber hazırlasın yeni başlayanlar için.. bide bi sorum olucak benim 2gb ram 2.3 işlemci ve geforce8400 ekran kartı var ama oyun bazı yerlerde 60 fps ile güzel bazı yerlerde 30 fps ile kasarak çalıştırıyor neden olabilir cevaplarsanız sevinirim :)
  • http://www.dashtec.net/requiem_setup.exe
    şunu deneyin patch yapamayanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayber -- 18 Ocak 2009; 22:51:21 >
  • Torrentle indirince sorun olmadımı zayber?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4IBeeRaD

ya beyler Allah rızası için oyunu tam bilen biri el atsın olaya ve güzel bi Rehber hazırlasın güzel bi konu açsın veya requiem bloodymare bölümü açılsın forumda bu oyunu oynayan metin2 den çok metin2 gibi dandik bi oyunun forumu açılcana requieminki açılsaydı 10kat daha iyi olurdu lütfen adminler bakın olaya bi bölümde requieme açın ! bir kişide rehber hazırlasın yeni başlayanlar için.. bide bi sorum olucak benim 2gb ram 2.3 işlemci ve geforce8400 ekran kartı var ama oyun bazı yerlerde 60 fps ile güzel bazı yerlerde 30 fps ile kasarak çalıştırıyor neden olabilir cevaplarsanız sevinirim :)

Aslında rehberler var ama ing çok haklısın bu oyun hak ettiği ilgiyi görmedi valla üşenmesem hazırlarımda bu aralar yoğunum ama sormak istediğiniz sorular varsa burdan sorabilirsiniz. fps olayına gelirsek baı sahnelerde kasması doğaldır ozellikle boss raidlerde bunda lagında büyük ölçüsü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 19 Ocak 2009; 0:59:52 >

• fps olayını çözdüm full screeni kapatım hızlandırdım :P bişey sorucam ben Valdesdeyim bu cresent haritası ve turba haritası dışı haritalarda pk serbestmi veya arenalar dışında pk yapabilcemiz yerler fln
  • quote:

Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ

Torrentle indirince sorun olmadımı zayber?

oldu gibi indirdim ama oyunu kurarken hata veriyo yoksay deyip geçiyosun kuruluyo bi kaç oyundada oluyo sorun çıkmıyo ama
    patch yapabilirsem onla uraşıyorum şimdi maşallah 500mb patch yaptı 2 dosya biri 230 biri 322mb data.vdk diye gerçi hata vericek gibi oyuna giremeden lvl80 olmuş kadar oldum
  • @Zayber

aynı sorun bendede oldu hacı.
    oyunu 3defa indirdim bütün patch şeylerini denedim. yine olmadı.
    delirdim bende sildim.
  • Bu kadar çok uğraştırıyo bide oyun hüsran çıkarsa çok kötü olur..
  • quote:

Level 10 oldu
    Requim oyununda skilleri acma gorevini yapamadım
    ne kesıcem magaradakı guradlarsa kesemıyorum onları

Kardeşim Kırmızı Taşlar var isimleri Portal Crystal ama dikkat et KIRMIZI Olanlar tam Rondel Moorlanda girerken görüceksin onun yanına git sağ tıkla bekle bi adam çıkcak onu kes biter görev tamammı kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4IBeeRaD

fps olayını çözdüm full screeni kapatım hızlandırdım :P bişey sorucam ben Valdesdeyim bu cresent haritası ve turba haritası dışı haritalarda pk serbestmi veya arenalar dışında pk yapabilcemiz yerler fln

pk serveri sadece hammerinedir başka serverde pk yapılmaz bu dediğin 2harita dışında pk serbest ayrıca indiremeyen arkadaşlar sorun yaşayanlar
    kendiminde kullandıgı sorunsuz client ne patch yaparken sorun oldu ne indirirken buyrun inş işinizi görür

denenmiştir daha bugün denendi ve sorunsuz

tıkla

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.