Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi oynadığım server olarak konuşursak oyuncu sayısı epey var ama türk olarak hic guild görmedim oyuncu ise tek tük gördüm eğer biraz ingilizce varsa rahatca parti vs bulabilirsin ama sunuda soyleyeyim oyun ilk levellerde sıkıcı cünki cok az kişi var ilk haritalarda ama level atladıkca oyun zevkleniyor
  • merhaba foruma yeni üye oldum oyunuda yeni indirdim güzele benziyo birazda farklı gibi şu patch bitsede bi girsem amma patch yaptı ya umarım oyun güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıpırx -- 4 Aralık 2008; 7:43:38 >
  • olamaz yaaa 1 haftadr karakter deiştirip duruodm hepsini biraz biraz denedm tam kararımı werdm templar kascam derken
    2 gündür oyunda duramıorm yaa sürekli dc hatta biraz önce 2-3 kere denedim abartısız söölüorm 5 dk bile duramıorm oyunda direk dc olurom acaba genel bi sorun mu bu!! haala oynayan arklar sizde de warmı bu dc sorunu...bnde önceden yoktu bu son 2 günden beri oynayamıorm

• bazen bende dc yiyiorum ama oyle genel bi sorun yok bazen olabiliyor. Ayrıca oyun eksikleri olsada bence en iyi f2p olan bi kac oyundan birisi. level yükseldikce dahada zevkleniyor
  • Ya beyler oyunun setup ın da hatamı var ? 4 kere indirdim oyunu 4 kezde çalışmadı hata veriyo zip açılmıyo çok sinir bozucu bi durum ya..Sorunsuz indirebileceğim bi yer bilen varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ

Ya beyler oyunun setup ın da hatamı var ? 4 kere indirdim oyunu 4 kezde çalışmadı hata veriyo zip açılmıyo çok sinir bozucu bi durum ya..Sorunsuz indirebileceğim bi yer bilen varmı ?

walla bende enbasta sitesinden cektim bozuk cıktı sonra mmositeden cektim sorunsuz cıkardı sonra pathcler sorun oldu:D ama onlarıda manuel hallettim tavsiyem mmositeden indirmeniz
  • tam adres yazarsan çok sevinirim =) 4 gündür sabırla deniyorum artık bu sizin dediğinizde olmassa bırakcam indirmicem =)
  • quote:

tam adres yazarsan çok sevinirim =) 4 gündür sabırla deniyorum artık bu sizin dediğinizde olmassa bırakcam indirmicem =)

tıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlricDoRei

quote:

tam adres yazarsan çok sevinirim =) 4 gündür sabırla deniyorum artık bu sizin dediğinizde olmassa bırakcam indirmicem =)

tıkla

Eyw çok saol =)

• oyunu online şekilde oynayanlar warmı acaba??konunun başlangıcında burdan bayaa bi oyuncu warmış ama şuanda yok galiba bn 3. serverdaym haala oynayan warsa oyunda görşebilrz...
    nick:TonyTonyChopper lvl24 templar
  • bende hammerinedeyim nickler imzamda yazılı Oyun cok güzel ama kesinlikle healer ve shamanın nerflenmesi lazım.
  • arkadaşlar 2. serverda oynayan varmı acaba?
  • Benim characterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beetlejuic3 -- 17 Aralık 2008; 13:13:01 >

• bende 2 aya yakın oynuyorum,gerçekten çok güzel bir oyun tavsiye ediyorum,ayrıca Lintra serverında bi Türk clanı açtık..katılmak isteyenlerin bana pm den ulaşması yeterli olucaktır,hem yeni başlayan arkadaşlara yardım için hemde oyunu daha da zevkli hala getirmek için hepinizi beklerim..
  • berangeyle aynı klandayız bütün Türkleri bekliyoruz...
  • Arkadaşlar ben bu oyuna bi türlü kayıt olamadım bu adresden kayıt olmuyormuyuz?

https://www.playrequiem.com/account/registration.aspx

Yoksa bendemi bi hata var?Hangi ID yi yazarsam yazim avaible diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerf

Arkadaşlar ben bu oyuna bi türlü kayıt olamadım bu adresden kayıt olmuyormuyuz?

bendede oyle bi sorun oldu yeni acc almak istedigimde email adresine aktivasyon linki gelmedi umarım kısa sürede düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlricDoRei

quote:

Orjinalden alıntı: omerf

Arkadaşlar ben bu oyuna bi türlü kayıt olamadım bu adresden kayıt olmuyormuyuz?

bendede oyle bi sorun oldu yeni acc almak istedigimde email adresine aktivasyon linki gelmedi umarım kısa sürede düzelir

Ben aktivasyona ulaşamadım henüz daha üye bile olamadım bi türlü yapmıyor sanırım sitede bi problem var.

• OYUNU ilk acildigi gün denemiştim lagdan VE dc'Den dolayi birakmiştim tekrar denemek istiyorum.
    (Requiem.'den sıkılmış başka mmorpg denemek isteyenlere Runes Of Magic'de 22 lvl Skillerin çogu Max mage verebilirim.Requiem'de Char karşligina.)Class Mage/Priest.

Runes Of Magic Hakkinda Az Bilgi Vereyim.
    Dual Class sistemine sahiptir.
    İtem Craft yapma Olayi Var.
    Bazi Questlerde Zorlanabilirsiniz.
    Skill Efect Acisindan iyi.
    Max Lvl 50
    Free'dir.
    Pet-Binek filan Bulunmakta.

XpProfessional@live.com Boyle bi takas etmek isteyenler eklesinler.
  • Walla arkadaşlar şöyle bir kanıya vardım ilk levellerde charlar arası dengesizlik olsada son levelllere dogru ozellikle 2.jobdan sonra dengelenecek gibi görünüyor skillere baktıgımda ben bunu anlıyorum ve hepinizi hammerine serverine beklerim keşke yeterli derecede türk oyuncu olsada kendi guildimizi kursak
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.