Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun yükleme işlemi bitti patch yapıyor şu anda en son açılan serverde oyuna başliyacağım.

Oyun ilk ob ye geçtiği zaman 1-2 gün oynayabilmiştim ama fazla sarmamıştı umarım sarar artık...
  • ben hammerine serverindeyim oyun gayet zevkli ama tabiki diğer oyunlar gibi cıvıl cıvıl olmadıgı icin sizi bi sıkkınlık kabluyor karamsarlık :D bu da oyunun temasından dolayı keşke bi kaç kişi daha olsa anlaşacak bişeyler yapcak oyun dahada zevkli olur ben de yeni başladım 18levelim
  • Denesemmi denemesemmi kararsızım.
  • Ya beyler ben başladım oyuna da çok az kişi var sanki oyunda koca kalede toplasan 5 kişi yok l ile başlayan serverde oynuyorum acaba yeni başladığımdan mı böyle.

OLmassa ROHAN LA devam edecem...
  • Bence rohan bundan dandik bunuda yeni indiryorum... denicem aktif oyuncu kalamamış galiba
  • Ben hammerine serverindayım ve aktifim ayrıca bu oyun bence harika bi oyun bazı arkadaşlar 60levelden sonra görevlerde sorun var diyorlar bence bu çözülmeyecek bi sorun deil. Oyunun tek kötü yanı yanlış ve para göz pazarlama düşüncesi item mall yanı ama oyunda gayet güzelde kasabiliyor belli bi levelden sonra premium alınır o kadarda sorun etmiyorum. Ayrıca canavarlarla savaş esnasında gayet göze hoş gelen hareketler var mesala vururken charın eğilmesi vs. acıkcası zevkli bi oyun keşke daha cok online türk oyuncu olsada guild kursak beraber.
  • dostum biz oıynıcak 4 kişiyiz zaten Acilen 1 mmorpg lasım onuda bulduk galiba daha patchleri çekioz xD

RF online indirdikk Kapanıomuş
    Deco Online indirdik Antivirüs programları rahat bırakmadı (Genetik Trojan varmıymış neymiş)
    Sonra Sci Fi tarzı arıoduk Horror tarzı diyince bi ilgç geldi sonra bi baktık güzele benzio biz dedik bunu oynaroız işallah bi problem çıkmaz bun
  • quote:

Orjinalden alıntı: turumaji

dostum biz oıynıcak 4 kişiyiz zaten Acilen 1 mmorpg lasım onuda bulduk galiba daha patchleri çekioz xD

RF online indirdikk Kapanıomuş
    Deco Online indirdik Antivirüs programları rahat bırakmadı (Genetik Trojan varmıymış neymiş)
    Sonra Sci Fi tarzı arıoduk Horror tarzı diyince bi ilgç geldi sonra bi baktık güzele benzio biz dedik bunu oynaroız işallah bi problem çıkmaz bun

bunda sorun kurulumda cıkıyo ilk olarak setubunu mmositeden indirmenizi tavsiye ederim diğer yerlerden indirdigimde sorun cıkarttı rardan cıkarırken. bide pathc yaparken sorun oluyo ama manual patchle hallediliyor. oyunda ilk başlarda biraz sıkılabilirsiniz türünün ilk örneği olduğu icin bide diğer oyunlar gibi değil korku temalı olduğu için biraz insanı karamsar yapıyor ama güzel oyun level aldıcka dahada güzel oluyor :)

• HAha galiba graif kartım kaldırmadı

Manual patch nerden bulabilrim,?
  • yeni başlayacak olanlara sunu soyliyim ilk 2 map i atlatın gerisi geliyo...
  • Yeni uptade geldi yeni dungeunlar 60level sonrası yeni görevler ve yeni raid bossları ayrıntılı bilgi isteyenler sitesinden bakabilir. Bu arada hammerine serverinde oynayan aktif oyuncular varmı acaba?
  • beyler en son CB de oynadım şimdi gene oynuyucamda o zaman 2 GB di şimdi olmuş 2 bucuk GB part part indirebilcemiz bi yer var mı kotalıyım ankarada DVD ye atıp verebilcek birisi varsada olur.
  • Aradaslar ben ara vermiştim ve tekrar baslamayı düşünüyorum lakin oyunun son patch larını yapamıyorum.. Sysytem bişiler bişiler hata veriyor tam patch sonlanmak üzereyken.Bende patch 120'ye kadar olan dosyalar var 126 ya kadar olanları manuel indirebileceğim bi yer varmı?..Şimdiden tesekkür ettim...Bu arada dosya tutma sistemiyle ölçtüm biçtim yeni patch geldimi haberimde yok eğer varsa full patch's pls..
  • arklar help yardım plzz ...siteye üye olma sebebim bu konu diebilirm yardıma ihtiyacım war bn oyunu önce requiemin sitesnden indrdm rarlı dosyayı çıkarırken hata werdi sildim onu gamershellden bidaha indrdm onu sorunsuz çıkarttım kurdum buraya kadar herşey güzel...ama launcher patchleri indrmeye başladı soora biyerde hata werdi..bnde manuel olarak bi denedim 92den 96ya kadar buldm yaptm oldu başlattm bidaha yine hata werdi SYSTEM\requiem.exe de hata werio..we 120ye kadar patch war elmde yapıorm manuel yapıorm soora launcherı açıorm yine aynı hatayı werio soora bnm oyunn içine attıım patcher de kayboluo 96ya dönüoo...bu konuda bilgisi olanlar lütfen bi cewap bekliorm...

• hehehhe çözdm sorunumu sildm komple tekrar yükledm patcleri kendi indrdi launcher bu sefer hata wermedi...bnm gbi yenilere bi ipucu wereebilirm bn gbi uuraşmayın yapacağınız tek şey oyunu kurduktan sonra direk masaüstündeki simgeye tıklamayın oyunun kurulu olduğu dosyaya gidin orda "UPDATERUSA" bu launcherı deneyin sorun çıkarmıyoomasaüstündekine tıklarsanz patchleri indirrken sorun çıkıo hata falam werio.....
    şimdi karakterleri deniorm kararımı wernce burdaki aktif oyuncularla buluşmak isterm beraber kasarz eelenceli olur..ayrıca bi karakter rehberi ii olur bncede:D

• Bende oyunu bırakmış durumdayım nedeni ise pvp sistemi gercekten cok salakca bi sistem pvpde magic charlar yüzde90 kazaniyor kacarak skil atabiliyorlar ve melee charsanız kazanması gercekten zor. güzel oyun olabilirdi ama gercekten bi hayal kırıklığı oldu benim icin. neyse oynayanlara kolay gelsi

EDİT: pvpde son kozlarımı oynuyorum şimdilik devam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 28 Kasım 2008; 15:29:30 >
  • Ben ilk çiıldıgında girip oynadım ve bıraktım..Bırakmaklada iyi etmişim, arkadaşların yazdığı gibi sorunları yaşamak gerçekten sıkıyor insanı. :)
  • Arkadaşlar merhaba. Bu oyuna başlamayı düşünüyorum. Kimisi çok güzel kimisi berbat bir oyun diyor ve oyuncu sayısının azlığından yakınıyorlar. Başlamadan önce sizin fikirlerinizi almak istedim. Bir de sistem özelliklerim: 1.8ghz, 533Mhz, 2Mb L2 cache 512 Ram, ekrankartından problem çıkacağını sanmıyorum. Bu sistem ile en düşük ayarlarda Requiem'i oynayabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Falkaet_

Arkadaşlar merhaba. Bu oyuna başlamayı düşünüyorum. Kimisi çok güzel kimisi berbat bir oyun diyor ve oyuncu sayısının azlığından yakınıyorlar. Başlamadan önce sizin fikirlerinizi almak istedim. Bir de sistem özelliklerim: 1.8ghz, 533Mhz, 2Mb L2 cache 512 Ram, ekrankartından problem çıkacağını sanmıyorum. Bu sistem ile en düşük ayarlarda Requiem'i oynayabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

ramin belki sorun cıkarabilir takılmalar yasarsın ama dediğin gibi düsük ayarlarda oynayabilirsin rahatca. ayrıca yukarıda pvpnin kötü olduğunu yazmıstım ama biraz skillerle urasınca pvpde claslar arası denge sağlanabiliyor biraz uraşmak gerek. Şunuda belirteyim pvp okadar cafcaflı renkli değil bi cabal bi wow gibi degil yani.

• Oyunlarda grafiklere pek önem veren birisi değilim. Benim için online kişi sayısı önemli. Yani başkalarıyla sohbet filan edeyim istiyorum. Ortalama online kişi sayısı kaçtır? Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.