Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: byalfa

Oyun garafikleri berbat ve ötesi 2 gb idnirdim o kadar .... İndirmeyin beyler hiç tavsiye etmem :S

İndirdikten sonra kaç saat oturdun oynadın.
  • Oyunun grafikleri süper hangi bedava oyunda bu kadar güzel grafikler var.Tabii grafikleri düşükte oynadıysan değişir...
  • Oyunun kendi sitesinden çok yavaş indiriyorum , acaba alternatif indirme linki bilen varmı ?
  • http://www.gamershell.com/download_25850.shtml durdurmaya izin vermiyor ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

bende bi kac ss koyayim

isde guzel bir manzara

gel gel sag yap gel

ben bossu keserken

isde simdilik bu kadar daha sonra elimden geldigi kadar eklemeye caliscam

BEn şuan 3. serveda oynuorum H ile başlayanda abi bende grafikler bu kadar iyi diel ayarların neler yazarsan süper olur

• quote:

Orjinalden alıntı: UREUREURE

arkadaslar ben 10 lvl oldum kurt desertteyim cresentte deil ya bi gorev var onun yuzunden 1.job gorevını yapamıom.

Desert Ant Larva Hunt-Ant HiLL-0/3

bu iste nerde ne zaman cıkıyor aradım taradım yok haritadada ant hill die bisi yok

Şuan bi cvp verin bene bulamadım ya :D 13 lv olduk o görev hala duruo :D
  • Teşekkürler link için , şimdi indirdim birazdan deniycem bakalım nasıl oyunmuş.
  • Ben valdes server ındayım usta HELLFIREX lvl 30...Eger beyenirsen oyunu eklebeni...
  • quote:

Orjinalden alıntı: byalfa

quote:

Orjinalden alıntı: UREUREURE

arkadaslar ben 10 lvl oldum kurt desertteyim cresentte deil ya bi gorev var onun yuzunden 1.job gorevını yapamıom.

Desert Ant Larva Hunt-Ant HiLL-0/3

bu iste nerde ne zaman cıkıyor aradım taradım yok haritadada ant hill die bisi yok

Şuan bi cvp verin bene bulamadım ya :D 13 lv olduk o görev hala duruo :D

Görev sand hell de yapılıyor.. Kum tepecikleri var onlara tıkladığın zaman çıkan karıncayı kesceksin..

http://img135.imageshack.us/img135/2609/asdapj1.jpg

• Benimde bi sorum vardı mesela dna ya lvl 1 birsey alıyoruz diyelim bu nasıl lvl2 oluyor kendiligindenmi yoksa biz biryedenmi alıyoruz...
  • Lvl2 DNA larıda npcden alıyoruz sanırım.
  • Ben bir türlü alamadım gene aynı bayandanmı acaba...
  • Emekli olduğum için charlarımı satmak istioyorum ilginen beyler ;
    tek hesap ..

Valdes te
    lvl 52 Commender < amplio gordium set > MC MS lab takıları
    lvl 24 rouge < cry set >
    lvl 14 templar bunu saymıyorum ama en azından 14
    lvl 25 hunter < khrentium > var şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5oYTL -- 1 Kasım 2008; 13:58:38 >
  • Arkadaslar hala oyunu oynayan aktif oyuncu varmı forumdan ve aktif bi guild varmı bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
  • aynen bide hangi serverdasınız onuda yazın ona göre girelim
  • Meraba ya bende bu oyunu bi hevesle indirdim 13 e kadar kastım da hala oynamak istiorum fakat oyun çok karışık geldi acayip fazla skill..benim kafamda bi soru oluştu bu skillerin büyük ihtimalle yarısından fazlasını açamıcaz gibi geldi skill konusunda bilgili arkadaşalr yardımcı olursa sevinirim...

birde kaç kişi oynuo acaba çok sıkıldım oyuna başladığımdan beri kimse yok türkden vazgeçtim yabancı bile çok az ...
  • Ben valdes server ındayım biraz geç saatlerde oynasamda giriyorum HELLFIREX diye kaydet.Birde bu oyunda bence fazla skill yok hepsini lvl de bırakırsan alabilirsin..
  • Arkadaşlar skill ve karakter puanı ile ilgili türkçe guide varmı her karakter için.

Şimdi oyuna yeni başlicam bunları dağıtırken kafamda soru işareti oluşsun istemiyorum.

Torrentten çekiyorum %45 şimdilik.

İlk OB ye geçtiği zaman çok az deneme fırsatım olmuştu ama nedense fazla bir zevk alamamıştım ama şimdi tekrar yükliyip kurasım geldi.

büyücü ile başlamak istiyorum oyuna nasıl büyücüler arkadaşlar?

Bide en kolay kasılan karakter hangisi?
  • insan büyücüsü güzel ve kolay kasıyor bence...
  • Peki itemler felan hep aynı olsa en güçlü karakter hangisi olur?

Mesala şöyle bir şey pvp de en güçlü karakter ne?

Canavarlara karşı en güçlü karakter ne?
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.