arkadaslar normal sitesinden indiriyorum mmorgden bulamadim malesef umarim hata vermez
beyler hangi irk seceyim sizce ne ozellikleri var ? (daha yukleniyor oyun)
oyun bitti ve pachlerde bitmek uzere girecem sonunda
arkadaslar oyunda eksik bisi var mouse hareket etmiyor oyuna girince id pass yazinca geciyorum ama
hadi arkadaslar up up eksiklik var ama ne ???
fare (mouse) ortada ekranin ve gozukmuyor ama gidiyor bir tusun uzerine gelince
adamin vucududa gozukmuyor
Arkadaşlar Patchleri Manuel olarak çektim. Patches Klasörüne attım. Fakat şimdide Updater'dan Data.VDK dosyasını çekmeye çalışıyo fakat hata alıyorum. Ne yapmalıyım ?? Acil Yardım Ederseniz Sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: lewreq
Arkadaşlar Patchleri Manuel olarak çektim. Patches Klasörüne attım. Fakat şimdide Updater'dan Data.VDK dosyasını çekmeye çalışıyo fakat hata alıyorum. Ne yapmalıyım ?? Acil Yardım Ederseniz Sevinirim.
nerden yukledin manuel olarak soyleyebilirmisin acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: BLoodRunsC0LD
quote:
Orjinalden alıntı: lewreq
nerden yukledin manuel olarak soyleyebilirmisin acaba ?
playrequiem.com'dan forum bölümde Technical Support gibi bi bölüm var. En başta Manuel Patching bölümü var ordan indirdim.
yine ayni sorun var bende :S mouse hareket etmyor oyunda olunca
Patchları hataya mağruz kalarak tamamlayamayan arkadaslar sabırla ve ilk seferki azimle denemeye devam etsinler.. Bozuk lan bu oyun
yenimi fark ettin taaa 1. sayfada diyorlardi
Oyun dünzün calışıyor bende ama OB dan sonra oynayasım gelmiyor oyunu.34 de silmişlerdi char ımı...
Hala düzelmedi mi bu ya? Player kaldığına inanamıyorum, çile resmen.
hammerine ' de ki shamanım la oynamaya devam ediyorum . nick ' im ultragamer . (26 lvl ) türk arkadaşlar pm atarlarsa guild fln kurarız .
Ya Bende OYnucamda Oynuyamıorum Patchte Hata Verio Benim PC den Kaynaklanan bişi galiba Ne Yapabilirim Sizce
bende oynayacagimda mouse oyund donuyor nedense
bende hiç sorun yok valla , lag 0 ' a yakın , oyuna ara vermiştim biraz devam ediyorum şimdi . isteyenler burdan veya oyundan pm atsın . türk guildi kurarız .