Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: arda29

quote:

Orjinalden alıntı: _GeWeZe_

CPU 인텔 Pentium 4 2.0 GHz 이상
    RAM 512 MB 이상 1 GB 이상
    VGA Geforce FX 5600 이상 Geforce 6600 이상

bunları bulabildim:D

aynen böyleyse çok sinirlenecem çünki benimki fx5500

grafikleri azalt biraz sorun cikarmaz takıl sen ben 256 ramle neler yapıodm eskiden (artik ayiptir solemesi 4gb dır kendileri )
    gforce 2fx di bide :D

• Arkadaşlar rpr nasıl yptırabilirim yardım plsss.
  • 50 üzeri levellerde sıkıcı değil ama kasmak zor. mutlaka parti lazım. 55 üzeri bosslar var. 55 de ruinhorna gidiliyor. 58 de (yanılmıyorsam) briskaya gidiliyor. güzel eşyalar düşüyor set tamamlamak için kasıyorsunuz. 60 levelden sonra artık level almanın yanında ekipmanı sağlamlaştırmakla geçer. oyunda az oyuncu olduğundan biraz sıkıcı olabiliyor. parti toplamak filan zor oluyor. tabi herşey guilde bakıyor. guild iyi organize olabiliyorsa, kalabalıksa guildden boss kesmek için alliance parti bile çıkabiliyor.

oyuncular çoğaldıkça oyun güzelleşmeye başladı. o yüzden gelin oyunu kalabalıklaştırın. solo kasmak izteyenler oyunda sıkılabilir. oyunun geneli grup olarak oynamaya ayarlanmış durumda.

hepinizi bekliyoruz. battleground için adam lazım. hadi gelin!
  • ya ben başlamayı düşünüyorumda bişi sorcam bu oyun beleş mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aMBaRGo

ya ben başlamayı düşünüyorumda bişi sorcam bu oyun beleş mi

evet free to play. bazı eşyalar oyun sitesinden satılan puanlar ile alınabilmekte. birde premium hesabı olayı var. premium hesabı alırsan kazandığın exp ve yaratıklardan düşen para miktarı artıyor. ama oyunu oynamak için para ödemeye gerek yok.
  • buna sevindim ama nede görüyim oyun 2.5 gb ya:S
    ben kotalı net kullanıyorum bunu indiremem ya off:S
  • yha beyler ben de oyunu ilk indirdiğimde çalıştıramamıştım ,. ama sonra forumda gördüğüm diğer yerleri denedim olmuştu ,., ozmndan beri oynarım hiç de hata felam olmadı gzl gzl updateini de yapar ,., valla oyüzden yeni başlıcaklara önceki konuları kurcalamalarını önerecem çünkü gerçekten nerden indirdiğimi hatırlamıorm ^_^ bu arada oyunda 52 lvl im baymıştı ama oyunu düzelttiler artık eskisi gibi deil yeni ırk da geldi ,., eski bloodculara duyrulur tarkandan geri dön ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aMBaRGo

buna sevindim ama nede görüyim oyun 2.5 gb ya:S
    ben kotalı net kullanıyorum bunu indiremem ya off:S

inidirmiş yada indirecek arkadaşın varsa ondan edinebilirsin. indireceksen torrent kullan diğer sitelerden inenler bazen crc hatası verebiliyor. sıkıştırılmış dosyalarda hele büyük ebatlılarda çok karşılaştığım bir durumdur bu. torrentte hata takibi daha iyi olduğundan bozuk parçaları torrent programı kendi kendine düzeltebildiğinden daha iyi.

bide şöyle yapabilirsin;
    torren ile bir kısmını indir. sonra indirdiğin kısmı başka arkadaşına götür onun bilgisayarına kopyala ve oda torrent ile indirmeye devam eder. arkadaşın ile kotayı paylaşmış olursun.

yada en muhtemel yol indirip ay sonuna kadar internetten fazla download yapmamaya çalışacaksın.

• güzel çalışma ma bence güzel bir oyun değil tabi oynıyanlar daha ii bilir
  • .. yaaa beyler bu oyunda hiç Türk yokmu lvl 33 oldum daha kimseye mrb slm a.s a.q diyemedim .. burda yazan isimlerde bırakmıs heralde oyunu onlarda yok piyasada neyse ...nick ThePaw server Valdes ...bi noktada bulusalım artık saygılar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucell81 -- 15 Eylül 2008; 12:04:04 >
  • Bencede artık bi ara forumca toplanalım sıkıcı olmaya baslıyor...
  • bir guild kurmayı düşünüyorum ama Türk oyuncular az olduğundan muhtemelen international olur. beni akşamları valdes serverinde Dearc nicki ile bulabilirsiniz. yardımcı olmaya çalışırım. bu arada level 62 yim.
  • lanet olsun ıkı sefer ındırdım ıkısındede zıplı dosyanın ıcındekı data2 ve data3 dosyaları bozuk hatasını aldım yahu bu nasıl olur dusunun 2.6 gb ıkı sefer ındırdım 5,2gb yuhh aRTIK BUYRUN 3. SEFER INDIRIYORUM YINE AYNI HATAYI VERIRSE ICINE EDERIM BOLE OYUNUN ARTIIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

lanet olsun ıkı sefer ındırdım ıkısındede zıplı dosyanın ıcındekı data2 ve data3 dosyaları bozuk hatasını aldım yahu bu nasıl olur dusunun 2.6 gb ıkı sefer ındırdım 5,2gb yuhh aRTIK BUYRUN 3. SEFER INDIRIYORUM YINE AYNI HATAYI VERIRSE ICINE EDERIM BOLE OYUNUN ARTIIK

torrent ile indir

indirdiğin dosyayıda torrentin indirdiği kısma koy ve bozuk kısımları onarsın

büyük boyutlu ziplar doğrudan indirme yapınca genel olarak bozuluyor. daha hızlı bir bağlantın olsaydı problem olmazdı. ama malum ttnet in sağladığı bağlantı ancak bu kadar.
  • lanet olsun 3. defa ve yıne crc hatası ulan bugune kadar bole bıseyle karsılasmadım bu nedır yahu delı ettı benı torrent demıssın dostum dur onuda denıyım ama emın ol ındırmeden sogudum oyundan bu nedır yahu 2,6*3=7,2gb 1 gunde ındırdıgım ve baydı artık allahtan kotasız 2048 kullanıyorum kotalı oyunculara allah sabır versın ne dıyım
  • 52 lwl templar satılıktır duyrulur
  • Arkadaşla oyuna geri döndük.Bilmiyorum beni hatırlayan varmı, ob açıldığı zaman oynuyordum, sonra premium için wipe yapıldığı zaman bırakmıştım.. Pek birşey değişmemiş, yeni bir ırk var sanırım. Çoğu kişi 50 lv den sonra oyunun hiç bir zevk vermediğini söylüyor ? Doğru mudur ? Ayrıca, hiçbir sorun yaşamadan indirdim kurdum. Torrent en iyisi.. Birde birşey sormak istiyorum hammerine de başladık pk serveri olarak geçiyor pk için bazı bölgeler mi var ? Hani K.o daki gibi falan ?
  • arkadaslar manual patch nasıl yapılıyor. patches klosörüne atıyorum patchleri oyuna giriyor fakat ıd bölümünde "client doesnt match" gibi bi hata cıkıyor.sorun nerde acaba yardım ederseniz sevinirim
  • http://img360.imageshack.us/my.php?image=xxxvp8.png

bu hata ne? nasıl gideririz? ltfen yardım
  • arkadaslar ben 10 lvl oldum kurt desertteyim cresentte deil ya bi gorev var onun yuzunden 1.job gorevını yapamıom.

Desert Ant Larva Hunt-Ant HiLL-0/3

bu iste nerde ne zaman cıkıyor aradım taradım yok haritadada ant hill die bisi yok
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.