Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temperion Skill Master'dan skill satın alıcaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: floo

Temperion Skill Master'dan skill satın alıcaksın.

oraya gitmiştim fakat sıfırlama gibibirşeylr hatırlıyorum :S
  • Kaç levelsin sen? 10 level görevini yapmışsan skill satın alabilirsin. Yok skill sıfırlatmadan bahsediyorsan 5 dolara satılıyor cash shopta.
  • yok onları az çok biliyorum da bu görevler nasıl oluyo onları pek anlayamadım daha mesela 7 lwlde bi golem göre aldım hala o duruyo :S
  • Bir tane golem görevi hatırlıyorum fakat farklı bir yaratıktan çıkıyordu 7 levelde olmayabilir belki ama öyle bir şey vardı. 10 level yani class görevin yerdeki cristallere tıklıycaksın pembe olanlarına. Turuncular falan değil. Kalenin etrafındalar...
  • heh o ilk görev demi sabahtan beri onla uğraşıyom yaa :S
  • ya ben bu job gorevlerini turba da ve crensets de yaptım 7 taneyi ama hala job almak icin tıkladıgımda first job quest complete diyor bunun yolu nedir ya veya bu job gorevlerini neden ogrenebilirim eksik falan ı var diye??? yardm edin bi 14 lwl oldum hala job yok
  • ya bak ben o ilk görevi yaptım kurt desert te mapı aç orada hero statues die bişe var kurt kalesinin hemen altında oraya git yerlerde mor bi kristal var orada ona tıkla bi canavar çıkacak onu öldür ve kintaya git o kadar (not: görevi sil kurt desert ten al )
  • bu arada valdes te kruxena oynuyorum rogueyim ll şimdilik 11 :D ama daha bu gün açtım biraz insaf :D:D

nick:Get0fFentis
    server:valdes
    ırk:kruxena
    class:rogue
    lvl:11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posesör -- 7 Ağustos 2008; 4:15:21 >
  • Oyundaki dengesizlikler düzelse oynanabilir bir oyun ama hala dungeonların çoğu kapalı itemlerde adaletsizlik var 62 levelde 46 setinden daha iyi bir set yok itemlerin artısı çok az çıplak da döğüşsen aynı gibi. 60 dan sonra knight a dönüyor oyun resmen kasması zor. Hala battle kapalı. Bla bla bla Artıları ise grafikleri oynanası dungeonlar çoğalsa güzel action oluyo ve son olarak kıyafetler kesinlikle düzeltilmeli defance sadece levele karaktere bağlı değişiyor shiel block hariç bu düzeltilmeli çıplak döğüşmek hoş değil ki çıplak da itemlerle de aynı vuruyor moblar.
  • bişe sorucam arkadaşlar bu itemlere nasıl grade (+) basıyoruz ben bişeyler deniyim dedim silahı taşa çevirdim şimdi parada yok silahsız dolanıyom

• bi cvp yazın yaaa
  • uzun bi aradan sonra oyun bulamadığım için tekrar dönmeye karar verdim buna
    ama herhalde yine herşey dengesiz class lar fln? kıyafetler ?

hala aynımı bi düzelme oldumu dönsem mi karar veremiyorum.
    biraz açıklık getiri nbelki gelirim.
  • Hale bakın oyun 2. sayfalara dusmus nerdeyse 2 hafta once yazılmıs en son msj.

Neyse ben guzel bi haber vereyim yeniden denemek isteyenler icn,oyuna yeni bir race ekleniyor Melee gun kullanan hybrid bir race oldugu soyleniyor.Xenao adında ve bu race teknology yi kullanıcak sanırım.Videosunda koca bir silah atesliyordu pek fazla arastırmadım hemen gordum video izledim yazayım dedim once kore versionunda cıkıcakta olabilir ya da global ede 28 agustosta eklenicek suan test ediliyormus.DAha fazla bilgisi olan buraya yazar. BEn uplamıs oldum konuyu her nekadar free adı altında premiumların egemenliginde bir oyun olsada free oynanabilen oyunlar arasında en iyisidir bence...

videosu :

http://video.mmosite.com/display.php?vid=7939&gid=442

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 22 Ağustos 2008; 15:01:51 >

• video çok güzelmiş yeni bir ırk eklenmesi oyuna yeni bir soluk katıcak
  • öncelikle herkese selamlar...
    Oyunu şu an 3, kez indirme çabasındayım.. mmos'dan indiriyorum bu kez arkadaşın önerisiynen. İnsallah sorunsuz inecek ve bende aranza katıl şeysine nail olucam.. Abi bi yandan da tırısyorum bilginize ... acabalar !! biriniz içimi rahatlatsa çalısır dese cabuk iner dese super olur,,
  • Calısır.

Durdurmassan fazla nete yuklenmessen tek seferde indirirsen pek bi sorun cıkmaz...
  • pc nin 10m yakınında sinek ucurtmam yeter ki çalıssın. Levelda tanıtımını okuduum günden beri ızdıraptaydım.. Şimdiden hoşbulduk arkadaşlar
  • Başlamayı düşünen varsa 60 lvl berserker var..pm den ulaşabilirler..fiyatta anlaşırız
  • 62 Shaman var fiyatı çok ucus pm
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.