Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende mmosteden indirdim dun gece calıstı herkeze diyorum mmositediki calısıo ordaki
  • pekı ordakı lınk ındırmeye devam edebılıyomu pc yı kapatıp acınca bazı ındırme sıtelerınde malesef bole bırsey yok flashgetle ındırsen bıle pc yı kapatıp acınca baglanamayıyor bidaa.Bide tam link verirseniz çok sevinirim

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 28 Temmuz 2008; 17:36:03 >
  • PFFFF Flashget Kullanmayın İDM Kullanın En iyisi Sorunsuz Çekio
  • arkadslar oyun sonunda fileplanetten sorunsuz indi ve sorunsuz kurdum.Updatelerini de yaptım ama starta basınca aşagıdakı hataları veriyor lutfen bir bakın artık deliricem ya ben hayatımda bu kadar sorunlu ve dertli oyun gormedım.Her seferın umıtlenıyorum ha oynıcam ha oynıcam her seferınde bır soru ncıkartıyor ya bune ya Artık kafayı yıııceeemmm

• www.mmosite.com dan download da tıkla (üye ol ilk basta bedava uyelik) ordan requiem yaz cıkıo requiem diye tıkla fre member download a bas yukle ben flash getle indirdim inernetide kapatıp actım yuklrken devam etti ve gayet hızlı indi 4 saat te fln 3.30 saatte o sorun neden kaynaklanıyor bilimiyorum ama oyun biraz karısık soyliyim yuksek seviye ingilizc istiyora benzettim ben cunku gorevleri anlamakta biraz zorlandım ama zevkli yaratıkların parcalanması kan fektleri yaratık olunce bir parcasının kopması ve yaratıgın yerde debelenmesi bana cok hos gozuktu iyi oyun ;)
  • artık geri döndüm buralardayım benden kurtuluşunuz yok 7/24 online time :D:D
  • ayıptır sorması sen kimsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: siber_batu

ayıptır sorması sen kimsin

mauahahah koptum ya hakketten ben senı hıc hatırlamıyorum

• arkadaslar oyunu dowland managerle sorunsuz indirdim.
    Winrarlar da sorunsuz çıkartıp kurdum tüm patchleri yükledi .
    ama lancher start diyorum lancher kayboluyor başka bir şey çıkmıyor hiç bir hata vermiyor ama oyunda açılmı deli olcam yardım HELP HELP HELP
  • indiriyorum bakalım sorun çıkcak mı
  • Halen bu bozuk oyunu oynayan varmı ?
  • sana gore oyle olabilir ama ben oynuyorum hem boyle gereksiz sekilde niye post kasıyorsun???
  • quote:

Orjinalden alıntı: siber_batu

sana gore oyle olabilir ama ben oynuyorum hem boyle gereksiz sekilde niye post kasıyorsun???

POst kasmıyorum, zaten kasmamada gereK yok. Bir zamanlar bende oynuyordum, 4-5 sayfa geriye bakarsan beni görebilirsin. Oyuna bozuk dedim çünkü ben dahil bütün arkadaşlarım sorunlarla karşılaştılar, oyuna girene kadar canımız çıktı. Sonra kastık kastık 30 lv falan olduk. Charlar gene silindi ve premium getirildi. O gündür oynamam..
  • quest yerlerini gösteren bi site varmı bildiğiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hydrogenfla

quest yerlerini gösteren bi site varmı bildiğiniz?

http://requiem-wiki.org/wiki/Quests
    Bir çok eksik var ama görev listesi olarak kullanılabilir.

http://www.rockiem.com/forum/index.php?topic=41.msg277#new
    İngilizcesi yetersiz olan arkadaşlar için görevlerin nasıl anlaşılacağına dair bir anlatım.

http://www.rockiem.com/requiemmap
    Bu haritada yaratıkların, npclerin ve görev eşyalarının yerlerini kontrol edebilirsiniz.

http://www.rockiem.com/forum/index.php?topic=28.0
    Haritadaki eksik gördüğünüz şeylerin haritaya dahil olmasını istiyorsanız buraya yazabilirsiniz.

Kolay gelsin...

• www.requiem-wiki.org ta var questler . bu arada oyunun neresi bozuk ? gayet güzel ama ilerde lwl atlamak için bi sebebinin olmadığından oyun sıkıyo pvp için bi map fln gelirse gayet zevkli olucak
  • kusura bakmayın ama oyun basbaya bozuk kac tane sorunla karsılastım bırincisi oyunu kendı sıtesınden ındırmeme ragmen bıle ıcınden bozuk rar lı dosyalar cıktı.2.cisi oyunu ındırdım bu sefer oyuna gırınce faıl to create user adındakı hatayı aldım daha sonra hackshıeld hatası aldım (pc de kı calısan herseyı kapamama ragmen)ve hala o hataları duzeltemedım neymıs efendım klavyenız logıtech olmıcakmıs mıcrosoft olcakmıs benım klavyem ya da mouse um senı ılgılendırır mı kardesım dogru duzgun oyun yapın oyunu 5 pcde yukledı m 1 tanesı sorunsuz calıstırdı bılgınıze 2 pc zaten hep ınternet coonectıon faıled sorunlarını verıyor zaten hıc bır soruna cozum bulamamıslarkı kardesım oyunun forumunda dunku update ıle duzelır sandım yıne duzelmedı.

EDİT:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 2 Ağustos 2008; 19:28:53 >

• Arkadaki ilk 20 sayfayı okudumda bazı şeyleri abartmışsınız gibi geldi. OB de çarların slinmesi normal olmayabilir ama zaten oyunun OB si uzun tutulmamış ve ben çarları kasti olarak sildiklerini sanmıyorum (premum satılsın vs. amacıyla) yada şöyle diyeyim çarlar silindiğinde oyuncu kaybedeceklerinin farkında olamayacak kadar düşüncesiz değildir onlarda pekala sizin kadar bilincidedirler bunların ama tabiki insanı sinir eden bir durum bu. Premium olayıda zaten bütün f2p oyunlarında olan birşey . Bu gün silkroad gibi wow danda fazla oyuncuya sahip bir oyun bile bu premium sistemini kullanıyor ki requiemin premiumu ona göre bayağı bir insaflı bana sorarsanız.
  • ya ben KRUXENA oynuyorum valdeste nickşm Get0fFentis ama takıldıım bi yer var bu skil olayı nası oluyoo ben bitek atack flan basıp town çekiyom bide npcler nerde item alabilmek için özellikle armor ve weapon

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.