Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Raptor kardeş bana hangi lwl de hangi skilleri almam gerektiğini yazar mısın warrior için ? Bide guildinize giricem ama hiç on olmiosun.
  • Ben sana sadece önemli olan yani 5 lvl yapman gereken skilleri söyliyim...
    Charge
    Fighting Will
    Final Wrath
    Lethal Death Blow
    Physical Blessing
    Shackle
    Skull Crasher
    Slayer
    Soul Of Berserker
    Two Handed Weapon Mastery
    Wrath Awakening

Pasif Skill ve Buffların Strenghed DNA larını alırsan iyi olur..
    Soul Of Berserker çok ilerde açılacak..ben ilerde skill sıfırlatırım dersen o açılana kadar courage i 5 lvl yapıp dna sını alabilirsin..hızlı kasmana faydası olacaktır.soul of berserker açılınca courage in bi etkisi kalmıyo..onu bastıgında courage i siliyor yani..
  • Saol raptor. Oyun hakkında çok bilgili deilim dün Lixa ile fln tanıştık oyunda biraz konuıştuk eğer msn yada xfire varsa verirsen sevinirim. Soracaklarım var. Bide ben patch yapamıyorum %50 de hata veriyor sorun bendemi serverdamı ?
  • oyunun kurulu oldugu dizini ac Patchs klasöründe bekle o hatayı vermede dosya kontrol edicek %50 ye yakın o sırada patchsdeki dosyaları al baska yere at sonra launcheri kapat geri patch klasörüne o dosyaları at oyunu ac accık karısık oldu ama en kısa bu sekilde anlarsın ins
  •  Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

Çok hırçın benim Rex Rex otur olum
  • Meyleer yhaa 2 hafta ara virdim diye clandan mı attınız beni ??
  • Bıraktığını düşünerek yaptık bazıları bıraktı gelmek istersen pm at.
  • Binek hayırlı olsun.
  • bineği nasıl alıyorduk ? bu arada bi rogue yokmu yüksek lvl şu skilleri ve dnaları bi yazsa. çok şey mi istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: oskitz

bineği nasıl alıyorduk ? bu arada bi rogue yokmu yüksek lvl şu skilleri ve dnaları bi yazsa. çok şey mi istiyorum

30 lvl de quest + 50k karşılığında ya da shoptan dolar karşılığında alabilirsin
  • 50k mı pot parası bulamıoz biz
  • yaw bir ALLAHIN kulu bana bi rogue ile ilgili bilgi versin yawwwwwwwwwww
  • ya ben starta basıorm sonra siyah bi ekran gelio ekrana ok gelio sonra hata gelio hata raporu gönder gönderme ondan sonrada soru isaretleri ile dolu bi cümle gelio
    sanki bise sölüo alttada evet hayır var ama ???? yazıo hep harf yok ne yapcam pls yarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emircem92 -- 17 Temmuz 2008; 2:15:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emircem92

ya ben starta basıorm sonra siyah bi ekran gelio ekrana ok gelio sonra hata gelio hata raporu gönder gönderme ondan sonrada soru isaretleri ile dolu bi cümle gelio
    sanki bise sölüo alttada evet hayır var ama ???? yazıo hep harf yok ne yapcam pls yarım

sistem özelliklerini falanda yaz istersen..ilk kez oluyor bu.yani daha önce kimsede böyle bi hata olmadı sanırım..clienttada hata olabilir tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emircem92

ya ben starta basıorm sonra siyah bi ekran gelio ekrana ok gelio sonra hata gelio hata raporu gönder gönderme ondan sonrada soru isaretleri ile dolu bi cümle gelio

oyunu kaldır makineyi resetle oyunu tekrar kur. makineyi resetlemeden kurunca hatalar düzelmiyor.
    client ya da kurulumda ise hata bu şekilde düzelecektir.
  • saolun denicem önerilerinizi bu arada baktım özelliklerim yetio ama...belki ekran kartından olabilir
  • uzun bi aradan sonra ben tekrardan basliyorum
  • bisi merak ediyorum ion mineye giriste lwl sınırı varmı acaba ?

Ben pvp serverda oynuyorum..

20 lwl- ion mineye girdigimde 70 küsür vurdugunda canının 10 da 1 i gitmeyen adamlar var nasıl istir üstelik bana da 100 dmgden asagı vurmuyorlar..
  • launcher ı acınca hangi siteye bağlanarak patchleri indirdiğini öğrenebilirmiyiz ?

patchleri manuel indirmem lazımda...
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.