Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • waaaay çok süper yakalamışsın kareyi..duvar kağıdım yapayım hemen :D
  • HEDEF SON BOSS
  • Yardım çağrısı karşısında ne yapacaını düşünen babacan tavırlı bir guild master...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloods Amazon

Yardım çağrısı karşısında ne yapacaını düşünen babacan tavırlı bir guild master...

gercekten cok düsünür bi hali var,icim parcalandı
  • Yardım gelmeden hiç bir guild elemanı arkadaşını terketmez...
    Bu oyunun sonuna kadar sürse de...
  • ya lvl 9 da job questini almak gerekiomuş lvl 10 oldum etrafta quest fln yok yapılabilecek bişey varmı yoksa bug mı bu ??
  • yeni patchlerle baya karısık job questi,tüm sehri gez eksik quest bırakma hala job atlamadıysan buga girmissindir zor bi ihtimal ama
  • beyler biri dna lar hakkında bi rehber hazırlayabilirmi. rogue yim ve skiller hakkında ve dna hakkında bilmediğim çok şey var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oskitz

beyler biri dna lar hakkında bi rehber hazırlayabilirmi. rogue yim ve skiller hakkında ve dna hakkında bilmediğim çok şey var.

buna en iyi cevabı oyun içindeki yüksek level roguelar verebilir..guildde 3 tane 40+ rogue var oyun içinden onlardan yardım alabilirsin..benim karakterim warrior oldugundan ne desem yalan olur şimdi
  • Oyun güzele benziyor. Başlamayı düşünüyorum. Türkiyeden lag oluyor mu çok ? Oyunda Reel Para mı geçio Emek mi ? ve hangi haritadasınız ?? Şimdiden saolun.
  • Amazon arkadasımızın buildi (50de Tempest oldu)
     Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!
  • Seopast oyun hakkında bir kaç sorum olucak müsaitsen msn verebilirmisn?
  • pm attım
  • Şans işte oyunu indirdim. rar dosyası CRC hatası verdi bu akşam yine indircem. Allahtan sınırsız internet var. İnş yarın aranızda olurum.
  • gelince msn gir tiwaly cözümü var
  • Çok saol sorun çözüldü Bu arada gerçekten premiumlulara çok ayrıcalık var mı ? Kafama takıldı şimdi...
  • iki çeşit pre var biri basic biri premium basicte expler % 20 diğerinde % 50 fazla gelio ve quest expleri % 30 fazla geliyo baya bi işine yarıyo yani
  • beyler yokmu rogue skill ve dna bilgisi olan. ben l ile başlayan serverdayım bu arada. yeni başlayacaklarada öneririm oyunu çok güzel millet. sadece boyutu yüksek..
  • Sonunda oyuna girdim. Valdes serverındayım ismim TheJacKPoT Blood klanından kimseye ulaşamdaım kime pm atsam oyunda deil dio :S
  • Yeni patch geldi ve yüklenmiyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiwaly -- 11 Temmuz 2008; 8:02:19 >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.