Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Compound: İtemlere + basmak ve bonus özelliklerini degistirmek icin uygulanırlar

İtem Compound NPC’si rondel haric diger tüm sehirlerde mevcuttur

Compound Npcsi
     Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

Compound Penceresi

-Compound yapılabilmesi icin silah,kıyafet ve takıların compoundable item olmaları gerekmektedir

-Her compound icin farklı scrollar gerekmekte(her lvl kıyafet icin farklı ,her lvl silah icin farklı),bu scrollar yaratıklardan düsebilir,eger savas puanınız varsa “field of contention reward” npcsinden alabilirsiniz veya auctiondanda satın alabilirsiniz…(bazı görevlerde scrollar vermekte)
    -Compound yaparken Reinforcement’daki gibi simple basic xeon lar gerekmekte bu xeonlar itemleri kırarak ortaya cıkar

(İtemleri Kırmak icin “İtem Reduction Blacksmith” Npc sindeki ilk slota itemi koyup OK basmak yeterlidir)

Kısa bir sekilde genel scrolları acıklamak gerekirse(anlasılması icin + olarak tanımlıyorum herhangi bir sekilde +1 +2 yazmıor, isimleri ve atackları degisiyor)

***Dikkat ! Scrolları alırken aynı lvl itemle aynı lvl scroll aldıgınıza dikkat edin!

Compoundable itemden;
    +1e Compound Xeon of ….
    +1 den +2 Fortis Compound Xeon of ….
    +2 den +3 Amplio Compound Xeon of ….
    +3 den +4 Melior Compound Xeon of ….
    +4 den +5 Ulterius Compound Xeon of ….
    +5 den +6 Potens Compound Xeon of...

Gercekteki upgrade artıslarıda asagıdaki gibidir;
    Fortis +5 lvl
    Amplio +10 lvl
    Melior +15 lvl
    Ulterius +20 lvl
    Potens +25 lvl olarak artar.örnegin 20 lvl silahını fortis yaparsanız +5 lvl daha yükselir ve 25 lvl atagı gelir

…. Bölümü itemin o lvl daki ismidir..Örnek vermek gerekirse 20 lvl leather armorları “Aegis“diye cloth armorlar “Poise” gecer …veya 20 lvl silahları “Acer” diye gecer…

-LvL 10 silahları > Dull
    -LvL 15 silahları > Fides
    -LvL 20 silahları > Acer
    -LvL 25 silahları > Keen
    -LvL 30 silahları > Accel
    -LvL 35 silahları > Storm
    -LvL 40 silahları > Vortex
    -LvL 45 silahları > Blaze
    -LvL 50 silahları > Thunder
    -LvL 55 silahları > Gusts
    ...olarak gecer

Eger buraya kadar tamamsak Upgrade basmaya baslayabiliriz…

-İtemimizi ilk slota yerlestiriyoruz..Karsımıza sagda 2 türlü compound sistemi geliyor…

1. Secenek yukarda anlattıgım üzere + basmak ve bu sekilde itemi bi üst kaliteye cıkartmak
    2. Secenek ise itemin bonus özelliklerini degistirmek

*** Dikkat! 2. secenekte ekranda yazan Bonus haric diger tüm bonuslar degisir) Yukardaki örnekte Accuracy 25 haric diger bonuslar degisecek
    -----------------------------------------------------------------
    İlk secenegi sectigimizi varsayarak devam ediyorum…
    Örnekte Basabilmek icin istedigi malzemeler

1:İtemimiz (zaten tamam olarak geliyor)
    2:Bastıgımız lvl itemin lvlındaki +0dan +1 e scrollumuz
    3:İtem kırarak cıkardıgımız Xeonlar
    4:Buraya hic birsey koymanız gerekmiyor

Success Probability:İtemin basarı oranı
    Process Fee:Ve sizden yaparken alacagı parayı yazıyor

-İtemleri temin ettikten sonra OK tusuna basarak itemin olmasını bekliyoruz :)

-İtemin bonus özellikleri belirli bir kurala göre degisiyor bazen düsüyor bazen artıyor belli bir kuralı yok sanırsam

Not: Her + basarken itemin Yanma ihtamali vardır..+0 dan +1 e bile!... item yandıgı taktirde basarken kullanılan tüm malzemeler yanar.

-----------------------------------------------------------------
    2.Secenegi sectigimizi düsünürsek (Damage olarak artma olmuyor yalnız bonus özellikler degisiyor)

1:İtemimiz (zaten tamam olarak geliyor)
    2:Revamp genelde görevlerle veriliyor (tam olarak neyden cıkıyor henüz cözemedim bilenler söylerse bi zahmet eklerim:)
    3:İtem kırarak cıkardıgımız Xeonlar
    4:Buraya hic birsey koymanız gerekmiyor

Success Probability: İtemin basarı oranı
    Process Fee:Ve sizden yaparken alacagı para

-Yine temin ettikten sonra OK tusuna basıyoruz…itemimiz oldugu taktirde >
    >>>

görüldügü üzere itemin Accuracy haric diger bonus özellikleri degismis bulunuyor

Elimden geldigince detaylı sekilde anlatmaya calıstım..Öyle umarımki bilmeyen bircok arkadasa rehber olur,hatalarım varsa affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seopast -- 1 Temmuz 2008; 21:14:53 >

• Daha ne olabilirdi ki seo gerçekten çok detaylı ve başarılı bi çalışma biraz baskılarıma ragmen olsa da ( ) 4x4lük bir çalışma tebrikler
  • Ah sen yokmusun sennn 9999 kere diyince yapmak zorunda kaldım
  • Lixa güzel anlatmışsın sağol bişey daha orda very high yazdığına pek bakmayın patlayabiliyo mesela lixanın dün patlattığı gibi
  •  Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

inanmayın yani yandı güzelim supernus stafım

• Bu oyunu oynayan yada oynucak arkadaslar preminium sahibi kisilere nasıl bir ayrıcalık tanındıgının farkındalarmı siz haftalarca 50 lwl 60 lwl yapmak icin ugrasıyorsunuz preminium sahibi bir kisi ise o lwl e 1 günde ulasabiliyor ..

Bende bu yüzden oyunu 24 lwl de (cok degil ama genede emek var) bıraktım ..

Zevk yapcaz diyosanız oynayın ama preminiumlu kisilerin 1 günde 60 lwl e kastıgını bile bile oynuyorsanız

ÖRN ; Oyun ilk acıldıgında tutki ilk serverda ki kisi sayısı 10000 iken simdi 3000 gibi komik bi rakama indi bunun nedenide preminiumun yarattıgı fark nedeniyle oyuncuların oyunu bırakması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 29 Haziran 2008; 13:58:35 >
  • Yaw o kadar resim çektirdik bakıyorum bakıyorum kimse eklemiyor resmi.Bari ben ekliyim :D
    Blood Guildi ve birkaç üyesi toplu resim :P ve oyundan birkaç güzel enstantane

• 1 günde 60 lvl olan premiumlu adam göremedim henüz ben
  • sonuca böle bi ayrıcalık var ..

• yaa of ben böle işin var yaa o kadar bekle bekle oyun açık olduğu zamanda bilgisayarın olmasın 10 numara valla yaaaa :S:S:S
  • 1 günde 60 level olduran premium paketi varsa hemen alalım o zaman yaw
  • öyle bir ayrıcalık her oyunda var adamlar oyunu salakmı bosuna belese yapsınlar? ne kadar emek harcanıyor oyunları yapmak icin hic düsündünmü?sen eger bu oyunda vakit geciriyor ve egleniyorsan adamların hak ettigi parayı vermen gerekir ve her oyundada böyledir...zaten hayattada eglenip vakit gecirdigin cogu sey icin para vermek zorundasın bide bu yönden düsün
  • Premium % exp artışı çok yüksek, Free' oyuncular süs niyetine etrafta gezmekten başka birşey yapamıyor mağlesef (köylü misali). Tamam iyi güzel' fakat sırf bu oyun için kredi kartı çıkartırmak nekadar mantıklı, başvuru formunu doldururken kendime bu soruyu sorup durdum...
  • Yeni Başlayanlar için Parnes quest haritası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptorTR -- 30 Haziran 2008; 1:36:04 >
  • off oynayın bananeki uyaranda kabahat
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

off oynayın bananeki uyaranda kabahat

Bizleri engin bilgilerinin ışığında aydınlattığın için teşekkürler
  • Arkadaşlar bu oyunda binek olayini nasil yapiyoruz hayrina biri soylerse cok menmun kalicam. Simdiden tesekkurler...

Bu arada Lintra server indayiz pek Türk yok sanirim Lintra da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odyseuss

Arkadaşlar bu oyunda binek olayini nasil yapiyoruz hayrina biri soylerse cok menmun kalicam. Simdiden tesekkurler...

Bu arada Lintra server indayiz pek Türk yok sanirim Lintra da...

Bineği 30 level olunca quest ve 50k karşıgılında alıyorsun.

Çogunlukla türkler valdes serverinde ve hemen hemen hepsi de Blood guildinde bekleriz
  • arkadaslar bu oyuna yeni basladım bana yardımcı oyunu oynayıp bana yardımcı olmak isteyen arkdaslar msn e eklesin oyun npcleri cok karısık geldi bana lwl 6 da kaldım silah zirh vs item ve lwl kama konusunda taktik ve yardım edebilcek ardaslar beni ekleyin msn den konusalım fantastik_2045@hotmail.com cok sey istedim galiba
  • Kredi Kartsız ödeme yolu mevcutmu ?,
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.