Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok sagol raptorTR bende bu itemler ıcın bı gorevler yapılcagını fılan sandım aklıma takılan bısey daha var bı yaratık kestıgımızda mesela Ziebalt ondan hide horse dıye bısey cıkıyo bu ne ıse yarıyo bu dıger yaratıklardan da cıkıyo ben bunu bılmıyom ne ıse yaradıgını bunuda bı acıklarsan sevınırım
  • extra bi ise yaramıyor cıkan itemler,toplayıp sattıgında ii para ediyor yanlız geleni sat yani
  • Beyler suan Hammerine serverinde oynuyorum PK var serverda Turba ve Cresent hariç tum zonelerde adam kesebiliosun Guild Grade yani Guild Sıralamaları var Guild Puanları var Kaç tane adam oldurmuşsun
    var mesela 21 kişimi kestin sana o kadar Honor Point gibi bişi geliyor yenildiginde yazıyor PK serveri cok zevkli cok super oluyor adam kesmesi cok zevkli dısarda sizde bence Hammerine ye gelin PK nın tadını cıkarın dier 2 serverda 2 tane pk var o kadar oda sadece 2 adam var ikitane farklı Kuçuk yerler var oraya atıyor orda kapışıyosunuz ama bunda Turba ve Cresent hariç tum haritalarda adam kesebiliyorsunuz COOK AMA COK SEVKLİ haberiniz olsn !!
  • beyler bartukla 9 lvl a kadar kastım skileri açtim ama roguele 10 lvl yaptim ama skill gorevi yok skill master hiç bişi vermiyor 10 lvl oldum hiç bir skilim yok ne yapmalıyım
  • Temperion Skill Masterdan Alabilirsin !
  • nerde dostumn o
  • dostum işte o adamda gorev yok skill yok hiçbişi yok :S
  • skill almak için önce jobu seçmen gerek onu da temperion masterdan yapacaksın sonra skill masterdan skill alıcaksın
  • ya beyler herkes Hammerine 'ye gelsin PK guild kuralım guildimizi guçlendirelim şuan kasıyorum Hammerinede 18 oldum Turba ve Cresent hariç tum dier yerlerde adama dalabiliyosun ve oldurunce Knight Onlinedeki np gibi bi puan kazanıyorsun Guildin Sembolu cıkıyor ayrıca seninde sembolun cıkıyor ve bide 2 tane degişik harita var hammerina south hammerine north diye cok guzel hepiniz buraya gelin kasmanızın bir AMACI olsun !!!
  • İŞTE BAKIN BUDA Bİ SEMBOL ADAM PK YAPA YAPA NP GİBİ PUAN KASMIŞ BU YA KENDİSİNİN SEMBOLU YADA ADAMIN !! MANYAK BİŞİ YA

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!
  • Arkadaşlar türk oyuncular birleşsin ben yeniyim bana yardımcı olucak birileri varsa msn e eklesin lvl 10 warior var bide rogue var ama skilleri açamadım perosma@gmail.com şimdiden teşşekürler
  • skilll işini halletim sonunda hammerine oynyan arkadaşvarsa ondan küçük bi ricam olcak varsa yardimc olabilicek msn e eklesin plz
  • 4IBeeRaD 50 kere gelin gelin demenin bi manası yok bi kere yazman yeterli! oda pk simgesi diil clan simgesi herkesde var yeni patch ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4IBeeRaD

İŞTE BAKIN BUDA Bİ SEMBOL ADAM PK YAPA YAPA NP GİBİ PUAN KASMIŞ BU YA KENDİSİNİN SEMBOLU YADA ADAMIN !! MANYAK BİŞİ YA

:) sembol bizim guildde de var yeni eklediler onu
    puanla alakası yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 27 Haziran 2008; 20:57:54 >

• Deniz ben guildden Beerad defender varya o benim kanka Hammerine de bu dier 2 serverdan cok fazla ozellik var bi taneside assadaki resimde neler oldugunu goremiyorsan yazayım
    My Tendecy :

Assinged Guild :
    Guild Grade(GuildinSeviyesi Pk puanına gore )
    Guild Point(Guild Puanı pk puanlarımızın toplamı)
    Poseeded City (herhalde sehir basma )

PK Number : Oldurdugumuz Kişilerin Puanı

PVP : vs lerimiz
    Win : yendiklerimiz
    Defeat : Yenildiklerimiz

bide kanka 2 tane fazladan map var bu serverda Hammerine South bide Hammerine North buralar super yerler

Bide onemli bi ozellik '' TURBA ve CRESENT '' haricinde dier haritalarda PK açık yani sen level kasan adama dalabilirsin veya mesela party ile kasan adamları gorup PLan kurup onları kesip '' GP '' yani guild puan kasabilirsin

OYUNDA KASMANIZIN Bİ AMACI OLSUN DİER SERVERLARDA KASIYOSUNUZ NE İÇİN ??
    AMA BUNDA KASARSANIZ Bİ GUCUNUZ Bİ PUANINIZ OLUR İLERDE O SIKINTILI QUEST GUNLERİNİZİ ADAM KESERKEN UNUTURSUNUZ ONA GORE BASLAYIN !

• quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

4IBeeRaD 50 kere gelin gelin demenin bi manası yok bi kere yazman yeterli! oda pk simgesi diil clan simgesi herkesde var yeni patch ile

Aynen katılıyorum..50 kere aynı şeyi tekrarlamaya gerek yok...o guild simgesi muhabbetine de çok güldüm..(PK yapa yapa kafasında şekil çıkmış)
  • Son yazdıma ne diyon Raptor kanka !!
  • 51 oldu galiba
  • Lixa senmisin dondum dondum 2 tane pk haritası varmış valdestete ben geri dondum artık yazmıcam simdide 52 dersen bozuşuruz
  • 52 diycektim okumadan okuyunca vazgectm acele ettin anladın sonunda ama no problem
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.