Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazla ses soluk yok bu bölümden hayırdır arkadaşlar oyun sarmadı mı yoksa 3.kez başka serverdan indiriyorum oyunu sarsın yahu kalabalık olalım oyunda
  • oyun sardığı için kimse burda yok herkes lwl kasıo şu an
  • ya beyler oyunu ilk indirdiğimde elktrkler kesildi açtığmda %36 da kaldı ,,, neyse dedim baştan indirdim sonuna geldi şimdi %99 duruooo yardım lütfenn
  • Durdur indirmeyi ve üstteki utorrent seklinde indirmeyi dene kalan %1 i indirecek
    -dogi doru dio millet kasıo foruma bakan bile yok
  • Beyler bildiiniz gibi oyun brz BÜYÜK boyut olarak... Acaba yeni clienti indirmeden halledemez miyiz update olayını. Mesela içinizden biri (oyunu çalışır durumda olanlardan)) LANG.VDK dosyasını upload etse (BOYUTU 20.92 MB OLMALI) Biz de onu yapıştrsak belki olur.

RİCA ETSEM BİRİSİ 20.92 MB LIK LANG.VDK DOSYASINI UPLOAD EDEBİLİR Mİİİİ????????
    MSN: nbd-neverbackdown@hotmail.com
  • bi tek lang dosyası degistigini sanmıyorm ama az bekle gelio link
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

Durdur indirmeyi ve üstteki utorrent seklinde indirmeyi dene kalan %1 i indirecek
    -dogi doru dio millet kasıo foruma bakan bile yok

yaw ben o sorun farklı sanmıştım , indirdikten sonra açılmayan dosyalar için sanmıştım hani benimki daha inmedi falan dedim ama yaptım oldu

Saolun Varolun

• Bendeki clientle yeni client arasında 100 MB lık bi fark var ki bendeki client 78 mb civarında update yazpıyor ve LANG.VDK da takılıyor. Bence olma ihtimali var. Deneyelim Hayırlısı :D.
  • Ksr bakma acil bi isim cıktı biraz gec kaldı
    Buyur... (29mb)
    Part1:http://www.filefactory.com/file/7982bd/
    Part2:http://www.filefactory.com/file/3a8420/
    Part3:http://www.filefactory.com/file/f50c10/

• Hemen indiriyorum... Çok saol
  • Malesef işe yaramadı. Seni de uğraştırdm kusura baqma neyse artq diğer ay yeni clienti çekcez mecburen :D .Herşey içn saol tekrar.. Hade ii oyunlar...
  • Problem diilde olsaydı keske, vardır bi yolu elbet requiem forumlarına bi göz gezdir istersen
  • Bakmadığım yer kalmadı bi yolu yok anca requem şu ob kalabalığından bi çıktıktan sonra ona göre update hazırlarlar ben hergün bakacam blki bugnlerde halledebilirler bu problemi... Olursa gelişmeleri yazarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

quote:

quote:

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!!

Rar dosyası eksik olarak indigi icin oluyor..Torrent dosyasını indir kendi sitesinden indir(login olduktan sonra download bölümünde ) utorrent gibi bi programla ac..torrent dosyasını utorrent a koyarken kayıt yerini bozuk indirdigin dosyayı göster ,kontrol edicek % kacı hatalıysa gerisini o halleder=) (genelde %1 gibi ufak degerler hatalı cıkıo)

BU teknik çok iyi denedim çalıştı tavsiye ederim

ya arkadaslar ben flashgetle ındırdım ındıkten sonra rar hatalı dedı bende seopast arkadasımızın verdıgı taktıgı uyguladım ılk torrent dosyasını sıtesınden ındırdım sonra o torrent dosyasını Utorrent programıyla actım sonra hatalı olan rarlı dosyayı sectım sonra bu yuklemeye basladı hatalı yerlerı bıttı ama en sonunda acılmadı gene bozuk dosya dıyoo napcaz arkadaslar bı yarım edın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peruda -- 23 Haziran 2008; 6:58:16 >

• winrar ın son sürümünü indirip tekrar çıkarmayı dene istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: _battal_

winrar ın son sürümünü indirip tekrar çıkarmayı dene istersen

cokkkk sagollllll battallll kardess valla haklı cıktınnnn cok sagolll :)))) cok tessekur ederım
  • Evet arkadaşlar oyunu 3. kez indirdim ve sonunda muradıma erdim düzgün çekilmiş dosyalar artık aranızdayım
  • arkadaşlar ben oyuna giriyorum 5 dk sonra hata veriyo napcam aynen böyle bi hata
    arkadaşlar imageshack hata verdi r-apidshare ye upload ladım buyryn link
    http://ra-pidshare.com/files/124519628/Resimlerim.rar.html
    NOT: (-) olmadan
  • bi kac sayfa üsenmeyip geri gözatsaydın görürdün cözümü nys o hatalar bilgisayardaki bazı seyleri hackshield hile olarak algılıo - A4Tech/Logitech/Microsoft usbden baglı klavye,mouse vb bisiler varsa driverlarını(programıyla beraber)sil mouse-klavye ile macro yapılıo zannedio kısaca
  • Selamlar arkadaşlar,

Requiem Bloodymare için bir fansite yaptık. Herkesi bekleriz. Ayrıca Valdes'te bulunan bir Guildimiz var, herkes davetlidir. (Guild international'dır, ama sitemizde türkçe bölümü olacaktır, orada bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz.)

Web istemiz:www.rockiem.com
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.